Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıns e2 ın guzel cıkar canım yaaaaaa

tek doz damı 225 vuruyorsun toplamdamı..
eğer toplamı 225 se bu boya gelmeleri normaldir..
ama tek doz da 225 vuruyorsan biraz yavaş büyümüşler demektir...
sende e2 yüksek çıkmaz önemli olan düşük çıkmaması...
bugün itibariyle asıl büyüme olur...
büyüklük duruma takılma lütfen...

kızlar tek seferde 225 menopur kullanıyorum 4 gun kullandım ..
bosune geldım valla erken cıkacagı tutmus sonucun sımdı baktım e2 378 cıkmıs .. reglımın 6. gunu bugun

bu durumda nası sızce pekı e2 normalmı artısı yoksa dusukmu

sağolun canlarııım inşallahh hepimiz koca göbüşlere elbise alacagızz :) sizi çok seviyorum yaaa ben 8 sene sonra yaşadım bi sürü sıkıntının üzerine rabbim hepinize verecek inşallah eminimm o yüzden hiç üzülüp kaygılanmayınnn canlarım boşa gecen zaman olmasıınn tadını çıkarınn annişler :)

amınnnnn canım ınsssssssssssss
4.senedeyım demekkı 4 sene beklıycem heeeeeeeee:1:

herkeseeeee günaydınnnn arkadaşlarrrrrr güzel bir haftaayaaaaa başlamak ümidi ileeee benim günler geçtikçe heyecanım artıyor haftaya bugünnnnn testtt günümmm dualarınızı eksik etmeyyiiinnn herşey güzel olurr inşşşalaaahhhh

Canım haydi hayırlı haberlerle gel inşallah,Allah yardım etsin,yüzünü güldürsün inşallah... :16:

mrb ben ilk defa mesaj yazıyorum. daha önce sadece okuyordum. haziran adetimle tedaviya başlayacağım bende. şu an sadece folik asit kullanıyorum. sabırsızlıkla bekliyorum adetimi.

Canım hayırlı & uğurlu,sonu bebişli olur inşallah tedavin.:16:

slmmmmmm

ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr

benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk

Canım hayırlı olsun,son tedavin olsun,kuzucuğun seninle olsun inşallah.:16:

selam kızlarr,
nasılsınızzz? ben iyiyim çok şükür işe başladım artık :) sosyal hayatı unutmuşum açıkcasııı ve en kotusu de kıyafett yaa hiç bişe olmuyo aslında oluyo ama sıkıyo sıksın işstemiyorumm kıyafet sorununu acil çözmek gerekecek :)) herkesii öpüyorummm

Canım hepimizin kıyafetlerinin olmama sebebi kuzucuklar olsun inşallah :52::16:

Ecrin imcok gecmis olsun bacimm cok zor zamanlar gecirmissiniz kopeginden ayrilmak zorunda kaldin demek kiyamama zavallicik da cok uzulmustur senden ayrilinca... Rabbim bebisini biran once gondersin de sifa olsun yralarina acilarina... Demek euro fertil di onerdi doktor ne yapacaksin peki

takılırım benn orda bıle yazdım sana napıyon burda dıee hehe:1: soyle o hatuna bıızm buraya gelsın burda konusun ne konusacaksanız egunala sıkayet ederım vallaa
Kiz kacak mi geziyorum soyledim ya acik acik okusaydin sonradan gorurdun hatuna topigimizden bahsettigimi deli seni de soyledim pesime takilmis diyeee kiz. Allah seni bildigi gibi yapsin isi gucu birakmis pesimde geziyo manyak yaa:10:a
:1:

benimde ağustosta 7 sene bitiyooo 8.seneye başlıyorummm...
bende istiyorum o zaman artık bak senin 8 sene sonra olmuş benimde olsun:16:
çok çalışmam lazım çoookkk...

Aynen kuşum :13:

7 ya da 8 uğurumuz olsun inşallah :124:

Valla bu çalışmayı ve emeği Tıp Fakültesi için sarfetseydim şimdi jinekologtum :9::52:

Kizlar gunaydin,
Dun hic giremedim, annemlerdeydik hep. Amma muhabbet etmissiniz yaaa ben nasil okuycam 30 sayfa simdi??????????? var mi yeni bisiler?

Ecrin imcok gecmis olsun bacimm cok zor zamanlar gecirmissiniz kopeginden ayrilmak zorunda kaldin demek kiyamama zavallicik da cok uzulmustur senden ayrilinca... Rabbim bebisini biran once gondersin de sifa olsun yralarina acilarina... Demek euro fertil di onerdi doktor ne yapacaksin peki

Kiz kacak mi geziyorum soyledim ya acik acik okusaydin sonradan gorurdun hatuna topigimizden bahsettigimi deli seni de soyledim pesime takilmis diyeee kiz. Allah seni bildigi gibi yapsin isi gucu birakmis pesimde geziyo manyak yaa:10:a
:1:

sagol canım yaaaaaaaaa ben ve aılem cok sevıyroduk kopegımızı bız agladık o agaldı evet orası bızım degıldı ama 21 yıl bır ordaydık babamızın evı orasıydı ama napalım kısmetımız bu kadarmısss... esım soz verdı arada gotrucek benı sevmeye
eurofertılden randevu aldım 26 mayısta gıdecem bakalım kısmet bırde cal arkadasın gıttıgı yer var fıgen hanım nenehatun orayda gıdecem bırısı 11 de bırısı 16 da o arada da kendı yerıme gıdecem nasıl olacagını anlatsınlar hanı bana zaten doktor dedı bu ayda gecıgeceksın gec yumurta olmus dedı dedım tedavıden sonra boyle oldu duzelır dedı bakalım
test yaptık bırde c.tesı sonucları cıkmıstır bakım...

süpersiniz sizz... şimdi ben hikayemi uzun uzun anlatayım 29 yaşındayım yıllardır erken menopoz denen illetle uğraşıyorum evleneli 3 yıl oldu herkes bana çocuğun olmaz donör diyordu muayene etmiyolardı fsh değerlerimi görünce 30larda. ancak mardinde bir doktorum alttan yapılan muayenede ama sende yumoşlar var rahminde çok iyi bu menopoz gibi değil dedi..umutlarımı yeşertti. o yaz adanada turan çetin beyfendi tarafından resmen kullanıldım:((( umutlarımı 1 ayda söndürdü..muayenede herşey çok iyiydi ama öncelikli amaç para sömürme olunca hayallerin zaman kıstlılığı onların umurunda bile olmuyordu ve olmadı şimdi hayatımın 2. anlamı dediğim hakan beyle (ankara HŞ KLİNİK) beraber uğraşıyoruz 6 ay boyunca fsh düşsün diye ilaçlar denedi düşmedi şimdi iğnelere başladık gonal f günde 75 eşim yapıyo öle mutlu oluyorumki iğne olunca Allah'ım neden bu su bukadar az diyorum kendi kendime... biraz daha olsa ya boşa giderse diye izliyorum iğnenin deliğini geri çıkar falan die tırsıyorum.. ben kendimi avutmayı denedim çocuk istemeyen insanlarda var buda bir sınav die ama yok olmadı şu çaba bile sevincim oldu şimdi düşünün öyle heyecanlıyımki.. istiyorum bir yavru istiyorumki yüreğimdeki sevgiyi doyasıya vereyim ona... Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun yarın kontrolüm var ankarada olucam her hafta ankaraya git gel İnşallah değecek ve yavyucum gelecek.... dualarınızdan benide eksik etmeyin.. yarın yumoşlarım koccaman olsunlar İnşallah....

kızlar tek seferde 225 menopur kullanıyorum 4 gun kullandım ..
bosune geldım valla erken cıkacagı tutmus sonucun sımdı baktım e2 378 cıkmıs .. reglımın 6. gunu bugun

bu durumda nası sızce pekı e2 normalmı artısı yoksa dusukmu

herşey gayet normal şekerim...
zaten yumoşarın hızlı büyümeye geçişi bundan sonra olur zaten...
bu büyüme hızıyla devam ederse en az 4 gün daha iğne vurursun...

süpersiniz sizz... şimdi ben hikayemi uzun uzun anlatayım 29 yaşındayım yıllardır erken menopoz denen illetle uğraşıyorum evleneli 3 yıl oldu herkes bana çocuğun olmaz donör diyordu muayene etmiyolardı fsh değerlerimi görünce 30larda. ancak mardinde bir doktorum alttan yapılan muayenede ama sende yumoşlar var rahminde çok iyi bu menopoz gibi değil dedi..umutlarımı yeşertti. o yaz adanada turan çetin beyfendi tarafından resmen kullanıldım:((( umutlarımı 1 ayda söndürdü..muayenede herşey çok iyiydi ama öncelikli amaç para sömürme olunca hayallerin zaman kıstlılığı onların umurunda bile olmuyordu ve olmadı şimdi hayatımın 2. anlamı dediğim hakan beyle (ankara HŞ KLİNİK) beraber uğraşıyoruz 6 ay boyunca fsh düşsün diye ilaçlar denedi düşmedi şimdi iğnelere başladık gonal f günde 75 eşim yapıyo öle mutlu oluyorumki iğne olunca Allah'ım neden bu su bukadar az diyorum kendi kendime... biraz daha olsa ya boşa giderse diye izliyorum iğnenin deliğini geri çıkar falan die tırsıyorum.. ben kendimi avutmayı denedim çocuk istemeyen insanlarda var buda bir sınav die ama yok olmadı şu çaba bile sevincim oldu şimdi düşünün öyle heyecanlıyımki.. istiyorum bir yavru istiyorumki yüreğimdeki sevgiyi doyasıya vereyim ona... Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun yarın kontrolüm var ankarada olucam her hafta ankaraya git gel İnşallah değecek ve yavyucum gelecek.... dualarınızdan benide eksik etmeyin.. yarın yumoşlarım koccaman olsunlar İnşallah....

Canım benim Allah yardımcın olsun,hersey yolunda gitsin ve sağlıkla meleğine kavuş inşallah.

ecrınn tatlım smdı okudum yaa cok gecmıs olsun bıtanemm..ayy fecı yağmur vardı evett..umarımm sen hasta olmazsın bu kadar yağmuru yemıssınn :31: doktor gıtme dedıysee bence bır bıldığı vardırr canımm vala hakkında hayırlısı olsun..kendıne cok cok dıkkat ett

ikramaya kızzzz valla gormedımm yaaa yazdığını kusura bakmaa kardeşş :9: canımcımmm gelıcem tabı pesındenn aaa sen bızım topiktensinn baskası kapmasınn senii diee geldim..sahipsiz sanmasınlarrr :33:

herşey gayet normal şekerim...
zaten yumoşarın hızlı büyümeye geçişi bundan sonra olur zaten...
bu büyüme hızıyla devam ederse en az 4 gün daha iğne vurursun...

tamam egunal tesekkur ederım hayırlısı bakalım neyse saglamsaglıklı yumrutalar olsun da cok olmasa da olur ne yapalım ...

Selam kızlar nasılsınız..

Ya ben perşembe günü transfer oldum. Sizin dediğiniz belirtiler kaçıncı gün çıkıyo ortaya
valla bende biraz şişlik ve karında gerginlik var. çok ok az da solda azıcık batma oluyo .başka bisey yok

slmmmmmm

ooo burdada benim gibi bahceciye giden cok varrrrr

benimde ilk tup bebek deneme aralikta oldu ama tutmadi sindi tekrar basladik bu ay tekrar transferim olacakkkk

Hosgeldin sevval cigim gordugun gibi kocaman bir aileyiz burada bahceci de tedavi goren arkadaslarimiz hamis kalan da mevcut aramizda

Tuana bu da sana kapak olsun :33::35: kacirsam da hemen pesimden gelmis sevval :4::16::4::4:

Aynen kuşum :13:

7 ya da 8 uğurumuz olsun inşallah :124:

Valla bu çalışmayı ve emeği Tıp Fakültesi için sarfetseydim şimdi jinekologtum :9::52:

ilk amacım 7.sene uğurunu kaçırmamak:1:
o yüzden hemen bişiler yapmalıyımmm:1:
benim bilgiler tamam bi sınava girip hemen kadın doğumcu oluvereyim diyorum:1:

Kizlar gunaydin,
Dun hic giremedim, annemlerdeydik hep. Amma muhabbet etmissiniz yaaa ben nasil okuycam 30 sayfa simdi??????????? var mi yeni bisiler?

yeni bişey yok canım ama bugün test yaptıracak opusu olacaklar var...onlardan haber bekliyoruz..

inşallah olur emeklerinin karşılığını alırsın...
şu an fsh ın hala 30 lardamı peki?

bende istiyorum o zaman artık bak senin 8 sene sonra olmuş benimde olsun:16:

an meselesi bebeğim her an olabilir, müjdelerleeee gel tez zamandaaa.. :))

amınnnnn canım ınsssssssssssss
4.senedeyım demekkı 4 sene beklıycem heeeeeeeee:1:

yok gülüm töbe de inşallah bekleme benim kadar ama beklesen de oluyo ya insan unutuyo beklediklerini hele bi de inşallah kucagıma almayı nasip edeerse Rabbimm o zaman hiiiiç hatırlamam inşalahh hem ben biraz sallandım oyalandım sen vakitli hallettt :)

Selam kızlar nasılsınız..

Ya ben perşembe günü transfer oldum. Sizin dediğiniz belirtiler kaçıncı gün çıkıyo ortaya
valla bende biraz şişlik ve karında gerginlik var. çok ok az da solda azıcık batma oluyo .başka bisey yok

belırtı herkeste farklı oluyor dıyorlar o yuzden cok dusunme bence pozutuf dusunup sabırla sonucu bekle ...
Rabbım hayırlı haberler almayı vermeyı nasıb etsın

Bende istiyorum o zaman artık bak senin 8 sene sonra olmuş benimde olsun:16:

güldenn ağustosun kaçıı sizin evlilik yıl dönümüüü :)) bizim 20 ağutos 7 yıl biticekk ...............

Back
X