Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 420833

Hayırlı,huzurlu,bereketli,güzel bir gün olması dileğiyle canım arkadaşlarım

Hepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize

hayırlı cumalar

Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..

gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm

günaydın cumanız mübaretl olsun kızlar rabbm bugunde ettiğimiz duları kabul etsin......................

Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrr

Birazdan kontrolle gideceğim Umarım herşey yolundadır

günaydın güzel yürekli arkadaşlarım

güünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann

Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar

Günaydın nerelerdesin kuzum ben mi göremedim seni

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ALLAHIM cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin sağlıklı mutlu ve bebişli günler diliyorum

merhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...

Canım arkadaşlarım hepinize GÜNAYDIIINNNNN...
Hayırlı cumalarınız olsun efenim..
Bugün bol bol dua edelim Allah kabul etsin inşallahhh...
Yemeklerimi yaptım,evi toparladım şimdide yemek kokmayım diye bi duşa girip geliyorum aranıza...

merhaba arkadaşlar. bugün büyük gün. ilk kez bebeklerimi görmeye gidicem. dualarınızı esirgemeyin...umarım pıt pıtları duyarım...

Ins sorunsuz bır sekılde duyarsın pıt pıtları canımmmmm

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ALLAHIM cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin sağlıklı mutlu ve bebişli günler diliyorum

amın canımmmmmmmmmmm

güünaaaaaaaaaaaaayyydıııınnn...cumamız mübarek olsuuunnn..dualarmız kabul olsun inşaaallaaah öpüyoorumm yanaklardaaann

amin seninde cuman mübarek olsun canım

bende iyiyim canım sağol

günaydın tatlım seninde cuman mübarek olsun

bugün pek bi hamarat gördüm seni maşallah

teşekkür ederim canım
ben kent hastanesine gidiyorum
ısrael bey doktorum

Hayrlisi olsun cnm. Merak ettim irenbe mı diye ben irenbeliyim debu hafta kente hastanesine gittim dogum icin ücret öğrenmeye ve oda bakmaya pek beğenmedim kafamı çevirdim İsrail bey yazıyordu kapıda kesin tüp bebe dedik aileme insallh senin de odanın kapısın da yazsın kucağında bebeğinle Dr unun adı ay nasıl hostu kapılar süslü süslü Rabbim hepimize nasip etsin insallh

amin....
hay maaşallah canım ne yemek yaptın ya.?bende yapayım
.bende bime tartıyla twist gelcek diye erkenden gittim ilk kez önce korktum girişim yapamam diye tamda açıldı
kapı girdim adlım komşuma bile...aslında internette aynı fiyatta bari kargo olmasın dedim..
ama şimdi tartı bitürlü açılşamdı pilleri çevirdm birini ama düşük pil diyo bu ne yaa anlamadım daha fazla kurcalamasam iyi eşim
baksın akşam......mis gibi kokda gel patroniçe
inşaallah duyarsın senindemi ikizdi ne güzel maaşallah

hayırlı uğurlu olsun canımn tedavin..
senin nikini seviyourm çünkü yeğenimin adı bahar oyy halasının kuzusu burnumda tütüyor

amaaan aman hamarat hatun masallahh...bende koyucam yemegimi..et bi çözüleydii..sen ne yemek yaptın cicim...amiiiiiin buaradaa

Cnmmm sana 41 kere maşallah diyorum ben Bu ne hız ayol birazcık sen dn ders almam lazım galiba yani hamilelik oncesinde de hiç böyle sabahın köründe yemek yapmadım ben Ya ben de yine uykusuzluk başladı gece 3.30la7 arası ayaktayiz ve engel 9la10arasida kalkıyorum yataktan

sabah sabah bu ne hamaratlık kuzum yaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah sana
Amın canımmmmmm

inşallahhhh
canım daha önce yazmıstım ben 2 kez dış gebelik ameliyatı oldum laparoskopi
ikiside kent hastanesinde tunç bey yaptı çok memnun kaldım
3 nisanda bizim gelin doğum yaptı yine kent hastanesinde
suit oda aldık çok rahat oldu 2.kat suitleri çok güzel temiz
biz çok memnun kaldık
ben kızımın doğumunu tepecikte yaptım berbattı
şifayı da çok iyi biliyorum kent ten biraz daha kötü
çınarlıda yengem doğum yapmıştı orasıda güzel
tabi senin doktoruna bağlı nerelerle anlaşması var önemli

bizde kapı süsü oda süsleri yaptık
bizimki yegenimin adı yazılıydı kocaman çok güzel şeyler var tüller balonlar anı defteri,şeker sepeti,kurabiyesi hepsi harika
hayırlısı olsun inşallah

Canlarım haydı hayırlısı olsun,şifa olsun inşallah.Ben soğan küründen,aslanpençesi+çivanperçemi+hayıt otu çayından olumlu sonuç almıştım birara,kist vs. ne varsa temizliyor.

ya ben aslanpençesi aldım hayıt otu da alıcam ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum tarif eder misin tatlım

Canım arkadaslarım herkese günaydın bugün dualarinz kabul olsun insallh hersey gönlünüzce olsun ve herkese hayırlı cuma lar

Günaydın canım sana da hayırlı cumalar hepimizin duaları kabul olsun

Günaydın ve hayırlı cumalar canım...

Canım ne güzel yaa inşallah kuzularının pıt pıtlarını duyarsın dualarımız seninle canım darısı başımıza...

ben de nerede bu hatun diyordum maşallah erkenden halletmişsin işlerini ben evimi bir kez daha özledim, kocişle kahvaltıyı özledim neyse ki son 15 gün geri sayım başladı

günaydın tatlım seninde cuman mübarek olsun

bugün pek bi hamarat gördüm seni maşallah

zaten hamaratımdır ayıptır söylemesi
tedavinin vermiş olduğu durum yüzünden epeydir salladım herşeyi..
eski formuma geri dönüyorum artık...

bak sen başka bişi olsa sabah erkenden kalkmazsın dimii....
ama iyi olmuş kargo ücretinden kurtulmuşsun..
zeytinyağlı taze fasülye,yayla(yoğurt çorbası),bi de fırında patatesli köfteli bi yemek benim uydurmamdır
malzemeleri hazır sadece fırınlanacak o da akşama,en sonda bi pilav koydummu bi de salata tamamdır akşama..

amaaan aman hamarat hatun masallahh...bende koyucam yemegimi..et bi çözüleydii..sen ne yemek yaptın cicim...amiiiiiin buaradaa

ama ben tedaviden önce böyleydim zaten...
erken kalkan yol alır geç kalkan döl alır ben bi tek yol almayı başarabildim bugüne kadar
acaba erken kalkmasammıki

sabah yapmak daha iyi canım zaten erken kalkıyorum değerlendireyim istiyorum sonra bütün gün bana kalıyooo...
kız hamileler uyur bi akasyayı bi seni uyku tutmuyooo...
namaz için uyanıyorsan tekrar uyumak zor oluyor uykun bölünüyor o zaman..
ama olsun ibadet için kalkmak lazım...
inşallah bi düzene girer canım uykun..

sabah sabah bu ne hamaratlık kuzum yaaaaaaaaaa
Maşallah maşallah sana
Amın canımmmmmm

evet maşallah bana
ama şekerim unuttunmu ben zaten tedaviye başlamadan önce hep böyleydim..
tedavi oluyorum diye saldıydım kendimi...
özüme döndüm..
erkenden halledince bütün gün bana kalıyooo...

ben de nerede bu hatun diyordum maşallah erkenden halletmişsin işlerini ben evimi bir kez daha özledim, kocişle kahvaltıyı özledim neyse ki son 15 gün geri sayım başladı

saol canım okudum merak etmişsin beni...
ohhh az kalmış 15 gün sonra evin tadını çıkarmaya başlarsın...

konu zAYIFlama olunca gittim aldım twisetde bel inceltcem aşırı değil belim ama kalçam fazla
en iyisini yapıyosun sen biügn yol alırken dölde alıcaksın inşaalah..
benim kaygana böyle sabah yemek kokusuyla uyanırız annelerimiz çoğu böylede.
menüne bayıldım tam erkeklere göre menü pilavsız olmuyor ama ben pirinci çok sık yapmıyorum artık..
afiyet olsun canım bal şeker olsun rabbim evinizi bebeklerle neşelendirsin o mis yemeklerini yesinler inşaallah..
tatlı annecik..sana layık ikiz üçüz hamaratsın yaaa
bende bir yeşil çay yapayım kendime..bime gitmeden kahvaltımı yaptım erkenden ..

Son düzenleme:

Canım benim hayırlısıyla iyilik haberlerini bekliyoruz

Hamarat hatunun hali bir başka oluyor,hoşgeldin canım.

Canım benim hoşgeldin,güle güle kullanın

ya ben aslanpençesi aldım hayıt otu da alıcam ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum tarif eder misin tatlım

Canım ben civan perçemini+ aslan pençesi+ hayıt otu 3 lüsünü;hepsinden birer tutam olacak şekilde,karıştırarak,adetin 2.günü başlayarak içtim.(1 su bardağı suyun içerisine 1 tutam yada 1 tomurcuk at 10 dk. beklet ve öyle iç)

günaydınnn canım...

hadi bakalım zayıflama durumunu merakla ve ilgiyle takip ediciimmmm
saol canım bebelerimizle kalabalık sofralarda oturmayı nasip etsin Rabbim..

Hamarat hatunun hali bir başka oluyor,hoşgeldin canım.

hoşbulduk canım...
valla erkenden yapmak daha iyi oluyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…