Kızlar yarın için doktora gitmeyi düşünüyordum ve direk kendisini aradım her zamanki karizmatik ses tonuyla benimle konuştu...
Ben bi geleyim muayene olayım bi de konuşalım dedim o da bana muayene için bi dahaki adetimi beklememizin daha doğru olduğunu söyledi...
Şimdi kist vs..görmemiz muhtemel çünkü içerde bir sürü toplanmamış yumurtamın kaldığını belki bunların bazılarının kistleşmiş olabileceğini ama bunların önümüzdeki adetle atılacağını söyledi..olmayabilirmişte ama muayene olup bu durumu görürsek strese sokarsın kendini otur bekle şimdi dedi...temmuzda tüp bebeğe alırım seni dedi...
yani adet olunca gidecem uygunsa herşey başlayabiliriz dedi

yumurta çatlatma sıkıntımın dışında bişeyimizin olmadığını kendiliğinden de olabileceğini söyledi...
bizde doktora gidene kadar ev tipi bebek yapmayı düşünüyoruz

test vs..bişeye gerek görmüyor bende ısrarla şunu yapalım bunu yapalım diyemedim adam o kadar bilmiş ve etkileyici konuşuyoki onun kararları dışında bişey diyesim gelmedi..başka zaman çenesi düşen ben doktorumun karşısında susuyorum etkisine giriyorum ve sadece dinliyorum...akşam kocacımlada konuşacam belki bi daha ki adetle tekrar başlarız..tatil durumuma göre senin tedavini ayarlayacam dedi..yani yumurta takibi vs bunlara gerek duymuyooo bişey yapılacaksa o tüp bebektir diyooo....tüp bebekçiyede yok aşılama yok yumurta takibi dersen adama fuzuli iş gibi görünür

bi bakmışsınız temmuzda yine tüp bebişçi olmuşum ben