- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
benim geçen ay idrar tstinde çıktı 2. çizgi bakınca hafif görünüyordu. ama ne oldu boş. o yüzden diyorum asla test yapıp kendimizi üzmylim. zamanında kan testi yapmak en iyisi.
merhaba citacita. aynı sıkıntılardan muzdarip olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz. yıllardır kendimle beraber tüm isteyenlere de dua ediyorum. senin de yüzün gülsün inşallah. güzel haberler yaz bize burdan.Merhaba arkadaşlar, birbirini tanımayan insanların birbirine böylesine destek olduğunu görmek çok güzel, geçen ay negatif bir tup bebek deneyimim oldu ama hala forumdan çıkamıyorumgüzel haberleri okudukça moral buluo insan, Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, negatif olanlar nolur hırpalamayın kendinizi, çok zorlu bi yolda yürüyoruz olumsuzluklara karşı güçlü olup pes etmeden dewam etmeliyiz, güzel haberlerle buluşalım inşallah...
Benim de eşim işe gitti ben de az önce erken gebelik yaptım Tabiki koca bir negatif bu 3. Denemeydi hep sil baştan başladım yine öyle olacak zaten benim embriyom oluşmuyor ne olacak bilmiyorum rabbim sonumuzu iyi eylesin seni şuan öyle iyi anlıyorum kiBende yaptım ama çok pişman oldum keşke yapmasaydım...
Mahfoldum üzüntü den çok kötüyüm eşimde işe gitti o halde yazık.. bende yalnızım evde..
Tüp bebek tedavisi gördüğümü kimse bilmiyor evden çıkamıyorum gözlerim şiş.. demin kapı çaldı açamadım.. ne diyeceğim ben insanlara.. zor çok zor durumdayım...
Benim de eşim işe gitti ben de az önce erken gebelik yaptım Tabiki koca bir negatif bu 3. Denemeydi hep sil baştan başladım yine öyle olacak zaten benim embriyom oluşmuyor ne olacak bilmiyorum rabbim sonumuzu iyi eylesin seni şuan öyle iyi anlıyorum ki
Inşallah arkadasim hep birliktemerhaba citacita. aynı sıkıntılardan muzdarip olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz. yıllardır kendimle beraber tüm isteyenlere de dua ediyorum. senin de yüzün gülsün inşallah. güzel haberler yaz bize burdan.
ISSIZ bugün transferin 8. Gun değil mi? Karıştırıyo olabilirim ama 8 temmuz sanırım test günün? 8.gun idrarda çıkmaması çok normal canım ya, biraz daha sabırlı ol bak az kalmış test gününe, bugünkü idrar testiyse zaten bağlayıcı deilCanım benim 6 embriyom oldu 5 i De 5. Gün embriyosu iyi kalitede..
Bu ikinci denemem 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu yine olmadı..
Benim embriyom olduda noldu yine De tutmuyo nasip yok demekki allah ol dese olmayacak hiç birşey yok bizimde sınavımız böyle.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyelim napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor..
ISSIZ bugün transferin 8. Gun değil mi? Karıştırıyo olabilirim ama 8 temmuz sanırım test günün? 8.gun idrarda çıkmaması çok normal canım ya, biraz daha sabırlı ol bak az kalmış test gününe, bugünkü idrar testiyse zaten bağlayıcı deil
Hayırrrr lütfen sakin ol, herkesin bünyesi, yasadıgı belirtiler birbirinden farklı, lütfen 12.gunu bekle, çünkü catlatma iğnesinin etkisi min.10 günde cikio, yarın beta hcg baktırsan catlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkabilir bu da seni allak bullak eder nolur sabırlı ol, kendimden biliorum hiç beklemek çok çok zor ama az kaldiCanim arkadaşların 5. Gün de bile çıkmış idrar testinde bugün 9. Günüm olsa silikte olsa çıkardı.. demekki negatif ile sonuçlandı..
Yarın kan da bakılacak ondada negatif ise yapacak birşey yok hayırlısı buymuş...
Canım allahım hakkında hayırlısını versin tez vakitte evladını kollarında al inşallah ama şimdi ne olur yarına kadar salma kendini hele bir kanda bakılsın herkesin bünyesi farklidir idrarda çıkmayıp kanda pozitif olanlarda var allahım sevindirsin seni ve tüm isteyenleriCanim arkadaşların 5. Gün de bile çıkmış idrar testinde bugün 9. Günüm olsa silikte olsa çıkardı.. demekki negatif ile sonuçlandı..
Yarın kan da bakılacak ondada negatif ise yapacak birşey yok hayırlısı buymuş...
Hayırrrr lütfen sakin ol, herkesin bünyesi, yasadıgı belirtiler birbirinden farklı, lütfen 12.gunu bekle, çünkü catlatma iğnesinin etkisi min.10 günde cikio, yarın beta hcg baktırsan catlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkabilir bu da seni allak bullak eder nolur sabırlı ol, kendimden biliorum hiç beklemek çok çok zor ama az kaldi
Inşallah hayırlısı olsun canım, yarın güzel haberlerle gelCanım bende çatlatma iğnesi yapılmadı..
Bu ikinci tedavim dondurulmuş embriyolarım vardı onlarla transfer oldum 2 tane embriyodu.. Yarın batırayım pazartesi bidaha kan testi yapmayı düşünüyorum.. hayırlısı olsun inşallah
Inşallah ama benim ümidim hiç yok allah biliyor ya...Inşallah hayırlısı olsun canım, yarın güzel haberlerle gel
Umutsuz olma canım moral çok önemli, hiç belli olmaz, dua et hayırlısını işte, olmazsa bile dünyanın sonu değil ki sağlığımız huzurumuz olsun yine denerizInşallah ama benim ümidim hiç yok allah biliyor ya...
Canım nolur üzülme ben de delilik yapıp test yaptım kendimi üzdüm sen de üzme 9. Gün çıkmayıp ertesi gün pozitif goren bile var ki sen idrar yapmışsın. Idrar testinde çıkanlar gerçekten mucize bence. Kanda görsen bile üzülme toparla kendini. Negatifse zaten yikilacagiz. Zaten kahrolacağız ama şimdi değil. Bunları düşündükçe ben de kendime geldim biraz sen de düşün. Az kaldi az daha sabır.Kızlar bugün 9. Günüm idrar testi negatif..
Ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim..
Yarın kan da bakılacak umarım test yanılmıştır.. 5 tl lık basit bir test allahım umudumuzu söndürme..
Elim ayağım titriyor tutmuyo hiç iyi değilim...
Aynen öyle canım aynen öyle ağla ağla içinden at ki rahatlayasın ben öyle yapıyorum bak sustum bile biraz evvel. Çok şükür inancımız var Allah nasip etmedi diyorum ölümlü dünya hiçbir şeye üzülmeye değmez 5 yıldır çocuksuz mutlu muyuz evet şükür sağlığımız yerinde tek eksiğimiz bu ama rabbim vermiyor vakti zamanı değilmiş demekten başka çare yok ne yapalımCanım benim 6 embriyom oldu 5 i De 5. Gün embriyosu iyi kalitede..
Bu ikinci denemem 2 tane dondurulmuş embriyo koyuldu yine olmadı..
Benim embriyom olduda noldu yine De tutmuyo nasip yok demekki allah ol dese olmayacak hiç birşey yok bizimde sınavımız böyle.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyelim napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor..
Gülüm dur sakin ol gözünü seveyim, bi kere idrar testi kesin değil, hem diyelim negatif oldu son şans değil ya bu gene olur Allah sağlık sıhhat versin. Kan da negatif çıkarsa acını paylaşacağız tabi ki, ağlayacaksın, üzüleceksin, hissiyatlarını, kırılmışlıklarını buraya yazacaksın, biz de destek olmaya çalışacağız süreç böyle. Pozitif çıkarsa sevineceğiz, mutluluktan ağlayacağız bu sefer, ama yine beraber olacağız, pozitif de olsa negatif de olsa buradayız, yanındayız. Rabbim dermansız dert vermesin inş olur elbet bir gün. Kesin sonucu bekleyelim olur mu güzelim.Kızlar bugün 9. Günüm idrar testi negatif..
Ağlama krizine girdim Hiç iyi değilim..
Yarın kan da bakılacak umarım test yanılmıştır.. 5 tl lık basit bir test allahım umudumuzu söndürme..
Elim ayağım titriyor tutmuyo hiç iyi değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?