benimkilerde içeride çalışmalara devam ediyor canımm maşallah oğluşuna inşallah benimkilerinden o günlerini görürümmm
kuzu ağrıların sızıların ne alemde????? ben mideden çok şikayetçiyim.... bel ve sırt ağrısını saymıyom artık..........
benimkilerde içeride çalışmalara devam ediyor canımm maşallah oğluşuna inşallah benimkilerinden o günlerini görürümmm
hoşbulduk zuzucum senin pıtırcıkların nasıll . fundacım oğluşuum çok iyi teyzesii annesini tekmeliyip duruyoo yaramazz
elifin ikizinin adı ne olucak??
tatlıım bende de bel ve sırt ağrısı var maalesef bide bu günlerde mide yanması şikayetim var çok kötüü senin miden nasıl
bilmiyorum canım cinsiyeti belli olsun bakalım karar veririz belki oda elif gibi adını kendi seçer ....
bence de bekleme canım insan hep bir önceki halini arıyor paran sağlığın yettikçe her yolu dene ....
hoşgeldiniz canımmm
onu diyom ya.... midem çok fena rennieduo şişesi elimden düşmüyo ama ona rağmen kaynama yanma had safhada............
ah zuzum ya... bundan sonra hep bi heyecan hep bi endişe durumu............
neden oluyo acaba ki büyüklerimiz saçlı olacak derler ama öle bişe yokmuş diolarrr . bende çok kötü oluyorum yaa
sağlıkla gesinde kuzucuklar.............
Canim benimm benden de sana kocaman opucukler yatiyorum mecburen benim yerime de kutlayin sayfalari seviyorum hepinizi elifnazin mini mini ellerinden opuyorum
öyle canım doğuma kadar devam edeceği kesinnn
ay ne bileyim doktor normal diyip rennieduo ları yazıp yolladı... adam 5şişe verince napacam bukadarı diyodum sonuncusu bitmek üzere............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?