- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Yaa cok sevindim rabbim en guzel şekilde hamilelik geçirmeyi kucağınıza almayı nasio etsinKizlar merak eden soran herkese teşekkürler. Bugün 14.günümdü ve degerim 984 cikti!! Karmakarisik duygular icerisindeyim....
Teşekkür ederimmmYaa cok sevindim rabbim en guzel şekilde hamilelik geçirmeyi kucağınıza almayı nasio etsin
Yaa ben inanıyorum oda güzel sonuç alacak inşallah
8.gün baya belirgin çift çizgi çıkmıştı tek embrıyo 5.gün transferdi...Bende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?
lütfen olumsuz düşünmeyin. inşallah güzel sonucu alıp, bize haber verirsiniz.Benim de transferimin altıncı günü çok umutsuzum sanki ilaçları boşuna kullanıyorum bomboş geliyor pzt test tarihim ve ben kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimi
şimdi size günler geçmiyor ya, acaba olmadı mı diye olumsuzluklar geliyor hep aklınıza. öyle düşünmeyin. sadece bir gün daha sabredin. şimdi yapıp çıkmazsa bu sefer de acaba rken mi yaptım diye sabaha kadar uyuyamazsınız. ama iyi düşünün iyi olsun. ( inşallahhhh )Bende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?
Benim de transferimin altıncı günü çok umutsuzum sanki ilaçları boşuna kullanıyorum bomboş geliyor pzt test tarihim ve ben kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimi
Issiz senin test günün ne zaman? Ut_es bende çok umutsuzdum ama bak oldu.Umudunuzu kaybetmeyin.Bende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?
Canim ama 6.gun erken baya.Kacinci gun embriyosu? Sonucu haber ver bize olur mu..Gerçekten karanliklta kalmış gibi hissediyorum eşim ailem oldu tuttu bak umutsuz olma diye peşimdeler hep. Ama bana hepsi teselli gibi geliyor. Tahlil verdim bir saat kadar önce negatif biliyorum çok erken biliyorum hala umut var yemi yerleşiyor olabilir ama kafamın içinden atamıyorum. Çok kotuyum
Benimde bugun 6.günüm sadece belimde bir agri onun disinda hic bir şey yok benim test günüm çarşamba dedi doktor tabi ben o gune kadar hayatta bekleyememBenim de transferimin altıncı günü çok umutsuzum sanki ilaçları boşuna kullanıyorum bomboş geliyor pzt test tarihim ve ben kan vermemek için çok zor tutuyorum kendimi
5.gün embriyosuydu galiba senin normal gebelik testinde de cikar canimBende bomboş hissediyorum içimdeki his yine olmadı diyor yarın kan vereceğim kızlar idrar testi de alacağım.. erken gebelik testi mi demeliyim normal gebelik testinde çıkmaz mı?
Çok erken vermissin canim 6.gun cikmayabilir cikmazsada stres yapacaksin insallah erken tutunmustur ki çıkar guzel sonuclarini bekliyoruzGerçekten karanliklta kalmış gibi hissediyorum eşim ailem oldu tuttu bak umutsuz olma diye peşimdeler hep. Ama bana hepsi teselli gibi geliyor. Tahlil verdim bir saat kadar önce negatif biliyorum çok erken biliyorum hala umut var yemi yerleşiyor olabilir ama kafamın içinden atamıyorum. Çok kotuyum
5. Gün orta kaliteydi canım negatif malesef. Test günüm pzt tekrar vericem elbette ama yükselir mi bilmiyorum. Kana ne zaman karışıyor ne oluyor bilmiyoruz ki kötü yanı da bu işte olmadı da diyemiyorum bi ihtimal. Offff Allahım nolur gör şu halimiziCanim ama 6.gun erken baya.Kacinci gun embriyosu? Sonucu haber ver bize olur mu..
Benim de kasiklarimdaa ara ara batmalar oluyor bi tek onları hissedince mutlu oluyorum bir ihtimal diyorumBenimde bugun 6.günüm sadece belimde bir agri onun disinda hic bir şey yok benim test günüm çarşamba dedi doktor tabi ben o gune kadar hayatta bekleyemem
pazartesi veririm kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?