canım benim sende ağlama..... bence eşin 4günlük perhizden sonra tekrar semen örneği versin ona göre deeğerlendirin sonuçları
haftaya perşembe istanbul tüp bebek merkezine gidiyoruz sperm testini orada verecek aret kamar randevu alıcaz bakalım hayırlısı olsun galiba başlıyoruzzz bi yandan çok mutluyum bebeyime daha yakınım sankiiya biraz araştırdımda tüp bebekte yumurtamımı alıyolar ben orayı anlamadım yaa nasıl alıyolarr
Akasyacııımmmmm neden gelen giden yokkk.....
öncelikle hayırlı olsun şimdiden..... Ama gülümsettin beni:))) aylardır bizimlesin hep opudan yumurtulardan bahsediyoruz. Senin yumurtalarını alıp eşinden alınan spermlerle dölleyecekler sonra bebişlerini sana geri vericekler.....
Akasyacııımmmmm neden gelen giden yokkk.....
ya ne biliyim insan içine girmeyince bilmiyo ben içerden halledecekler diye biliyodum:):):):):):)nası olacaksa :):):):):):) tamm alsınlar amannnnn eşim yanımda dalga geçiyo doktora söleriz seninkini almazlar diyoo:):):)inşallah herşey güzel olur........ En azından bende bi problem yok diyip kendimi teselli ediyorum napım
tatlım zaten zor bir işlem değil.... Sen mışıl mışıl uyuyosun dr topluyo yumurtaları..... En fazla adet ağrısı gibi ağrın oluyo sonrasında... Mesala benim hiç ağrım olmamıştı....
ooooo.... Saat bire geliyo bu saatten sonra sanırım gelmez bizim kızlar.........
anladım canımm sagoll gidiyimde kendime çay alıp geleyim................
afiyet olsun.............
ikimiz baş başa bi kutlama mı yapsak ama başaramayızz:):):):):):)
kocişi yatırır ben kalırsam yaparız niye yapmayalım:))))
tamamdırrr koo işi hallaetmi bulunmaktayımmm........koca yattıı:):):):)
Evet nerden başlasakk.......akasyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?