Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Benim de transferimin altıncı günü çok umutsuzum sanki ilaçları boşuna kullanıyorum bomboş geliyor pzt test tarihim ve ben kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimi

Bende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?

Bende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?
8.gün baya belirgin çift çizgi çıkmıştı tek embrıyo 5.gün transferdi...normal gebelik testiydi

Benim de transferimin altıncı günü çok umutsuzum sanki ilaçları boşuna kullanıyorum bomboş geliyor pzt test tarihim ve ben kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimi
lütfen olumsuz düşünmeyin. inşallah güzel sonucu alıp, bize haber verirsiniz.

şimdi size günler geçmiyor ya, acaba olmadı mı diye olumsuzluklar geliyor hep aklınıza. öyle düşünmeyin. sadece bir gün daha sabredin. şimdi yapıp çıkmazsa bu sefer de acaba rken mi yaptım diye sabaha kadar uyuyamazsınız. ama iyi düşünün iyi olsun. ( inşallahhhh )

Issiz senin test günün ne zaman? Ut_es bende çok umutsuzdum ama bak oldu.Umudunuzu kaybetmeyin.
Ayrica ben ilk transferde hep yalanci pozitif aldim idrar testinde kizlar sonuç negatifti yani.. Bence test gününüzü bekleyin. Yani illa test yapacaksanizda idrar testi yapmayin kan verin daha mantikli.

Gerçekten karanliklta kalmış gibi hissediyorum eşim ailem oldu tuttu bak umutsuz olma diye peşimdeler hep. Ama bana hepsi teselli gibi geliyor. Tahlil verdim bir saat kadar önce negatif biliyorum çok erken biliyorum hala umut var yemi yerleşiyor olabilir ama kafamın içinden atamıyorum. Çok kotuyum

Canim ama 6.gun erken baya.Kacinci gun embriyosu? Sonucu haber ver bize olur mu..

Benimde bugun 6.günüm sadece belimde bir agri onun disinda hic bir şey yok benim test günüm çarşamba dedi doktor tabi ben o gune kadar hayatta bekleyemem
pazartesi veririm kan

5.gün embriyosuydu galiba senin normal gebelik testinde de cikar canim

Çok erken vermissin canim 6.gun cikmayabilir cikmazsada stres yapacaksin insallah erken tutunmustur ki çıkar guzel sonuclarini bekliyoruz

Canim ama 6.gun erken baya.Kacinci gun embriyosu? Sonucu haber ver bize olur mu..
5. Gün orta kaliteydi canım negatif malesef. Test günüm pzt tekrar vericem elbette ama yükselir mi bilmiyorum. Kana ne zaman karışıyor ne oluyor bilmiyoruz ki kötü yanı da bu işte olmadı da diyemiyorum bi ihtimal. Offff Allahım nolur gör şu halimizi

Merhaba kızlar. Bütün sayfaları okudum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Ben de 1. Kalite 2 embriyo transferi oldum. İkinci denemem. İlki negatifti malesef. Heyecanla bekliyorum test günüm haftaya Çarşamba. Bizimde sıkıntımız malesef sperm morfolojisi. İnşallah tutunmuştur bu sefer. Çok heyecanlıyım

Benimde bugun 6.günüm sadece belimde bir agri onun disinda hic bir şey yok benim test günüm çarşamba dedi doktor tabi ben o gune kadar hayatta bekleyemem
pazartesi veririm kan
Benim de kasiklarimdaa ara ara batmalar oluyor bi tek onları hissedince mutlu oluyorum bir ihtimal diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…