süpersiniz sizz... şimdi ben hikayemi uzun uzun anlatayım 29 yaşındayım yıllardır erken menopoz denen illetle uğraşıyorum evleneli 3 yıl oldu herkes bana çocuğun olmaz donör diyordu muayene etmiyolardı fsh değerlerimi görünce 30larda. ancak mardinde bir doktorum alttan yapılan muayenede ama sende yumoşlar var rahminde çok iyi bu menopoz gibi değil dedi..umutlarımı yeşertti. o yaz adanada turan çetin beyfendi tarafından resmen kullanıldım

(( umutlarımı 1 ayda söndürdü..muayenede herşey çok iyiydi ama öncelikli amaç para sömürme olunca hayallerin zaman kıstlılığı onların umurunda bile olmuyordu ve olmadı şimdi hayatımın 2. anlamı dediğim hakan beyle (ankara HŞ KLİNİK) beraber uğraşıyoruz 6 ay boyunca fsh düşsün diye ilaçlar denedi düşmedi şimdi iğnelere başladık gonal f günde 75 eşim yapıyo öle mutlu oluyorumki iğne olunca Allah'ım neden bu su bukadar az diyorum kendi kendime... biraz daha olsa ya boşa giderse diye izliyorum iğnenin deliğini geri çıkar falan die tırsıyorum.. ben kendimi avutmayı denedim çocuk istemeyen insanlarda var buda bir sınav die ama yok olmadı şu çaba bile sevincim oldu şimdi düşünün öyle heyecanlıyımki.. istiyorum bir yavru istiyorumki yüreğimdeki sevgiyi doyasıya vereyim ona... Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun yarın kontrolüm var ankarada olucam her hafta ankaraya git gel İnşallah değecek ve yavyucum gelecek.... dualarınızdan benide eksik etmeyin.. yarın yumoşlarım koccaman olsunlar İnşallah....