herşey yolunda gider inş.
büyük ihtimal belli olur ama sanırım doktor garantiye alana kadar söylemez
gunaydın guzeller hayırlı cumalr sızedeeeeeeeeeeeee guzel haber dolu bır gun olsunnnnn
merhaba canımmmm
ıns pozıtıf haber vereceksın bıze canımmmmmmmmmmmm
gunaydın canımmmmmmmmmm amınnnnnnn
hersey yolunda gıdecek canımm benımmmmm
olsada soylemez benceeeee
erken dıyeeeeee
gunaydın kuzummmmmmm amın hayatımmmmm
Haklısın tatlım yağmurla birlikte rahmet yağarmış inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
Canım inşallah her şey yolunda gidecek sen kalbini ferah tut benim içime kız diye doğuyor hayırlısı bakalım ne çıkacak
Sana da hayırlı cumalar canım hepimizin dualarını duysun Allahım...
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar...İnşallah bize de açıktır rahmet kapıları..
Haklısın tatlım yağmurla birlikte rahmet yağarmış inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
Canım inşallah her şey yolunda gidecek sen kalbini ferah tut benim içime kız diye doğuyor hayırlısı bakalım ne çıkacak
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar...İnşallah bize de açıktır rahmet kapıları..
günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar olsun hepimize
benim bu sabah kırmızılar geldi
yarın sabah tedavim başlıyor inşallah
hayırlısı olur inşallah...
izmir de hava yagmurlu
ben evdeyim sıkıcı bir gün
evde olmak ne güzelmiş
Kızlar merhabba. dun transfer yapildi bana. yasim 35alti ve ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transfer edildi. İnsallah ben de guzel haberler veririm size.
günaydın canım arkadaşlarım. bugün ikili tarama testimiz var saat 17de. 4te çıkıcam şirketten izin aldım. çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider..
cinsiyeti belli olurmu bugün meraktayım
hepinizi öpüyorum
Hepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....
günaydınn kızlar...
havanın kapalı olmasına kzımayalım bizim içimiz açık olsun yeterki..
etkilenmeyelim çünkü bugün cuma ve duaların kabul olduğu gün öyle bir vakit varki kesin oluyor onun için sürekli
salavat çekelim dua edelim canlarımmmm
Günaydınnnnnnn arkadaşlarrrr
Birazdan kontrolle gideceğimUmarım herşey yolundadır
günaydın güzel yürekli arkadaşlarım
günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar
Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..
gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm
Kızlar merhabba. dun transfer yapildi bana. yasim 35alti ve ilk denemem. bu yüzden tek embriyo transfer edildi. İnsallah ben de guzel haberler veririm size.
Hepimiz için havaya inat aydınlık bir gün olsun. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun....
Rahmet'in kapısı her an açık.
Senin açık mı sen ona bak.. (Şems-i Tebrizi)
Hayırlı Cumalar..
gunaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmmmm
Haklısın tatlım yağmurla birlikte rahmet yağarmış inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
Canım hayırlısı olsun,inşallah hersey yolunda gitsin ve Rabbim yüzünü güldürsün.
Hayırlı olsun canım,kuzucuğun sana sımsıkı tutunsun ve hiç ayrılmayın inşallah
Canım iyilik haberlerinizi bekliyoruz
Günaydın canlarım
günaydın arkadaşlar...
izmir de hava yagmurlu
evde olmak ne güzelmiş
amin canım senin içinde güzel ve hayırlı bi gün olsun arkadaşım
inşallah meleğin sana sıkı sıkı tutunur ve buradan ben hamileyim kızlar yazarsın canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
amin canım seninde cuman mübarek dileklerin kabul olsun
günaydın canım ne güzel bi söz ve paylaştığın için teşekkürler
dua edip beklemeliyiz elbet Rabbim sesimizi duyar
amin canım menim
Hadı hayırlısı olsun kuzum benım yaaaaaaa
amın canımmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın sanada
bırgun duyacak kuzum ve o gun hepımıze cok ama cok yakın
rabbım bızı cok yakında sevındırecekkkkkk
nasılsınız bakalım? var mı güzel gelişmeler..?ben şimdilik iyiyim.. puregona devam şimdilik.. yarın orgalutran getir dedi dr. o ne işe yarıyorsa. orgalutranda mı göbekten olacak?
günaydın arkadaşlar...
izmir de hava yagmurlu
evde olmak ne güzelmiş
evett orgalutran da göbekten vuruluyor ve büyüyen yumurtalarının erken çatlamasını önlemek için yani onları yumurta toplamaya kadar korumak için...
günaydın arkadaşlar...
izmir de hava yagmurlu
evde olmak ne güzelmiş
Iyi canim ne olsun, birkac saat ise gittim, sinirlerimi tepeme cikarmak icin yetti. Yarin DR randevum var, bakalim bebisin durumu nasil. Malum az da olsa lekelenmem devam ediyor. Gunde 1-2 damla, bakalim progesteron ignesini kesecek mi...
Tanıdık tanımadık herkese selam kızlar. Maşallah topik çok hızlı ilerliyor. geçmişi okuyamadım pek. Bugün 2. Tüp bebek tedavimde transferim oldu, yatıyoruz 2 bebis adayımla birlikte. Allahım bu yola bas koyan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
slm kızlarrr,
var mı güzel hyaberlerrr yeni hamişler nasılsınız? ne var ne yok?
ben bugün dr a gittim ikili tarama yapıldı kanama alanlarım daha ıyı artık işe başlıyorum inşallah pazartesi. tüm ilaçları da bıraktık sadece vitamin ve kan sulandırı iğneye devamm..cinisyete dair hiç bi ipucu yokama şükür bebeiş iyi.. içim biraz daha rahat ama işe vaşlamaktan kokuyorum..
Ya kızlar bırsey soylıycem ben sıze. Bir karar aldım ve artık bıtkılerle ugrasmaya karar verdım.Her yolu denedım olmadı sımdı sıra aktarlarda. Tüp bebek olmassa belki aktar bebek olur benımkı
bendeeeeeee
soğan kürüyle başlıyorum bi kaç güne
ohhhh miissss soğan kokacam
günaydın gülüm nasılsın
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar tedavin hayırlı olur inşallah sonu da hayırlı biter.. Evde olmayı bende çok özledim az kaldı evimle bol bol hasret gideririm herhalde
sağol canım
valla özlemişim 1997 den beri çalışıyorum birde aile şirketi olunca daha çok fedakarlık gerekiyor
ama bu kez babama tavrımı koydum
bu kez evde gecireceğim inşallah tedavimi
yarın kist filan çıkmasından korkuyorum aslında
hevesim kursağımda kalmazsa
İnşallah canım Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin her günümüz güzel ve bizler için hayırlı olsun...
Günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?