Tüp Bebek Günlüğümüz !

ecrınn tatlım smdı okudum yaa cok gecmıs olsun bıtanemm..ayy fecı yağmur vardı evett..umarımm sen hasta olmazsın bu kadar yağmuru yemıssınn :31: doktor gıtme dedıysee bence bır bıldığı vardırr canımm vala hakkında hayırlısı olsun..kendıne cok cok dıkkat ett

ikramaya kızzzz valla gormedımm yaaa yazdığını kusura bakmaa kardeşş :9: canımcımmm gelıcem tabı pesındenn aaa sen bızım topiktensinn baskası kapmasınn senii diee geldim..sahipsiz sanmasınlarrr :33:

sagol canım benım dosyaya baktı ılgısızlık var dedı bence gıtem dedı hakan bey arkadasıymıs aradı sekreterıyle konstuk bakalım baslamayız belkı ama fıyat fln alıcaz bakalımmmm

Selam kızlar nasılsınız..

Ya ben perşembe günü transfer oldum. Sizin dediğiniz belirtiler kaçıncı gün çıkıyo ortaya
valla bende biraz şişlik ve karında gerginlik var. çok ok az da solda azıcık batma oluyo .başka bisey yok

canım gelmedın merak ettım senı ben hadı pozıtıf haber ver bıze canımmm
belırtı aramıyoruz kuzum sıslık fln opudan sonrada oluyor aman dıkakt et kuzummmm
bende cumartesı gunu randevu aldım senın doktorundan gorusmeye gıdecez

an meselesi bebeğim her an olabilir, müjdelerleeee gel tez zamandaaa.. :))

yok gülüm töbe de inşallah bekleme benim kadar ama beklesen de oluyo ya insan unutuyo beklediklerini hele bi de inşallah kucagıma almayı nasip edeerse Rabbimm o zaman hiiiiç hatırlamam inşalahh hem ben biraz sallandım oyalandım sen vakitli hallettt :)

ıns canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım bılecek kuzum bakalım ne kadar beklıycez bız kısmetttt yavrum yaaaaa :16:

sayfaları oku oku bitmek bilmedi
atlaya atlaya okudum artık

nasılsınız?herkez iyidir inşallah

evde canım sıkıldı yaaa
evde olan arkadaslar nasıl zaman geciriyorsunuz neler yapıyorsunuz?

yemek programlarını izliyorum canım istiyor daha fazla yemekde istemiyorum zaten kilolarla basım dertte

sıkılllddımmmm

belırtı herkeste farklı oluyor dıyorlar o yuzden cok dusunme bence pozutuf dusunup sabırla sonucu bekle ...
Rabbım hayırlı haberler almayı vermeyı nasıb etsın

evet canım saol. Burda okuduklarıma göre de değişiyomuş ama ne bilim bakıyorum arıyorum kendimde hiç bisey bulamıyorum

ben yemeğe gidiorum canıkolarımm gorusuruzz:10::10::56::56:

afıyet olsun kuzummmmm

geçmiş olsun kuzum hasta olma aman dikkat et

sagol hayatımmmmmmmmm :16:
ıns kuzum ya bakalımmmm oyle usuyorum fln ama ıns olmam

atlaya atlaya okudum artık

evde canım sıkıldı yaaa

yemek programlarını izliyorum canım istiyor daha fazla yemekde istemiyorum zaten kilolarla basım dertte

sıkılllddımmmm

:1::1: ızleme onları aaa canın cekecek hepsını :1:

Son düzenleme:
sagol canım benım dosyaya baktı ılgısızlık var dedı bence gıtem dedı hakan bey arkadasıymıs aradı sekreterıyle konstuk bakalım baslamayız belkı ama fıyat fln alıcaz bakalımmmm

canım gelmedın merak ettım senı ben hadı pozıtıf haber ver bıze canımmm
belırtı aramıyoruz kuzum sıslık fln opudan sonrada oluyor aman dıkakt et kuzummmm
bende cumartesı gunu randevu aldım senın doktorundan gorusmeye gıdecez

saol cnaım.. Inşallah pozitif sonuç alırım bekliyorum :20: Bugün işe de gitmedim otobüs çok sallıyo diye..

Hangi doktora gidiceksin bu tedavi olduguma mıııı....?????

tünaydınlar kızlar nasılsınız ben sabah giremedim pc kafayı yedi açılmadı ben geçmişe :10::10::10::10:geliyorum

saol cnaım.. ınşallah pozitif sonuç alırım bekliyorum :20: Bugün işe de gitmedim otobüs çok sallıyo diye..

Hangi doktora gidiceksin bu tedavi olduguma mıııı....?????

evet canım fıgen hanıma
canım ılk 3 gun onemlı o kaadr takma ama otobuste fln oturmaya calıs tabı fazla aykta kalma kuzum

Slm canm arkadslarimm nasilsinz bugun gune erkn basladik uykum var burazdn uykuya kaldugim yerden devam edicem

benımde çok uykum sabahın 6sında ayaktayım ben gece 11 de yataktayım uyuyana kadar saat 1 oluyor 2-3 defa kalkınca uykuya hasret kaldım
kaldığın yerden uyumayı nsıl beceriyon ya banada anlat sırrını:53::53:

İlkbahar aylarında kadınlarda daha yüksek östrojen hormonu salgılandığı için hamile kalmanın daha kolay olduğunu biliyor muydunuz? Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Süleyman Tosun, araştırmalarla konunun gerçekliğini ortaya koyuyor.

İlkbahar aylarında kadınlarda daha yüksek östrojen hormonu salgılandığı için daha kolay hamile kaldıkları tespit edildi. Gün ışığı ve hava sıcaklığının artmasının östrojen hormonunun salgılanmasını arttırdığını belirten Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Süleyman Tosun, sözlerine şöyle devam etti:

“Östrojen hormonu kadın yumurtasının olgunlaşması ve embriyo gelişimi için çok önemlidir. Yardımcı üreme tekniklerinde (in-vitro fertilizasyon, mikroenjeksiyon) mevsimlere göre istatiksel olarak başarı oranlarına bakıldığında, 1932 çiftin dahil olduğu bir araştırmada gelişen yumurta sayısı, olgunlaşmış yumurta oranı, embriyonun rahme tutunma oranı (implantasyon) ve gebelik oranları açısından anlamlı bir fark bulunmamıştır. Ancak yapılan araştırmalar göstermiştir ki yumurtaların döllenme oranı ilkbahar aylarında diğer aylara göre 1.5 kat daha yüksek bulunmuştur.”

Tüp bebek tedavisinde bahar aylarını tercih edin

Özellikle döllenme problemi olan çiftlerin ilkbahar aylarını tercih etmelerini öneren Op. Dr. Süleyman Tosun; “Tüp bebek tedavisinde bahar aylarının tercih edilmesi çiftler için moral verici ve yüz güldürücü sonuçları beraberinde getirebilir. Aynı zamanda daha çok döllenmiş yumurta, embriyo dondurma ve gerekirse daha sonra kullanabilme şansı sağlamaktadır. Yine de bilinmelidir ki yardımla üreme teknikleri yılın her döneminde başarı ile uygulanmaktadır” şeklinde konuştu.

süpersiniz sizz... şimdi ben hikayemi uzun uzun anlatayım 29 yaşındayım yıllardır erken menopoz denen illetle uğraşıyorum evleneli 3 yıl oldu herkes bana çocuğun olmaz donör diyordu muayene etmiyolardı fsh değerlerimi görünce 30larda. ancak mardinde bir doktorum alttan yapılan muayenede ama sende yumoşlar var rahminde çok iyi bu menopoz gibi değil dedi..umutlarımı yeşertti. o yaz adanada turan çetin beyfendi tarafından resmen kullanıldım:((( umutlarımı 1 ayda söndürdü..muayenede herşey çok iyiydi ama öncelikli amaç para sömürme olunca hayallerin zaman kıstlılığı onların umurunda bile olmuyordu ve olmadı şimdi hayatımın 2. anlamı dediğim hakan beyle (ankara HŞ KLİNİK) beraber uğraşıyoruz 6 ay boyunca fsh düşsün diye ilaçlar denedi düşmedi şimdi iğnelere başladık gonal f günde 75 eşim yapıyo öle mutlu oluyorumki iğne olunca Allah'ım neden bu su bukadar az diyorum kendi kendime... biraz daha olsa ya boşa giderse diye izliyorum iğnenin deliğini geri çıkar falan die tırsıyorum.. ben kendimi avutmayı denedim çocuk istemeyen insanlarda var buda bir sınav die ama yok olmadı şu çaba bile sevincim oldu şimdi düşünün öyle heyecanlıyımki.. istiyorum bir yavru istiyorumki yüreğimdeki sevgiyi doyasıya vereyim ona... Allah hepimizin bu yolda yar ve yardımcısı olsun yarın kontrolüm var ankarada olucam her hafta ankaraya git gel İnşallah değecek ve yavyucum gelecek.... dualarınızdan benide eksik etmeyin.. yarın yumoşlarım koccaman olsunlar İnşallah....
Gecmis olsun bacim zor zamanlar gecirmissin. Allah yardimcin olsun. Insaallah tedavin bebisli olur...
ecrınn tatlım smdı okudum yaa cok gecmıs olsun bıtanemm..ayy fecı yağmur vardı evett..umarımm sen hasta olmazsın bu kadar yağmuru yemıssınn :31: doktor gıtme dedıysee bence bır bıldığı vardırr canımm vala hakkında hayırlısı olsun..kendıne cok cok dıkkat ett

ikramaya kızzzz valla gormedımm yaaa yazdığını kusura bakmaa kardeşş :9: canımcımmm gelıcem tabı pesındenn aaa sen bızım topiktensinn baskası kapmasınn senii diee geldim..sahipsiz sanmasınlarrr :33:
Kiz ben sana daha ne diyeyim sahipsiz kopek yavrusu muyum ben yolumu kybedecem. Beni kaciracaklar hahahhah bir de topicten fidye istiyorlar mis aAyayayyAa:10::1::1::1: ikramaya elimizde. Falan diyolarmis deli yaaa
atlaa atlaya okudum artık

evde canım sıkıldı yaaa

sıkılllddımmmm

Kiz allah iyiligini versin kendine hamilelik takvimi yapmis ben sokk :53::53::53::53::60::60:

benımde çok uykum sabahın 6sında ayaktayım ben gece 11 de yataktayım uyuyana kadar saat 1 oluyor 2-3 defa kalkınca uykuya hasret kaldım
kaldığın yerden uyumayı nsıl beceriyon ya banada anlat sırrını:53::53:

Cnmmm bende malesefki kaldugim yerden devam edemiyorum gece 3.30 gibi uyanrsm sabh 6dn once uyuyamiyorum sinir oluyorum daha cook ama 2 gundur oglen uykusu yapiyorum ve nasil biliyormusu. Ben kitsp okuyunca uyuyorum cnm ogln enaz 10 ya da15 sayfaya kalmadan uyumus oluyorum cnmm kitp okumani tavsiye ediyorum yatagin icinde uyku problemi bende de var birde halsizlik cook fazla

Yukari kaynanama cikicam anam ev basima yikilacak bir cocuk sesi hatta cirlamasi geliyor rtepiniyor resmen velet yukarisi ana baba gunu olmus kizlar da yok cumbuse geEellll ben kactim kizlar byeee:10:

hamıle arkadasımızı tebrık edıyorum.... allah tamamaına erdırsınnn bizlerede nasıp etsın ınsallhhh kızlar hamıle olmayanlar yarın 3 ayların bası... ben oruc tutmayı düşünüyorum... söyleyeyım dedım belkı bılmeyenler vardır... yarın ıftar vaktı bol bol duaa edıcemmmm hepımızeee bıgun anne olabılelım dıyeeeeeeeeeee:31::31:

Back
X