Ay hayrli olsun tedavin sen hangi merkezdesin
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar olsun hepimize
benim bu sabah kırmızılar geldi
yarın sabah tedavim başlıyor inşallah
hayırlısı olur inşallah...
izmir de hava yagmurlu
ben evdeyim sıkıcı bir gün
evde olmak ne güzelmiş
Hepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....
günaydınn kızlar...
havanın kapalı olmasına kzımayalım bizim içimiz açık olsun yeterki..
etkilenmeyelim çünkü bugün cuma ve duaların kabul olduğu gün öyle bir vakit varki kesin oluyor onun için sürekli
salavat çekelim dua edelim canlarımmmm
günaydın canım arkadaşlarım. bugün ikili tarama testimiz var saat 17de. 4te çıkıcam şirketten izin aldım. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider..
cinsiyeti belli olurmu bugün meraktayım
hepinizi öpüyorum
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..
gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm
günaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................
Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrr
Birazdan kontrolle gideceğimUmarım herşey yolundadır
günaydın güzel yürekli arkadaşlarım
güünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann
Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar
Günaydın nerelerdesin kuzum ben mi göremedim seni
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ALLAHIM cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin sağlıklı mutlu ve bebişli günler diliyorum
merhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...
merhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ALLAHIM cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin sağlıklı mutlu ve bebişli günler diliyorum
güünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann
Canım güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla,duayla...
Canım hayırlı olsun.Kuzucukların sımsıkı tutunsunlar ve Rabbim hiç ayırmasın inşallah
Canım maşallah Allah iyiliğinizi daim etsin.
Canlarım haydı hayırlısı olsun,şifa olsun inşallah.Ben soğan küründen,aslanpençesi+çivanperçemi+hayıt otu çayından olumlu sonuç almıştım birara,kist vs. ne varsa temizliyor.
Günaydın canım tşk.iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Canım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
Hayırlı cumalarınız olsun efenim..
Bugün bol bol dua edelim Allah kabul etsin inşallahhh...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...
teşekkür ederim canım
ben kent hastanesine gidiyorum
ısrael bey doktorum
amin....Canım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...
inşaallah duyarsın senindemi ikizdi ne güzel maaşallahmerhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar olsun hepimize
benim bu sabah kırmızılar geldi
yarın sabah tedavim başlıyor inşallah
hayırlısı olur inşallah...
izmir de hava yagmurlu
ben evdeyim sıkıcı bir gün
evde olmak ne güzelmiş
Cnmmm sana 41 kere maşallah diyorum benCanım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
amaaan aman hamarat hatun masallahh...bende koyucam yemegimi..et bi çözüleydii..sen ne yemek yaptın cicim...amiiiiiin buaradaa
sabah sabah bu ne hamaratlık kuzum yaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah sana
Amın canımmmmmm
[sıze=2]canım arkadaşlarım hepinize günaydııınnnnn...
Bugün bol bol dua edelim allah kabul etsin inşallahhh...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...[/sıze]
Hayrlisi olsun cnm. Merak ettim irenbe mı diye ben irenbeliyim debu hafta kente hastanesine gittim dogum icin ücret öğrenmeye ve oda bakmaya pek beğenmedim kafamı çevirdim İsrail bey yazıyordu kapıda kesin tüp bebe dedik aileme insallh senin de odanın kapısın da yazsın kucağında bebeğinle Dr unun adı ay nasıl hostu kapılar süslü süslü Rabbim hepimize nasip etsin insallh
Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar
günaydın tatlım seninde cuman mübarek olsun
bugün pek bi hamarat gördüm seni maşallah
amin....
hay maaşallah canım ne yemek yaptın ya.?bende yapayım
.bende bime tartıyla twist gelcek diye erkenden gittim ilk kezönce korktum girişim yapamam diye tamda açıldı
kapı girdim adlım komşuma bile...aslında internette aynı fiyatta bari kargo olmasın dedim..
ama şimdi tartı bitürlü açılşamdı pilleri çevirdm birini ama düşük pil diyo bu ne yaa anlamadım daha fazla kurcalamasam iyi eşim
baksın akşam......mis gibi kokda gel patroniçe
inşaallah duyarsın senindemi ikizdi ne güzel maaşallah
hayırlı uğurlu olsun canımn tedavin..
senin nikini seviyourm çünkü yeğenimin adı bahar oyy halasının kuzusu burnumda tütüyor
amaaan aman hamarat hatun masallahh...bende koyucam yemegimi..et bi çözüleydii..sen ne yemek yaptın cicim...amiiiiiin buaradaa
Cnmmm sana 41 kere maşallah diyorum benBu ne hız ayol birazcık sen dn ders almam lazım galiba yani hamilelik oncesinde de hiç böyle sabahın köründe yemek yapmadım ben Ya ben de yine uykusuzluk başladı gece 3.30la7 arası ayaktayiz ve engel 9la10arasida kalkıyorum yataktan
sabah sabah bu ne hamaratlık kuzum yaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah sana
Amın canımmmmmm
ben de nerede bu hatun diyordum maşallah erkenden halletmişsin işlerini ben evimi bir kez daha özledim, kocişle kahvaltıyı özledim neyse ki son 15 gün geri sayım başladı
amin....
hay maaşallah canım ne yemek yaptın ya.?bende yapayım
.bende bime tartıyla twist gelcek diye erkenden gittim ilk kezönce korktum girişim yapamam diye tamda açıldı
kapı girdim adlım komşuma bile...aslında internette aynı fiyatta bari kargo olmasın dedim..
ama şimdi tartı bitürlü açılşamdı pilleri çevirdm birini ama düşük pil diyo bu ne yaa anlamadım daha fazla kurcalamasam iyi eşim
baksın akşam......
ya ben aslanpençesi aldım hayıt otu da alıcam ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum tarif eder misin tatlım
hadi bakalım zayıflama durumunu merakla ve ilgiyle takip ediciimmmmkonu zAYIFlama olunca gittim aldım twisetde bel inceltcem aşırı değil belim ama kalçam fazla
en iyisini yapıyosun sen biügn yol alırken dölde alıcaksın inşaalah..
benim kaygana böyle sabah yemek kokusuyla uyanırız annelerimiz çoğu böylede.
menüne bayıldım tam erkeklere göre menü pilavsız olmuyor ama ben pirinci çok sık yapmıyorum artık..
afiyet olsun canım bal şeker olsun rabbim evinizi bebeklerle neşelendirsin o mis yemeklerini yesinler inşaallah..
tatlı annecik..sana layık ikiz üçüz hamaratsın yaaa
bende bir yeşil çay yapayım kendime..bime gitmeden kahvaltımı yaptım erkenden ..
Hamarat hatunun hali bir başka oluyor,hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?