Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım demek raaht bırakmıyorlar sımdıden boyleysen dogunca bılemıyorum yanı yaaaaaaaaaaaa

ayyyyyy az kaldı kuzum yaaaaaaaaaaa

aynen öle canım,artık hareketleri sertleşiyo,:))aman tekmelesinler sesleri cıkmadımı merak ediyorum napıyolar diye:))ayy bi saglıkla dogsunlarda ben zaten başıma gelcekleri biliyorum,hazır ve nazırım dermişim

yok haftasonuydu ama bugüne aldılarakşama.. ben yokum diye başkalrıda yokmuş..
bana sorsan hiç canım istemiyor..patatesli yapıldı canım ya..ev anca bitiecek bende daha bakkala gidicemm

kuzu zaten benim dediğim böreği bir gece buzdolabımda bekletmen gerek bugünse olmaz....

iyi canım yaa,,tekmeleşip duruyoruz işte:))ama ben hala kızlarımı göremedim,cok özledim ve merak ediyorum,inş.bu hafta görürüm kızlarımı..benim kızlarda bazen mac yapıyolar içimde bazen hiççç çıtları cıkmyor,,tembelmi senin kız ayy yerim ben onu,dogunca görcem ben onun tembelliklerini inş..tabi benimkileride inşş..saglıklaa..

gün yarınsa patatesli börek yap.......

kuzu zaten benim dediğim böreği bir gece buzdolabımda bekletmen gerek bugünse olmaz....

o zmaan onu eşime yapayım biara çok sever patatesli böreği kocişim..ama hatunu hep diyette olduğundan yiyemiyoz..
sadece günlerden ona ben yemiyom ona getiriyorum tabak..millet çocuğuna götürür bend ekocama
mesela biyerde sohbette çikolata tutuluyor ya bitanede ona alıyorummayy bebelerim oldu ona almam daha

esımın akraabsının var ıkız kızlar super yaaaaaaaaaaa kıyafetlerı fln cok seker oluyor
aynen bı saglıklı olsunalrda gerısı hal olur bırsekılde ama ısın cok zor
evet tekmelezse edersın tabı

hemde nasıl tembel:)))))) dün ultrasaonda esnedi esnedi..sonrada elini kafasınınaltına koyup uyudu... dr. sarstı ama banamısın demiyo:)))))

benden bır tane daha bende oyleyım bırısı bızey verırı fln yada ıste bısey olur hanı cıkolata seker pasta yada dısarda 2 tane alabılırmıyım derım
o yemeyınce ona haksızlık yaptım sayıyorum yaaaaaaaaaa
oda getırır bana

yap kuzu kesin sever güzel oluyo........

hemde nasıl tembel:)))))) dün ultrasaonda esnedi esnedi..sonrada elini kafasınınaltına koyup uyudu... dr. sarstı ama banamısın demiyo:)))))

kurban olayım onu yaradana ben yaa...kız bu baya keyifçi dünyaya gelince tersi olmaz inşaallah..
siz severmisiniz uykuyu biz bayılırız eşimlede...

doguncaad gecelerı tembel olsun kuzu
nerdeeeee geceleri hareketli benim kız:))))
kurban olayım onu yaradana ben yaa...kız bu baya keyifçi dünyaya gelince tersi olmaz inşaallah..
siz severmisiniz uykuyu biz bayılırız eşimlede...

babası uykucudur kafayı yastığa koymadan uyur ama ben zombi ruhluyum:))))))

canlarım ben çıkıyorum.. bir kaç işim var.. kişisel temizlik gibi.. halledeyimde geleyim tamam mı? öptüm sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…