Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzu ağrıların sızıların ne alemde????? ben mideden çok şikayetçiyim.... bel ve sırt ağrısını saymıyom artık..........

tatlıım bende de bel ve sırt ağrısı var maalesef bide bu günlerde mide yanması şikayetim var çok kötüü senin miden nasıl

bence de bekleme canım insan hep bir önceki halini arıyor paran sağlığın yettikçe her yolu dene ....

hoşgeldiniz canımmm

evet canım benim haklısın evleneli 2 sene oldu nezaman geçti anlamadım zaman çok çabuk geçiyo bir ana önce başlamam lazım ..

onu diyom ya.... midem çok fena rennieduo şişesi elimden düşmüyo ama ona rağmen kaynama yanma had safhada............

neden oluyo acaba ki büyüklerimiz saçlı olacak derler ama öle bişe yokmuş diolarrr . bende çok kötü oluyorum yaa

Canim benimm benden de sana kocaman opucukler yatiyorum mecburen benim yerime de kutlayin sayfalari seviyorum hepinizi elifnazin mini mini ellerinden opuyorum

seviyorum seni semoşşşşşşş................. kalırsam senin yerinede kutlarım kociş gözüme bakıyo.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…