Canım benim haydi hayırlısı olsun.
Teste vb. gerek duymuyorsa vardır bildiği,için rahat olsun.
Senin kuzucuk mucize merkezli olsun inşallah
Buarada regl oluncaya kadar soğana devam,ne var,ne yok iyice temizlesin
Hersey güzel olacak ve Rabbim yüzünü güldürecek hayırlısıyla
selam ben geldimm....
beni farkeden oldumu...hoş ben ve egunalcim haftasonu hep burdaydık bi o farketmiştir..
açım kurstan geliyorum yürüdüm bide eşimd eeve gelmiş ilaçlaırnı alıp hastada var evde.
sizden ne haber birazdan bakıcam ama şimdi gitmem lazım sofra hazırlıycam
selam kızlar...nasılsınız?ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum çok şükür...yarın sabah opu..inşallah herşey sorunsuz geçer...lütfen dualarınızı eksik etmeyin..en azından bir fatiha istiyorum...
hemen okudum kuzu.... inşallah herşey güzel olucak.......
inşallah canım kendiliğinden gelsin diye uğraşacam bu ara...
soğan kürüne güveniyorum eminim faydasını görecem gebelik olmasa bile mutlaka bir işe yarayacak...
canım evde kim hasta? ben niye kaçırdım bu ayrıntıyı.... geçmiş olsun.....selam ben geldimm....
beni farkeden oldumu...hoş ben ve egunalcim haftasonu hep burdaydık bi o farketmiştir..
açım kurstan geliyorum yürüdüm bide eşimd eeve gelmiş ilaçlaırnı alıp hastada var evde.
Canım benim merhabaÖperim kocaman
selam kızlar...nasılsınız?ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum çok şükür...yarın sabah opu..inşallah herşey sorunsuz geçer...lütfen dualarınızı eksik etmeyin..en azından bir fatiha istiyorum...
Canım hoşgeldin
Ne kursuna gidiyorsun ? Evde kim hasta,geçmiş olsun ? :44:
Kolay gelsin & afiyet olsun
hoşbulduk şekerim..
ben kuran dersi alıyorum daha detaylı zatne biliyordumda 30 mayıstada mülakatım var..
komisyonun karşısnda okuycam...
eşim hasta kelimeyi yanlış yazmışım açlıktan
başka hastam yok yani...saol canım yersem olucak afiyet inşaallah..
hemen okudum kuzu.... inşallah herşey güzel olucak.......
selam ben geldimm....
hoşgeldin canım..........merhaba arkadaşlar nasılsınız?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Herkese selam öncelikle mutlu güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize geçmişi okuyamıyorum bugün çok yoğunum daha yemek bile yiyemedimBenim hafta sonum çok üzüntülü geçti.. Cumartesi kuzenimin bebeğinin mevlütü vardı biliyorsunuz çok üstüme gelmedi kimse bende bol bol bebişi sevdim. Ama pazar günü eşimin kuzeni ve eşiyle kahvaltıya gittik..Her şey iyi güzeldi de bebek alışverişi yapmaya gidince bir de üstüne arkadaşın tavırları gelince ben koptum çok canım acıdı.. İçim kan ağladı gözyaşlarımı resmen içime akıttım.. Ama şimdi iyiyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...Siz de ne var ne yok test sonuçları var mı bugün? inşallah iyi haberler vardır...Özlemişim be yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?