Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

En geç 7.ve 8.gun geciyor diye biliyorum insallah yeni tutunuyordur bebegin

inşallah hayırlı haberlerini verirsin burdan. bizim morfoloji sıfır malesef. muhtemelen ağustos ayında tüp bebeğe geçeceğiz. önceki transferinizin tutmama sebebi olarak doktormar birşey dedi mi. morfoloji kaynaklı olabilir falan diye

Bizim de morfoloji 0. İlk denememizde 7 yumurta toplandı. Sadece birisi döllenip embriyo oluşturdu. İkinci kalite oldu. Onu transfer ettiler. Doktor zaten transferden sonra çok olumlu konuşmadı. Sperm morfolojisi olmasa kesin derdim dedi. Tutmadı zaten. Sonra 8 ay ilaç tedavisi uygulandı eşime. Biz de keçiboynuzu kürü yaptık. Bu seferki denemede spermler mikroçiple seçildi. En iyisi en hızlısı. 7 yumurtadan 3 tanesi döllendi. 2 tanesi 1. Kalite embriyo oldu ve transfer edildi. Bekliyorum inşallah olur bu sefer

inşallah olur arakadaşım. biz de 3 ay 6 kutu proxeed plus k

inşallah olur arkadaşım. biz de 3 ay 6 kutu proxeed plus kullandık hızımızı biraz etkiledi ama morfolojiyi düzeltmedi. keçiboynuzu soğuk pres satın mı aldın, yoksa hergün kendin mi kaynattın. cevap verirsen sevinirim.

Keçiboynuzunu her sabah kendim taze kaynattım. Her içildiğinde taze olması gerekiyor. Doktor mikroçiple diğerlerine göre morfolojisi daha düzgün olan spermler bulduğunu söyledi. Öyle mutlu oldukki. Ben bu arada keçiboynuzu haricinde Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sitesi ile iletişime geçtim. Bize sperm için kür önerdi. Ve kargoyla gönderdiler otları. 3 ay onu kaynattım. Her sabah öğle ve akşam. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Öğretmenim çalışıyorum. Erkenden kalkıp kaynatıp öyle gittim okula. Bu arada sperm sayısı problemimiz yoktu bizim. 57 milyon civarındaydı geçen sene. Doktor sayı iyi dedi. Bu sene 127 milyon olmuş. Ve hareketlilik çok artmış. Doktor inanamadı. Bu kürlere keçiboynuzuna ve kullandığımız takviye ilaçlara bağlıyorum bunu. Doktorada söyledim keçiboynuzu yaptık diye. İyi yapmışsınız dedi

ayyy, ben de başlayayım. en azından 2 ay kullanır eşim kürleri. bi de kabak çekirdeğini duydum. onun da faydası varmış. ben de maliyeciyim. sabah işe gitmeden kaynatırım. birgün inşallah hepimiz burdan yazarız hamileyiz diye.

Aminnn inşallah başlayın canım. İnşallah şifa olur hepimize

Kızlar bugün 9. Günüm idrar testi negatif..
Ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim..
Yarın kan da bakılacak umarım test yanılmıştır.. 5 tl lık basit bir test allahım umudumuzu söndürme..
Elim ayağım titriyor tutmuyo hiç iyi değilim...

Kızlar nolur dualarınızı bekliyorum..
Yarın kan testim positif çıksın inşallah..
Mahfoldum üzüntü den...

birçok arkadaşın idrarda çıkmıyor hemen. yarın kanda belli olur

İdrarda çıkmayabilir nolur salma kendini hemen. Ayrıca sabah ilk idrarla yapmadın sanırım, negatif çıkması normal. Allah yardımcın olsun kendine dikkat et lütfen

İdrarda çıkmayabilir nolur salma kendini hemen. Ayrıca sabah ilk idrarla yapmadın sanırım, negatif çıkması normal. Allah yardımcın olsun kendine dikkat et lütfen

Ilk idrar değildi ama yine de olsa silik çıkardı diye düşündüm inşallah yarın olumlu sonuçlanır.. çok kötüyüm çok

Inşallah canım ama ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim mahvoldum yemin ederim benim için dua eder misin allahım bana sabır versin Inşallah...
etmez miyim canım. hem bugün güzel bir gün. bu gece inşallah yasin okuyacam. bol bol dua edecem hepimize inşaallah. ama lütfen sen de yarına kadar bu testi yaptığını unut. aklından çıkar olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…