ohhh maşallah canımm darısı sanaa olsunnnn ......
kızlar size güzel bi haberim var alt katımda bi komşum var 5 senedir bebegi olmuyo eşinde sorun varmış sipermi varmış ama canlılık yokmuş nese 3 tüp bebeginde üçüzlere hamilee istanbul tüp bebek merkezinde yyaptırmışş:):):) çok mutlu oldumm kendim gibi sevindim yaa ben üzülüyodum eşimde canlılık yok diye demekki olabiliyomuşş..
inşallah bana çekerde kilo sorunu olmaz kızımın..........
inşallah tatlım....... ve dilerim sizzin sonuçlarda çok iyi gelir........
AMİNNN canım inşallahh eşim sonuçlarını yarın alıcak ona göre başlıcaz biyerlerdenn...
ne kadar güzeell.Bu mutlulugu en kısa zamanda bizlerde yaşarız inşallah.eşimin müdürü de tam 14sene bekledi.iki taraflıydı sorun bide.ve sonunda 3üzlere gebeydi ama 1 tanesini almak zorunda kalmıslardı. iki negatifimde de hep kenidni ornek gostermiş eşime.üzmesin sakın kendını dıye.hiçbirşey imkansız değil ama işte bir zamanı var.
cansu ve seda da geldi kesin yaparız................
diğer yandan tedavin başlayacağı için çok heyecanlıyım
dualarım seninle ..................
ayrıca kahve içmendeki azminden dolayı tebrik ederimmm
kuzu geçmişe mi gömülüp kaldın?????????
hoşbulduuk canımm nasılsın
evet canım benim çok güzel allahım bizlerede yaşatsın inşallahh beklemekte yoruyo beni artık bir ana önce başlamak istiyorum tüp bebek tedavisine doktorum kızıyo aslında varikosel sonrası düzelen çok hastam var bekle diyo ama ben beklemeyi düşünmüyorum bitane olsun da ondan sonra beklemek daha mantıklı bu şekilde çok daha fazla yıpranıyorum farkında olmadan eşimide çok üzüyorum ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ZOR Bİ DURUM.............
iyi geceler kızlarr biz geldikk oğlummlaaa
iyi geceler kızlarr biz geldikk oğlummlaaa
iyi olmaya çalıyorum kuzu yaa nolsun oluşun nasıll:)
bence de bekleme canım insan hep bir önceki halini arıyor paran sağlığın yettikçe her yolu dene ....
hoşgeldiniz canımmm
hoşbulduk zuzucum senin pıtırcıkların nasıll . fundacım oğluşuum çok iyi teyzesii annesini tekmeliyip duruyoo yaramazz
benimkilerde içeride çalışmalara devam ediyor canımm maşallah oğluşuna inşallah benimkilerinden o günlerini görürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?