Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim sende ağlama..... bence eşin 4günlük perhizden sonra tekrar semen örneği versin ona göre deeğerlendirin sonuçları

haftaya perşembe istanbul tüp bebek merkezine gidiyoruz sperm testini orada verecek aret kamar randevu alıcaz bakalım hayırlısı olsun galiba başlıyoruzzz bi yandan çok mutluyum bebeyime daha yakınım sankii ya biraz araştırdımda tüp bebekte yumurtamımı alıyolar ben orayı anlamadım yaa nasıl alıyolarr

öncelikle hayırlı olsun şimdiden..... ama gülümsettin beni:))) aylardır bizimlesin hep opudan yumurtulardan bahsediyoruz. senin yumurtalarını alıp eşinden alınan spermlerle dölleyecekler sonra bebişlerini sana geri vericekler.....

ya ne biliyim insan içine girmeyince bilmiyo ben içerden halledecekler diye biliyodum:):):):):):)nası olacaksa :):):):):):) tamm alsınlar amannnnn eşim yanımda dalga geçiyo doktora söleriz seninkini almazlar diyoo:):):)inşallah herşey güzel olur........ En azından bende bi problem yok diyip kendimi teselli ediyorum napım

tatlım zaten zor bir işlem değil.... sen mışıl mışıl uyuyosun dr topluyo yumurtaları..... en fazla adet ağrısı gibi ağrın oluyo sonrasında... mesala benim hiç ağrım olmamıştı....

tatlım zaten zor bir işlem değil.... Sen mışıl mışıl uyuyosun dr topluyo yumurtaları..... En fazla adet ağrısı gibi ağrın oluyo sonrasında... Mesala benim hiç ağrım olmamıştı....

anladım canımm sagoll gidiyimde kendime çay alıp geleyim................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…