Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım fıgen hanıma
canım ılk 3 gun onemlı o kaadr takma ama otobuste fln oturmaya calıs tabı fazla aykta kalma kuzum

aaa iyi yapmışsın. Figen hanım'ın hastaları da çogaldı bu günlerde.hemşireleri de iyiler çok yardımcı oluyolar. hem gerçekten birçok merkeze göre daha hesaplı. inşallah güzel şeyler olur.
nerde oturuyordun sen. hastane bana yakın . merak ettim seni :)

aaa iyi yapmışsın. Figen hanım'ın hastaları da çogaldı bu günlerde.hemşireleri de iyiler çok yardımcı oluyolar. Hem gerçekten birçok merkeze göre daha hesaplı. Inşallah güzel şeyler olur.
Nerde oturuyordun sen. Hastane bana yakın . Merak ettim seni :)

gebzede oturuyorum cnm ben ogun baska hastanelerede gıdecem bakalım karar verıcez ıste neresı olursa artıkkk
orada yoktu tup bebek yenı acıldı sanırsammm

Ooo gunydin elifnazn annesiii hosgeldin
günaydın canım.... sanırım hepimizin ortak noktası en az üçkere uyanıp hemen uyuyamamak........ yat kalk yat kalk iyice yoruluyorum kafam ambole oluyo...
tünaydın balımmmmm
:38::38::38:

canım benimmmmmm okudum çok yorulmuşsun....... yeni daktır bulmuşsun...... inşallah herşey çok güzel olur senin için......

hamıle arkadasımızı tebrık edıyorum.... Allah tamamaına erdırsınnn bizlerede nasıp etsın ınsallhhh kızlar hamıle olmayanlar yarın 3 ayların bası... Ben oruc tutmayı düşünüyorum... Söyleyeyım dedım belkı bılmeyenler vardır... Yarın ıftar vaktı bol bol duaa edıcemmmm hepımızeee bıgun anne olabılelım dıyeeeeeeeeeee:31::31:

sagol cnm soyeldıgın ıyı oldu ben unutmustum onu bende tutayım barıııı

gunaydın guzel yureklı arkadaslarısmmmmm gecmıse bakındım ama cok net okuyamadım varmı bıseyyyy
cuma gunu hava kotu dedım sıze ve olanlar oldu fabrıkayı su bastı :1:
o dolu nasıl bıseydı yaaaa 3 kısıydık fabrıkada pacaları sıvadık bosaltmaya basladık tabı ama nafıle su gırmeye ve bız donmaya mahkum gıbıydık resmen
saat 7 ye kadar ugrastık baktık olmadı bıraktık cumertesı 2 ksıı geldı temızledı...
dunde annemler tasındı 5 kat esya cıkar ındır bındır olduk hala tıtrıyorum ve yıne yagmuru yedık ıns hasta olmam ....
cumartesı kaynanamın doktoruna gıttım 14-15 cm de 1 yumurtam varmıs cok guzel dedı esın azo olmasa kesın hamılesın dedı ve bana dosyama bakınca eskı yere gıtme dedı
eurofertıl hakan beye gıt dedı benım kafam ıyıce karsıtı yanı ....
geçmiş olsun canım ya ama senı o halde görmek isterdim:27::27::27::27::27::27::27::27::9::9::9::9:

günaydın canım.... sanırım hepimizin ortak noktası en az üçkere uyanıp hemen uyuyamamak........ yat kalk yat kalk iyice yoruluyorum kafam ambole oluyo...

canım benimmmmmm okudum çok yorulmuşsun....... yeni daktır bulmuşsun...... inşallah herşey çok güzel olur senin için......

sagol canım benım ınssssssssssss
bakalım neler olacak eskı yere gıtmıycez sanırsam fıyatıda uygun ama napımmmm
ama gorusmeye gıdecez bakalım kısmet artıkkkk

geçmiş olsun canım ya ama senı o halde görmek isterdim:27::27::27::27::27::27::27::27::9::9::9::9:

sagol canımmmmmmmmm
bız onde dolunun yagdıgını cekelım arkadan fab. su bassın goreydın acırdın kız bana :37::37::37: boyleydım yaaaaaaaaaaa:9:

Cnmmm bende malesefki kaldugim yerden devam edemiyorum gece 3.30 gibi uyanrsm sabh 6dn once uyuyamiyorum sinir oluyorum daha cook ama 2 gundur oglen uykusu yapiyorum ve nasil biliyormusu. Ben kitsp okuyunca uyuyorum cnm ogln enaz 10 ya da15 sayfaya kalmadan uyumus oluyorum cnmm kitp okumani tavsiye ediyorum yatagin icinde uyku problemi bende de var birde halsizlik cook fazla

ben kitap okumaya başlayınca sonunu getirmeden bırakamam kolay kolay :52::52:

ilk amacım 7.sene uğurunu kaçırmamak:1:
o yüzden hemen bişiler yapmalıyımmm:1:
benim bilgiler tamam bi sınava girip hemen kadın doğumcu oluvereyim diyorum:1:

Bencede canım :13:

:129:Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Egunal :29:

sagol canım benım ınssssssssssss
bakalım neler olacak eskı yere gıtmıycez sanırsam fıyatıda uygun ama napımmmm
ama gorusmeye gıdecez bakalım kısmet artıkkkk

sagol canımmmmmmmmm
bız onde dolunun yagdıgını cekelım arkadan fab. su bassın goreydın acırdın kız bana :37::37::37: boyleydım yaaaaaaaaaaa:9:
ay acıdım şimdi canım benım ya gercekten çok geçmiş lsun tedavın hakkında okudum hayırlısı olmuş ama eski yere gitmediğine sevindim

Kızlar yarın için doktora gitmeyi düşünüyordum ve direk kendisini aradım her zamanki karizmatik ses tonuyla benimle konuştu...
Ben bi geleyim muayene olayım bi de konuşalım dedim o da bana muayene için bi dahaki adetimi beklememizin daha doğru olduğunu söyledi...
Şimdi kist vs..görmemiz muhtemel çünkü içerde bir sürü toplanmamış yumurtamın kaldığını belki bunların bazılarının kistleşmiş olabileceğini ama bunların önümüzdeki adetle atılacağını söyledi..olmayabilirmişte ama muayene olup bu durumu görürsek strese sokarsın kendini otur bekle şimdi dedi...temmuzda tüp bebeğe alırım seni dedi...
yani adet olunca gidecem uygunsa herşey başlayabiliriz dedi:52: yumurta çatlatma sıkıntımın dışında bişeyimizin olmadığını kendiliğinden de olabileceğini söyledi...
bizde doktora gidene kadar ev tipi bebek yapmayı düşünüyoruz:1: test vs..bişeye gerek görmüyor bende ısrarla şunu yapalım bunu yapalım diyemedim adam o kadar bilmiş ve etkileyici konuşuyoki onun kararları dışında bişey diyesim gelmedi..başka zaman çenesi düşen ben doktorumun karşısında susuyorum etkisine giriyorum ve sadece dinliyorum...akşam kocacımlada konuşacam belki bi daha ki adetle tekrar başlarız..tatil durumuma göre senin tedavini ayarlayacam dedi..yani yumurta takibi vs bunlara gerek duymuyooo bişey yapılacaksa o tüp bebektir diyooo....tüp bebekçiyede yok aşılama yok yumurta takibi dersen adama fuzuli iş gibi görünür :1: bi bakmışsınız temmuzda yine tüp bebişçi olmuşum ben:1:

gebzede oturuyorum cnm ben ogun baska hastanelerede gıdecem bakalım karar verıcez ıste neresı olursa artıkkk
orada yoktu tup bebek yenı acıldı sanırsammm

tam bilmiyorum ki canım nezamna açıldıgını :20: Ben burda 1,5 yıldır oturuyorum .tüp işleri başlayınca arastıra arastıra buldum ama figan hanımın da daha önce çalıştıgı hastaneler iyi yerler. Başka nerelerle görüşeceksin ki

ay acıdım şimdi canım benım ya gercekten çok geçmiş lsun tedavın hakkında okudum hayırlısı olmuş ama eski yere gitmediğine sevindim

sagol hayatımmmm
canım esım hıc ıstemıyordu orayı parası uygun geldıgı ıcın dusunuyorduk ama kaynananmın doktoru yumurtayı cektı verıd bunu oraya gıdersen goster doktoruna dedı
senın okadar ılac kullanmana gerek yok dedı cok guzel yumurtan dedı
bakalım hakan beyle gorusucem c.tesı tabı parası uygun gelırse baslarız ama olmazsa beklerız kısmetttt

Kızlar yarın için doktora gitmeyi düşünüyordum ve direk kendisini aradım her zamanki karizmatik ses tonuyla benimle konuştu...
Ben bi geleyim muayene olayım bi de konuşalım dedim o da bana muayene için bi dahaki adetimi beklememizin daha doğru olduğunu söyledi...
Şimdi kist vs..görmemiz muhtemel çünkü içerde bir sürü toplanmamış yumurtamın kaldığını belki bunların bazılarının kistleşmiş olabileceğini ama bunların önümüzdeki adetle atılacağını söyledi..olmayabilirmişte ama muayene olup bu durumu görürsek strese sokarsın kendini otur bekle şimdi dedi...temmuzda tüp bebeğe alırım seni dedi...
yani adet olunca gidecem uygunsa herşey başlayabiliriz dedi:52: yumurta çatlatma sıkıntımın dışında bişeyimizin olmadığını kendiliğinden de olabileceğini söyledi...
bizde doktora gidene kadar ev tipi bebek yapmayı düşünüyoruz:1: test vs..bişeye gerek görmüyor bende ısrarla şunu yapalım bunu yapalım diyemedim adam o kadar bilmiş ve etkileyici konuşuyoki onun kararları dışında bişey diyesim gelmedi..başka zaman çenesi düşen ben doktorumun karşısında susuyorum etkisine giriyorum ve sadece dinliyorum...akşam kocacımlada konuşacam belki bi daha ki adetle tekrar başlarız..tatil durumuma göre senin tedavini ayarlayacam dedi..yani yumurta takibi vs bunlara gerek duymuyooo bişey yapılacaksa o tüp bebektir diyooo....tüp bebekçiyede yok aşılama yok yumurta takibi dersen adama fuzuli iş gibi görünür :1: bi bakmışsınız temmuzda yine tüp bebişçi olmuşum ben:1:

doktorcun doğru yönlendirmiş senı
şahsi fikrim tedaviye eylül ekgibi başlaman yazın tüp bebek tutma şansı daha azmış canım
yine doktorunla konuşursun bunu

Selam kızlar nasılsınız..

Ya ben perşembe günü transfer oldum. Sizin dediğiniz belirtiler kaçıncı gün çıkıyo ortaya
valla bende biraz şişlik ve karında gerginlik var. çok ok az da solda azıcık batma oluyo .başka bisey yok

canım beraber gidiyoz bakalım, benimde perşembe oldu transfer. benimde karnımda batmalar oluyo geriliyorum sanki, bir de çok sık idrara çıkıyorum canım ama bunlar transfer günü de vardı, ilaçlar yapıyo sankiiii...benim ilkinde de aynı böyle olmuştu tutmuştu. ama belirtilere takılmamak lazım, belirti olmadığı halde tutanlar da oldu. canım inşallah güzel haberlerimizi veririz.

kıslarr ben sizin hızınıza yetişemiyorum sabah 8da başlıyorum okul işlerine akşam 5te evimde oluyorum arada fırsat buldukça sizleri okuyorum ama ilk kez sizlere yazabilme şansım oldu ki inşallah devamı gelir.... benim fsh ı soran bir arkadaşım var fsh 30 hala ama fsh yumurtlamamı durdurmuyo yada rahmime zarar vermedi... sadece yumiler büyümüyorrrr.......ilginç doktorumda şokta :::))

Bencede canım :13:

:129:Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Egunal :29:

he he heee eveettt...
hep hepinizi tüp bebişle hamiş yapcam sonrada doğurtcam...
$o3rx5.gif

rabbim herkesin bebek özlemini dindirsin inş en kısa zamanda bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın..

Merhaba,kan sonucum 0.43 yani negatif.Önce çok üzüldüm ağladım ama sonra toparlandım yeni tedaviye en erken zamanda başlamaya karar verdim ve bu karar bana iyi geldi.Çarşamba günü yine de testi tekrarlamam gerekiyormuş sonucun değişeceğini sanmıyorum ama yine de bakalım.

Back
X