aman deyim göğüslerdeki değişikliğe anlam yükleme kullandığımız ilaçlar önce göğüsleri silikon taktırmış gibi yapıyooo..
onun dışında da belirtiler genel olarak kasıklarda batma,adet olacakmış hissi vs..
ah canım ne mutlu bana seni rahatlatabildiysem...
kızlar siz saolun...yardımcı olmaya çalışıyorum sadece
canım benim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim..
ne güzel dua etmiş ne güzel yazmışsın duygulandım valla..
çok saol
saol canım bende yürekten söylüyorum sizi tanıdığım ve bu zor zamanları sizinle paylaştığım için çok şanslıyım...
Allahrazı olsun Aminnn diyorum güzel ve içten duana...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hormon yüklemesi yaptın kaç gündür haliyle ağrıların olacak canım normal yani..
ayyyy kız hemende harcamışın bizi
aşılamadaki değerin normal çıkmış...
evet şu an riskli guruptasın ama pazartesi günü gelecek e2 değerine göre belli olur gidişat...
her iki tarafta 8-10 yumoş toplamda 20 civarı yumoş demek bu da e2 yi yükseltir önemli olan normal değer aralığında olması..
pazartesi yaz sonucunu o zaman net bişey söyleyebilirim...
demek bir tane yavru kartalımız geliyooo...
Maşallah ona
evde olman daha iyi bu riskli dönemde...
Allah nazarlardan korusun bebeğini...
evet canım olur normal yani..ohss olman mümkün olmadığından bu doğal bir gerginlik..
Saolun kızlar..evet zuzucum dun transferım oldu. Pekı bırsey daha sorcam. Kullandıgımız jel varya bende yanma ve kasıntı yapıyo. ölüyorum yaa.. Sızdede oldumu. Yarın hemsıreyı mı arayımsenin transfrin olmuş galiba hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun....bendede olmuştu canım zamanla azalıyor ...
sağol canım ya sol göğsümde acıyo ağrıyo hep bu hormonlardan dimi
cnmm benimmmmm
Saolun kızlar..evet zuzucum dun transferım oldu. Pekı bırsey daha sorcam. Kullandıgımız jel varya bende yanma ve kasıntı yapıyo. ölüyorum yaa.. Sızdede oldumu. Yarın hemsıreyı mı arayım
şekerim göğüslerdeki değişiklikler opudan sonra başlar kullanılan estrafem ve progestandan kaynaklanır...
yumurta toplamadan önce bi kaç kişiden duydum göğüs ağrısını ama pek olmaz yani..
Saolun kızlar..evet zuzucum dun transferım oldu. Pekı bırsey daha sorcam. Kullandıgımız jel varya bende yanma ve kasıntı yapıyo. ölüyorum yaa.. Sızdede oldumu. Yarın hemsıreyı mı arayım
canım çok şiddetli değil ama arada vuruyo ağrı akşamda dikkat ettim ucu acıdı:26::26::26::26::26:
yumoşlar toplanırken ve sonrasında da ilaç kullanılıyomu:26::26::26::26::26::26:
Nerde bu kızlar...
pek bi tenha bu akşam haydi duyun sesimi çıkın çıkın gelinnn
Şekerim gececilerden bi sen varsın nerde acaba diğerleri..
Dün geceki üstün çabalarınızı ayakta alkışladım sabah
Asıl ilaçlar yumurta toplamadan sonra başlıyooo
yumurtaların toplandığı gün 5 günlük antibiyotiğe ve enfeksiyonlara karşı başka bi hapa başlıyorsun..
estrafem diye bi hap ve progestan diye bir fitil kullanacaksın bunların günde kaç kez ve ne kadar kullanılacağına doktor karar verir...
fitil yerine bazı doktorlar yine o bölgeye koyulması için kapsül olanı veriyorlar bazılarıda bant şeklinde olanı var..
uzun lafın kısası asıl yumurta toplamadan sonra başlıyoookolay gelsin efenim...
geç geliyor onlar .....
saol canım ne yapalım sayfa kutlamaları ile stres atıyoruz
aboooooooooov desene yandık cidden çok zorlu bi süreç ya Allah yardımcımız olsun inşallah bebeklerimiz gelsin bizi bu sıkıntıdan kurtarsın
transferden sonradamı ilaç kullanılyo peki :18::18::18::18::18::18::18::18:
he valla öyle ya da böyle kutlayacak bişeyimiz oluyoo çok şükür
benim doktorum tüp bebek doğal gebelik değil zorlamalı gebeliktir demişti...
o yüzden de ilaçlarla bişeyleri yoluna koymaya çalışıyoruz işte..
çünkü biz kolay anne olamayanlar gurubu olarak ilaçlardan yardım almak durumundayız...
ahhh ah bak dertlendim şimdi
antibiyotiği 5 gün diğer bütün ilaçlar test gününr kadar kullanılacak...
hamile kalırsanki inşallah devam edeksin ilaçlara...
bunlara vitaminleri eklemedim daha
çok sağol canım verdiğin bilgier için
Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz gelsinde biz onlar için herşeye katlanırız
tatlım ben çıkayım yarın sabah doktor randevum var
iyi geceler tatlı rüyalar
yarın sabah yeni umutların yeşerdiği tüm güzelliklerin üzerimize doğduğu ve tüm kötülüklerin uzaklaştığı bi güne uyanmak dileklerimle
aaa gerçekten topik tenha bugün...
kız senin kociş gelmedi daha demek belki erken gelir süpriz yapar dediydim kendi kendime ama gelmemesi bana süpriz oldu
yine bizimle takılıyon sen vahhh vahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?