hakkaten böööö güldenim ya,tatlıdan tiksindim ogün...bi daha aman aman...evet biz geldik teyzesi ama benimkiler sıkıştı,yada rahatsız oldular tekmeliyolar oturamadım sandalyenin başında,sizdende hemen ayrılmak istemiyorum ama kalksam iyi olcak:))özledim seni
egunalcimm,,ben hastaneden geldim,kafam allak bullak oldu,çok şükür herşey yolunda,yaptığım diyette sonuç vermiş,güzel çıktı sonucum,ama yine diyete devam,200 kalori ekledi doktorcuum,arada bir tatlıya izin çıktı,5 kilo vermişim ,,ama kilo vermem bebek için çok iyiyimiş,kızımda çok iyiymiş,gelişimi 1 hafta önden dedi,ve beni 2 hafta sonra izine ayırıyor,,artık 2 haftada bir kontrole gidicez,,ve şuan 30.haftamdayım,32 de izine ayrılmış olucam,ve 36 dan sonra doğum için plan yapıcaz,,,çok heyecanlandımmm yaa,,çok az kaldı,,
yok haftasonuydu ama bugüne aldılarakşama.. ben yokum diye başkalrıda yokmuş..
bana sorsan hiç canım istemiyor..patatesli yapıldı canım ya..ev anca bitiecek bende daha bakkala gidicemm
gün yarınsa patatesli börek yap.......
kuzu zaten benim dediğim böreği bir gece buzdolabımda bekletmen gerek bugünse olmaz....
aynen öle canım,artık hareketleri sertleşiyo,:))aman tekmelesinler sesleri cıkmadımı merak ediyorum napıyolar diye:))ayy bi saglıkla dogsunlarda ben zaten başıma gelcekleri biliyorum,hazır ve nazırım dermişim
iyi canım yaa,,tekmeleşip duruyoruz işte:))ama ben hala kızlarımı göremedim,cok özledim ve merak ediyorum,inş.bu hafta görürüm kızlarımı..benim kızlarda bazen mac yapıyolar içimde bazen hiççç çıtları cıkmyor,,tembelmi senin kız ayy yerim ben onu,dogunca görcem ben onun tembelliklerini inş..tabi benimkileride inşş..saglıklaa..
hemde nasıl tembel:)))))) dün ultrasaonda esnedi esnedi..sonrada elini kafasınınaltına koyup uyudu... dr. sarstı ama banamısın demiyo:)))))
o zmaan onu eşime yapayım biara çok sever patatesli böreği kocişim..ama hatunu hep diyette olduğundan yiyemiyoz..
sadece günlerden ona ben yemiyom ona getiriyorum tabak..millet çocuğuna götürür bend ekocama
mesela biyerde sohbette çikolata tutuluyor ya bitanede ona alıyorummayy bebelerim oldu ona almam daha
o zmaan onu eşime yapayım biara çok sever patatesli böreği kocişim..ama hatunu hep diyette olduğundan yiyemiyoz..
sadece günlerden ona ben yemiyom ona getiriyorum tabak..millet çocuğuna götürür bend ekocama
mesela biyerde sohbette çikolata tutuluyor ya bitanede ona alıyorummayy bebelerim oldu ona almam daha
ıyı demek adetten olmus cnm ıyıyım ıste sen naıslsın tedavıye basladınmı bakım
canım hoşgeldin... nasılsın?
hemde nasıl tembel:)))))) dün ultrasaonda esnedi esnedi..sonrada elini kafasınınaltına koyup uyudu... dr. sarstı ama banamısın demiyo:)))))
sen o zaman halay çektin.. bizde şimdi senin için halay çekiyoruz.....
sağlıcakla kucağına al insallah....
doguncaad gecelerı tembel olsun kuzu
nerdeeeee geceleri hareketli benim kız:))))doguncaad gecelerı tembel olsun kuzu
kurban olayım onu yaradana ben yaa...kız bu baya keyifçi dünyaya gelince tersi olmaz inşaallah..
siz severmisiniz uykuyu biz bayılırız eşimlede...
Çok teşekkür ederiz teyzesi.. şimdilik pek bişey hissedemiyorum..
Belki ultrasona girince görünce farklı olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?