yatmadık sende yatma hadii yazışalım sayfaları dolduralımmm
bu arada artık durumumu yakınlarımızla paylaşıyoruzz
kızlaar iyigeceler hepinize. size bişy anlatıcam şimdi.dün gece istihareye yatıyım dedim.malum yeni tedaviye başlıcaz kısmet olursa.Rüyamda tedavi için bi hastanedeyim ama transfer için beni başka bi hastaneye yönlendiriyolarmış nasıl yaa diyorum ne alaka ayrı ayrı yerlerde olurmuymus bu dıyorum sımdı yınemi masraf yapıcaz onun için diyorum falan böyle bölük pörçük şeyler gördüm.sonra geniş bir caddede kalabalık bi topluluk gördüm. ama tedavi sonucumu göremedim tabiki.bu tarz bir rüyayı birkaç gün önce yıne gormustum ama tedavi sonucunu gorememiştim. Ya ben kafayı bozdum bebek bebek diyeya da bu işin sonuda hayırlı olmıcak.kafam karıstı ya:26::26::26:
yarın randevum var kan vericem falan öğleden sonra yazarım tekrar canlarım.opuyorum sizi :)
kızlaar iyigeceler hepinize. size bişy anlatıcam şimdi.dün gece istihareye yatıyım dedim.malum yeni tedaviye başlıcaz kısmet olursa.Rüyamda tedavi için bi hastanedeyim ama transfer için beni başka bi hastaneye yönlendiriyolarmış nasıl yaa diyorum ne alaka ayrı ayrı yerlerde olurmuymus bu dıyorum sımdı yınemi masraf yapıcaz onun için diyorum falan böyle bölük pörçük şeyler gördüm.sonra geniş bir caddede kalabalık bi topluluk gördüm. ama tedavi sonucumu göremedim tabiki.bu tarz bir rüyayı birkaç gün önce yıne gormustum ama tedavi sonucunu gorememiştim. Ya ben kafayı bozdum bebek bebek diyeya da bu işin sonuda hayırlı olmıcak.kafam karıstı ya:26::26::26:
yarın randevum var kan vericem falan öğleden sonra yazarım tekrar canlarım.opuyorum sizi :)
ne güzeel........ rabbim kem gözlerden korusun.......
sayfa kutlaması peşindeyiz kuzum...........
ben pazartesi kızımı görmeye gidicem inşallah bir haftalık açığını kapamıştır............
ne güzeel........ rabbim kem gözlerden korusun.......
ben pazartesi kızımı görmeye gidicem inşallah bir haftalık açığını kapamıştır............
Bikeremene o nazık kıbar bır hanfendı olucak cocumu sısrmeeeeeSonra bızım gıbı dıyet yaptırırsın
kızlar size güzel bi haberim var alt katımda bi komşum var 5 senedir bebegi olmuyo eşinde sorun varmış sipermi varmış ama canlılık yokmuş nese 3 tüp bebeginde üçüzlere hamilee istanbul tüp bebek merkezinde yyaptırmışş:):):) çok mutlu oldumm kendim gibi sevindim yaa ben üzülüyodum eşimde canlılık yok diye demekki olabiliyomuşş..
inşallahhhh çokk iyidir bebişinn:):):)
inşallah bana çekerde kilo sorunu olmaz kızımın..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?