geçmişi okurken sen egunal ve zuzu ağlattınız beni
kıyamam ya ağlamayın siz bebişlerde üzülürse bend eüzülürüm ama
hepiniz sağolun kızlar...tam da recebin biri yarın...rabbim mübarek günde boş döndermez bizleri inşallah...
canım soğan kürünü anlatırmısın?nasıl yapılıyor?
geçmişi okurken sen egunal ve zuzu ağlattınız beni
kızlar bısey sorcam yaa regaib kandılı persembe gunu mu cuma gunu mu? bıde kandıl gunu tek gun oruc tutulur mu? yoksa ıkı gun mu tutmak gerek bıseyler anlattılar kafam karıştıı...
canım perşembeyi cumaya bağlayan gece kandile gecesi..
perşembe oruç tutmak çok sevap ..istersen tek perşembe tut ama tek cuma günü oruç tutamazsın.
ya perş.ve cuma tut...yada cuma ve c.tesi tut....
canım tülaydan haberin varmı doktora gidecekmiş bugün..
Serap aramış ama meşgule almış...
Merak ettim ama ben...
tut bakalımmmmmm tatlıskom banada dua et amaaaaaaaaaaaaaaaasagol cnm soyeldıgın ıyı oldu ben unutmustum onu bende tutayım barıııı
ayyyyyyyyyy bencede hemen baslaaa hemen al bebişini kucagına ınsaallh bende hulısıye gıtmeyı düşünüyorummm hastane hijyeni hakkında bılgı verırmısın canımcmmmKızlar yarın için doktora gitmeyi düşünüyordum ve direk kendisini aradım her zamanki karizmatik ses tonuyla benimle konuştu...
Ben bi geleyim muayene olayım bi de konuşalım dedim o da bana muayene için bi dahaki adetimi beklememizin daha doğru olduğunu söyledi...
Şimdi kist vs..görmemiz muhtemel çünkü içerde bir sürü toplanmamış yumurtamın kaldığını belki bunların bazılarının kistleşmiş olabileceğini ama bunların önümüzdeki adetle atılacağını söyledi..olmayabilirmişte ama muayene olup bu durumu görürsek strese sokarsın kendini otur bekle şimdi dedi...temmuzda tüp bebeğe alırım seni dedi...
yani adet olunca gidecem uygunsa herşey başlayabiliriz dediyumurta çatlatma sıkıntımın dışında bişeyimizin olmadığını kendiliğinden de olabileceğini söyledi...
bizde doktora gidene kadar ev tipi bebek yapmayı düşünüyoruztest vs..bişeye gerek görmüyor bende ısrarla şunu yapalım bunu yapalım diyemedim adam o kadar bilmiş ve etkileyici konuşuyoki onun kararları dışında bişey diyesim gelmedi..başka zaman çenesi düşen ben doktorumun karşısında susuyorum etkisine giriyorum ve sadece dinliyorum...akşam kocacımlada konuşacam belki bi daha ki adetle tekrar başlarız..tatil durumuma göre senin tedavini ayarlayacam dedi..yani yumurta takibi vs bunlara gerek duymuyooo bişey yapılacaksa o tüp bebektir diyooo....tüp bebekçiyede yok aşılama yok yumurta takibi dersen adama fuzuli iş gibi görünür bi bakmışsınız temmuzda yine tüp bebişçi olmuşum ben
bitanemmm kıyamam yaaaaaaa rabbım hemenn verır ınsallhhh dıger denemendeeeMerhaba,kan sonucum 0.43 yani negatif.Önce çok üzüldüm ağladım ama sonra toparlandım yeni tedaviye en erken zamanda başlamaya karar verdim ve bu karar bana iyi geldi.Çarşamba günü yine de testi tekrarlamam gerekiyormuş sonucun değişeceğini sanmıyorum ama yine de bakalım.
kızlar bısey sorcam yaa regaib kandılı persembe gunu mu cuma gunu mu? Bıde kandıl gunu tek gun oruc tutulur mu? Yoksa ıkı gun mu tutmak gerek bıseyler anlattılar kafam karıştıı...
tatlım bişey sorcam recebin ılk gunu bugun değil mi ya???
tut bakalımmmmmm tatlıskom banada dua et amaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy bencede hemen baslaaa hemen al bebişini kucagına ınsaallh bende hulısıye gıtmeyı düşünüyorummm hastane hijyeni hakkında bılgı verırmısın canımcmmm
bitanemmm kıyamam yaaaaaaa rabbım hemenn verır ınsallhhh dıger denemendeee
tlf kapalı canım bende ulaşamıyorum
canım güldencim, soğan kürüne başlamışsın tebriklerbende tedaviye başlamadan yapmıştım kistlerim için. doğal hamile kalamadım ama faydasını tedavim için gördüğüme inanıyorum. sakın yarım bırakma çok faydalı
hastane lüks değil o konuda beklentiye girme...tut bakalımmmmmm tatlıskom banada dua et amaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy bencede hemen baslaaa hemen al bebişini kucagına ınsaallh bende hulısıye gıtmeyı düşünüyorummm hastane hijyeni hakkında bılgı verırmısın canımcmmm
bitanemmm kıyamam yaaaaaaa rabbım hemenn verır ınsallhhh dıger denemendeee
selam kızlar biz geldiikk iyi bi hafta sonu tatili yaptıık kocişle sizi çok özlediiim ne yapıyonuz bakalıımmm
doğrumu okudum bennnn temmuzda başlayabilirsinnn çok sevindimmm hemde çokkk.Allahım tamamına erdirsin artık bizde anne olalımmmmm.aaaaaaaaaaaaaaa delirdim sevindim bayıldımmmm.
yerim ülennnnn
slm kızlar nasısınız hadı kandıle kadar birşeyler yapalım ne dersiniz ne öneririsiniz
kız yedin bitidin beni
daktır adet olunca gel bakalım dedi bu da haziran başı demek..
kesin uzunca bir protokolüm olacak nede olsa protokol insanıyım
bu da temmuz adetinden bir hafta önce lucrine başlaman demek oluyooo temmuzun başındada diğer iğneye geçerim..
temmuz sonuda test
ama bu şimdilik en erken tarih daha kocişle konuşmadım ve kendimde emin değilim bakalım bi muayeneye giderim o zaman netleştiririm..
şimsi kür zamanı...
olur bana uyar kandil içinde birşeyler yapalım yasin meryem tfriciye yanı hepsini okuyup kandılde duasını edelimbizim elifle şöyle bir fikrimiz var...
ama kandil için düşünmedik..
haftada bir gün gece duasına aynı anda hepbirlikte kalkalım diyoruz..
herkes birbirini uyandırcak...
neler okuyacaz sonra karar verelim..
bakalım kaç kişi olacaz ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?