Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim çook sevindim senin adına..temmuza da az kaldı hadi bakalım doktor ne söylediyse o..öyle bir anlattın ki doktoru sarılasım geldi...

canım çok sevindim ama bence yazı atlatta ondan sonra eylül ekim kasım gibi daha rahat olur tabı en iyisini sen ve esin bilir bu arada adam la konuşurken senı çok merak ettim senden daha çok konuşan biriyle karşılaşmısışın bende böyle olunca çok sınır oluyorum ben ona sürekli soro sorcam yoksa içim rahat etmiyo ben rapor alırken doktorum bırıne bir sürü birşey demiştim adam bana ben kalkıyım sizi oturun dediçok utanmıştım eşimde çok kızmışdı adamı konuşturmuyosun diye ama ne yapıyım ben böyleyim

hadi hayırlısı inşallah bu sürede kafan daha rahat olursa belki kendiliğinden gelir bebiş canım kendimizi bırakamadığımız için olayların akışa bir türlü rahat olamıyoruz stressiz geçen zaman yok sende şimdilik düşünme bunu doktorcuğunun dediği zaman en doğru zamandır hakkında hayırlısı olsun...

21 Ağustos 2005 canımm..
sen benden 1 gün daha kıdemlisin evlilik müessesesinde

ahhhh evet :) 20 ağustos 2005 benim ay acaba 2005 temi bütün sorun acaba :))))))))) bir kaç kişi daha var demi 7 yıl olan topikte vıyyyy gülden ne yapıp ne edip bu sene bitmeden hamile kalmamız gerek

PİANO aranıza yeni katıldım ama inan acını hissetmek zor değil 3 yıldır yüreğimde bu acı var.. ama biz diğer insanlardan daha güçlü oluyoruz galiba... İnşallah yeni tedavin hayırlı olur arkadaşım..vakti zamanı değilmiş.... Rabbim sabrını gücünü arttırsın...

Doktora nazın gecmıyor dımı cadı
En ıyısı demıs bencede bekle bıraz muayene ıcın vucudun kendıne gelsın kuzummmm
aferın doktoruna bır kez daah onunde Canımmm

eurofertıl hakan beyle gorusucez canımmmm
evet baktım bende netten kuzum hayırlısı olsunnn hepımız ıcınnnn

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bu süreçlerin bizleri daha güçlü yaptığı gerçek , bu kez çok çok kötü olmadım 4 yıl oldu çeşitli tedaviler geçirdim ama olmayacksa olmuyor işte.Sevgiler...

2005 yılında kesin bir problem var zaten

canıım hadi hayırlısı... yanlış hatırlamıyorsam senin doktorun da Hulusi beydi. ben ona sonuna kadar güvenirim. başka doktor olsa sırf para için gel derdi. bende onunla telefonda konuşunca bazen soracaklarımı unutuyom:))

bizim kabullenmem,z gereken şey "RABBİM OL DEDİĞİNDE OLACAK" demek ve sabretmek ama bunu dediğimizde bildiğiniz ermiş oluyoruz:)

selam kızlar...nasılsınız?ben dün akşam çatlatma iğnemi oldum çok şükür...yarın sabah opu..inşallah herşey sorunsuz geçer...lütfen dualarınızı eksik etmeyin..en azından bir fatiha istiyorum...

Canım benim haydi hayırlısı olsun.

Teste vb. gerek duymuyorsa vardır bildiği,için rahat olsun.

Senin kuzucuk mucize merkezli olsun inşallah

Buarada regl oluncaya kadar soğana devam,ne var,ne yok iyice temizlesin

Hersey güzel olacak ve Rabbim yüzünü güldürecek hayırlısıyla

bizim daktırın yan etkisi bu :))))))) öyle bi konuşuyoki sen herşeyi unutuyosun...... bugün görüşeceğim kendisiyle....

benim canım 18 eylül 2005bencede 7.sene biizm olsun kızlarrrrr

rabbım sabır versın canımmmm

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.Hayırlı haberlerini almak dileğiyle ...

doktorcun doğru yönlendirmiş senı
şahsi fikrim tedaviye eylül ekgibi başlaman yazın tüp bebek tutma şansı daha azmış canım
yine doktorunla konuşursun bunu

zaten adet olunca gidecem ama hemen başlayamıyorum ben yine uzun protokol olcak bu da en erken iğnelere temmuzda başlayabilirim demek ama ilk tüp bebekten sonrada adetlerim düzensizleşti yine gecikme olursa ağustosu bulur daktırda öyle dedi...tabii yine adet olunca muayeneye gidince netleştiririz durumu..kesin bişey yok yani...

aynı durumuda olan millstone arkadaşımız var onunda fsh ı 30 ve yuoşları büyümüyoo...
2 kez iğne tedavisine cevap alamadı...bakalım sende nasıl bir sonuç alacaz merakla takibimdesin...

rabbim herkesin bebek özlemini dindirsin inş en kısa zamanda bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın..

Aminnnn inşallahhh..

söyleyecek çok söz yok canım...
herkes elinden geleni yaptı ve gerisi Allahın takdiri...

canım benim çook sevindim senin adına..temmuza da az kaldı hadi bakalım doktor ne söylediyse o..öyle bir anlattın ki doktoru sarılasım geldi...

saol canım temmuzda başlarız ama ağustosa sarkar gibi zaten öyle olsun..
gerçi ramazanda geliyooo:26:

biz en erken tarihi konuştuk canım tabii sonradan da başlama durumumuz var...
ilk kez hiç konuşmadan hı hı evet tamam oldu peki diyerek birini dinliyorum artık nasıl bir etki yaratıyorsa ama bi bende değil kociştede öyle bir etki oldu ilk kez hulusiciğimi dikkatli dinledi ve ciddiye aldı...

evet canım zaten soğan kürüne başladım eşimde keçiboynuzu nektarı yani özünü içiyoo pekmez olarak...
belki olur diye deneyecez inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir nazlı sıpam...
2005 de çok kişiyiz bir ara 5 in üzerinde olduğumuzu saymıştım kesin daha fazla bi duyuru yapsam 2005 evliler diye 10 kişi çıkar herhalde zaten 2005 de sorun var diye karara bağlamıştık en son

selam ben geldimm....
beni farkeden oldumu...hoş ben ve egunalcim haftasonu hep burdaydık bi o farketmiştir..
açım kurstan geliyorum yürüdüm bide eşimd eeve gelmiş ilaçlaırnı alıp hastada var evde.
sizden ne haber birazdan bakıcam ama şimdi gitmem lazım sofra hazırlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…