Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne kadar güzeell.Bu mutlulugu en kısa zamanda bizlerde yaşarız inşallah.eşimin müdürü de tam 14sene bekledi.iki taraflıydı sorun bide.ve sonunda 3üzlere gebeydi ama 1 tanesini almak zorunda kalmıslardı. iki negatifimde de hep kenidni ornek gostermiş eşime.üzmesin sakın kendını dıye.hiçbirşey imkansız değil ama işte bir zamanı var.

inşallah tatlım....... ve dilerim sizzin sonuçlarda çok iyi gelir........

AMİNN canım yarın öğlenden sonra çıkacakmışş heycenla bekliyorum tamda verememiş biraz üzüldüm ama kısmet napalımm olmadı bidaha bidaha sonuna kadarr pes etmek yokk........

evet canım benim çok güzel allahım bizlerede yaşatsın inşallahh beklemekte yoruyo beni artık bir ana önce başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine doktorum kızıyo aslında varikosel sonrası düzelen çok hastam var bekle diyo ama ben beklemeyi düşünmüyorum bitane olsun da ondan sonra beklemek daha mantıklı bu şekilde çok daha fazla yıpranıyorum farkında olmadan eşimide çok üzüyorum ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ZOR Bİ DURUM.............

cansu ve seda da geldi kesin yaparız................

diğer yandan tedavin başlayacağı için çok heyecanlıyım
dualarım seninle ..................

ayrıca kahve içmendeki azminden dolayı tebrik ederimmm

kuzu geçmişe mi gömülüp kaldın?????????

Sormayin kizlar yaa kocis geldi. Biseyleer yedikCay falan ictik bir dondum ki D sayfa atlamis atlayarak geldim ortadan tek sayfa okudum yuoksa yetisemem su ana dedim koim ne dedi bilmiyom yapariz insaallah sayfa kutlamasina
Bir erkek bir kadin seyrediyoruz boi yandan cok tatlilar yaa kavgalari Bile sirinler yaaa

bence de bekleme canım insan hep bir önceki halini arıyor paran sağlığın yettikçe her yolu dene ....

iyi geceler kızlarr biz geldikk oğlummlaaa

hoşgeldiniz canımmm

iyi olmaya çalıyorum kuzu yaa nolsun oluşun nasıll:)

bence de bekleme canım insan hep bir önceki halini arıyor paran sağlığın yettikçe her yolu dene ....

hoşgeldiniz canımmm

hoşbulduk zuzucum senin pıtırcıkların nasıll . fundacım oğluşuum çok iyi teyzesii annesini tekmeliyip duruyoo yaramazz

kuzu ağrıların sızıların ne alemde????? ben mideden çok şikayetçiyim.... bel ve sırt ağrısını saymıyom artık..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…