Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkezi kocaman öpüyorum rüyanızda bebeişlerinizi görün inşallahh iyi geceler herkeze.......

kociş laptobu bi dakkalığına alınca elimden kızların yerine kutlayamadım((((((((((( affedin beni gülden semra elif elif pelin hülya selo ve adını uykusuzluktan dolayı yazamadığım tüm teyzoşlar..............................

günaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................

Kızlar merhabba. dun transfer yapildi bana. yasim 35alti ve ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transfer edildi. İnsallah ben de guzel haberler veririm size.

Kızlar merhabba. dun transfer yapildi bana. yasim 35alti ve ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transfer edildi. İnsallah ben de guzel haberler veririm size.

Günaydın canım inşallah sıkı sıkı tutunur kuzun sana hayırlı haberlerle gelirsin test gününde...

günaydınn kızlar...
havanın kapalı olmasına kzımayalım bizim içimiz açık olsun yeterki..
etkilenmeyelim çünkü bugün cuma ve duaların kabul olduğu gün öyle bir vakit varki kesin oluyor onun için sürekli
salavat çekelim dua edelim canlarımmmm

günaydın canım arkadaşlarım. bugün ikili tarama testimiz var saat 17de. 4te çıkıcam şirketten izin aldım. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider..
cinsiyeti belli olurmu bugün meraktayım
hepinizi öpüyorum

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

herşey yolunda gider inş.
büyük ihtimal belli olur ama sanırım doktor garantiye alana kadar söylemez

Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..

gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm

günaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................

Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrr

Birazdan kontrolle gideceğim Umarım herşey yolundadır

günaydın güzel yürekli arkadaşlarım

gunaydın guzeller hayırlı cumalr sızedeeeeeeeeeeeee guzel haber dolu bır gun olsunnnnn

merhaba canımmmm
ıns pozıtıf haber vereceksın bıze canımmmmmmmmmmmm

gunaydın canımmmmmmmmmm amınnnnnnn

hersey yolunda gıdecek canımm benımmmmm
olsada soylemez benceeeee
erken dıyeeeeee

hayırlı cumalar

gunaydın kuzummmmmmm amın hayatımmmmm

Haklısın tatlım yağmurla birlikte rahmet yağarmış inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

Canım inşallah her şey yolunda gidecek sen kalbini ferah tut benim içime kız diye doğuyor hayırlısı bakalım ne çıkacak

hayırlı cumalar

Sana da hayırlı cumalar canım hepimizin dualarını duysun Allahım...

Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..

gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm

Günaydın canım sana da hayırlı cumalar...İnşallah bize de açıktır rahmet kapıları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…