Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bısey sorcam yaa regaib kandılı persembe gunu mu cuma gunu mu? bıde kandıl gunu tek gun oruc tutulur mu? yoksa ıkı gun mu tutmak gerek bıseyler anlattılar kafam karıştıı...

canım soğan kürünü anlatırmısın?nasıl yapılıyor?

adet bittkten 7 gün sonra başlıyorsun.15 gün sabah akşam içiyorsun...
orta boy yemeklik soğanı 4 e bölüp kaynamakta olan 1.5 su bardağı suyun içine atıyorsun kapağı kapalı 5 dk kaynatıyorsun...
5 dk dolunca kapağını açıp ılımaya bırakıyorsun...ılık sıcak arası bir hale gelince süzüp içiyorsun kesinlikle soğutmadan sıcağa yakın haldeyken içiyorsun...
bunu 15 gün sabah akşam aç karnına içiyorsun her defasında taze hazırlanacak...
bu ilk ay için olanıydı...
15 gün bitince adet oluyorsun ve tahminen diğer adetine 10 gün kala yine aynı şekilde uyguluyorsun bu kez 10 gün içiyorsun...
bu şekilde en fazla 3 ay uygulayıp bırakıyorsun...

geçmişi okurken sen egunal ve zuzu ağlattınız beni

ama nedenki ben ağlatmak istemezdim seni...

Son düzenleme:
Canım Tülaydan haberin varmı doktora gidecekmiş bugün..
Serap aramış ama meşgule almış...
Merak ettim ama ben...

kızlar bısey sorcam yaa regaib kandılı persembe gunu mu cuma gunu mu? bıde kandıl gunu tek gun oruc tutulur mu? yoksa ıkı gun mu tutmak gerek bıseyler anlattılar kafam karıştıı...

canım perşembeyi cumaya bağlayan gece kandile gecesi..
perşembe oruç tutmak çok sevap ..istersen tek perşembe tut ama tek cuma günü oruç tutamazsın.
ya perş.ve cuma tut...yada cuma ve c.tesi tut....

canım perşembeyi cumaya bağlayan gece kandile gecesi..
perşembe oruç tutmak çok sevap ..istersen tek perşembe tut ama tek cuma günü oruç tutamazsın.
ya perş.ve cuma tut...yada cuma ve c.tesi tut....

anladımm canımm tesekkurlerr bılgı ıcınn...

canım güldencim, soğan kürüne başlamışsın tebrikler bende tedaviye başlamadan yapmıştım kistlerim için. doğal hamile kalamadım ama faydasını tedavim için gördüğüme inanıyorum. sakın yarım bırakma çok faydalı

sagol cnm soyeldıgın ıyı oldu ben unutmustum onu bende tutayım barıııı
tut bakalımmmmmm tatlıskom banada dua et amaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyy bencede hemen baslaaa hemen al bebişini kucagına ınsaallh bende hulısıye gıtmeyı düşünüyorummm hastane hijyeni hakkında bılgı verırmısın canımcmmm
bitanemmm kıyamam yaaaaaaa rabbım hemenn verır ınsallhhh dıger denemendeee

kızlar bısey sorcam yaa regaib kandılı persembe gunu mu cuma gunu mu? Bıde kandıl gunu tek gun oruc tutulur mu? Yoksa ıkı gun mu tutmak gerek bıseyler anlattılar kafam karıştıı...

tatlım bişey sorcam recebin ılk gunu bugun değil mi ya???

canım recebın 1 yarın ve persembe gunu gecesı yanı kandıl persembe tut zaten pazartesı persembe oruc ttumak cok sevap ama cuma tutmazsın cumartesı yada persembede yanı onunden yada arkasından 1 gun daha tutman gerekekıyor kuzummm

evet canım kandıl hem bırde bu bu hafta tutayım dıyorum ama bakalım kısmet
Ederım tabı tatlım aaaaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldiikk iyi bi hafta sonu tatili yaptıık kocişle sizi çok özlediiim ne yapıyonuz bakalıımmm

doğrumu okudum bennnn temmuzda başlayabilirsinnn çok sevindimmm hemde çokkk.Allahım tamamına erdirsin artık bizde anne olalımmmmm.aaaaaaaaaaaaaaa delirdim sevindim bayıldımmmm.
yerim ülennnnn

tlf kapalı canım bende ulaşamıyorum

saol canım..
aklıma iyi bişey gelmiyo zaten...

evet şekerim haklısın ben illa bebek olsun diye yapmıyorum kürü mutlaka yumurtalık ve rahim bölgesine bir faydası olacağını düşünüyorum...
o yüzdende bırakmayı asla düşünmüyorum...

hastane lüks değil o konuda beklentiye girme...
küçük bir kaç katlı br bina 3.katında tüp bebiş yeri var 4.katta ameliyathane var..
bekleme yeri,muayene,sekreterlik ve doktor odaları hepsi 3.katta...
küçük ama samimi bir ortam..kesinlikle hijyen...
ama dediğim gibi lüks havalı bir hastane değil...
hulusiciğimin havası yeter zaten...

selam kızlar biz geldiikk iyi bi hafta sonu tatili yaptıık kocişle sizi çok özlediiim ne yapıyonuz bakalıımmm

iyiyiz canım asıl sen nasılsın..
kardeşin ne durumda..

doğrumu okudum bennnn temmuzda başlayabilirsinnn çok sevindimmm hemde çokkk.Allahım tamamına erdirsin artık bizde anne olalımmmmm.aaaaaaaaaaaaaaa delirdim sevindim bayıldımmmm.
yerim ülennnnn

kız yedin bitidin beni
daktır adet olunca gel bakalım dedi bu da haziran başı demek..
kesin uzunca bir protokolüm olacak nede olsa protokol insanıyım
bu da temmuz adetinden bir hafta önce lucrine başlaman demek oluyooo temmuzun başındada diğer iğneye geçerim..
temmuz sonuda test
ama bu şimdilik en erken tarih daha kocişle konuşmadım ve kendimde emin değilim bakalım bi muayeneye giderim o zaman netleştiririm..
şimsi kür zamanı...

slm kızlar nasısınız hadı kandıle kadar birşeyler yapalım ne dersiniz ne öneririsiniz

bizim elifle şöyle bir fikrimiz var...
ama kandil için düşünmedik..
haftada bir gün gece duasına aynı anda hepbirlikte kalkalım diyoruz..
herkes birbirini uyandırcak...
neler okuyacaz sonra karar verelim..
bakalım kaç kişi olacaz ona göre..

yerim tabikideee.çoook sevindim inan bana vallahi.inşallah herşey çopkkk güzel olur canımmmmmsın sen.kürüne devam tabiki bide sakın akuyu unutma tutunmada çok faydalı oluyo biliyosunnn.32:

olur bana uyar kandil içinde birşeyler yapalım yasin meryem tfriciye yanı hepsini okuyup kandılde duasını edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…