Tüp Bebek Günlüğümüz !

iuçak inmek üzeredir..gelmesi bir saati bulur..öyle de uykum var ki...midem fena yine..stresten herhak-lde bu sefer..bekle bekle adam gelmedi...

heycan yaptın tabii reflün harekete geçti...
mide fenadır herşeye tepki verir..
sen doktoruna midenin ne kadar hassas olduğunu ve sıkıntını mutlaka söyle..
öünkü yumurta toplamadan itibaren antibiyotik ve daha bi sürü ilaç kullanacaksın miden etkilenecek bu durumdan..
mideyi en az rahatsız edenlerinden versinler ilaçları..
ben öyle yaptım çünkü...
ilaç dokunuyooo mideme...

herkese iyi akşmlar...

Saram hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun. Burası uğurlu bir topik ve herkess çokk iyidir.... sen de bilgilerini ver listede adın olsun...

söyledim canım..zaten iki doktorda aynı hastanede..ikisi de uygun gördüler kullandığım ilaçları..ama ben tedirginim ya bir zararı varsa diye..ama içmezsem daha çok kıvranıyorum..teşekkür edrim düşündüğün için...

gece gurubu yavaş yavaş toplandı artık gidebilirim...
Hepimize iyi geceler arkadaşlarım..
Allah rahatlık versin....

cuma yaptırırım testi deyince bende senden haber bekliyodum....
sonunda pazartesiye kaldın demek..
kasık ağrıları gebelik habercisi olabilir bırak ağrısın

Cuma yaptırmaktan vaz geçtim canım, zamanını beklemek daha iyi sanırım :) bıraktım ağrısınlarrr

tamam canim insallah yazarim ptesi sonucu ve korktugumla karsilasmam umarim
Toplamaya kdr tavsiye edebileceginiz seyleri de okudukca uygularim artik yeme icme vs veya folik dsiinda kompleks vitamin kullanmanin faydasi olurmu acaba

aglama canım bak ben bi aglarsam kimse susturamaz saf gibiyim yahu kimseyle konuşmadım bugün başımda iğrenç bi agrı var sinirli ve gerginim kızlar toplansada biraz gülsekk.......

canım benim sende ağlama..... bence eşin 4günlük perhizden sonra tekrar semen örneği versin ona göre deeğerlendirin sonuçları

tamam canim insallah yazarim ptesi sonucu ve korktugumla karsilasmam umarim
Toplamaya kdr tavsiye edebileceginiz seyleri de okudukca uygularim artik yeme icme vs veya folik dsiinda kompleks vitamin kullanmanin faydasi olurmu acaba

canım proteinle beslen kabız olma ve vitamin kullanabilirsin benim dr.um tedaviye başlarken vitamine başlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…