Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah canım.. bakalım son gün bugün o zaman.. zaten puregonu bugünde yapınca kalmıyo elimde..sonra hangi hapa geçeriz bilmem...ayyy.. çok heyecanlandım şimdi ya....

gayet guzel gelısmıs hadı hayırlısı mubarek cuma gunu kandıl ertesı guzel gecer ınsallah opun ve sonra transferınde ...

...

insallah canım. bende cuma mübarek gün diye düşünmüştüm.. her şey hepimiz için güzel olsun insallah....

herşey böyle istediğiniz gibi olmaya devam etsin inşallah...tüm kalbimle dualarım seninle...

egunalcimm,,ben hastaneden geldim,kafam allak bullak oldu,çok şükür herşey yolunda,yaptığım diyette sonuç vermiş,güzel çıktı sonucum,ama yine diyete devam,200 kalori ekledi doktorcuum,arada bir tatlıya izin çıktı,5 kilo vermişim ,,ama kilo vermem bebek için çok iyiyimiş,kızımda çok iyiymiş,gelişimi 1 hafta önden dedi,ve beni 2 hafta sonra izine ayırıyor,,artık 2 haftada bir kontrole gidicez,,ve şuan 30.haftamdayım,32 de izine ayrılmış olucam,ve 36 dan sonra doğum için plan yapıcaz,,,çok heyecanlandımmm yaa,,çok az kaldı,,

kız sana yazdıklarım ucmusss sadeceee bunlar kalmışş hehe cok sevındım canımm bugunlere de geldın ya hayırlısınla ınsallahh göbişine bebişi alırr gelirsinn hayırlısınlaa..ahh ahh cok ozenıyorum size bennn

bende sezeryan isterim zaten heleki hulusi sezeryan demiş daha da bi çok isterim
e adam o kadar yoğun çalışıyoki şehir içi şehirlerarası gecede rahatsız edilmek istemiyor tabii..
ama ben aranırsa haberi olursa ne yapar eder gelir diye düşünüyorum...
neyseki girmem doğuma dememiş sende gece tut kendini

annemm senı de o göbişindekını de yerım ben yer yerrrr 5 kılo verdın demek masallah tatlım benımmm ayy kımının hamıs heycanını kımının doğum heycanını kımının tedavi heycanını paylaşıyoruz ne guzell yaaaaa allahım bize de yasatsın bu duygularııı

maşallah çok iyi gelişmeler...tüm dualarım seninle...
rapor iş için mi?onu nereden alıyorsun?bana da lazım olacak...bakalım rapor işini nasıl halledeceğiz...

canım hiç sorma... rapor çok zor oldu benim için tedavi olduğum merkezin raporu geçmiyor.. sgk yla felan uğraşmak gerekiyor..ev hanımı olmayı ne çok istedim anlatamam.... sağol canım... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallah....

ohoo ben senın yazını gore kadarr sen gıttınn geldın bıleee bebişimm....

kuşummm... benim karnım aç olunca gözüm bir şey görmüyor...hemencik yiyorum... böylelikle size erkenden yetişiyorum....nasılsın canım?ben göbek büyütüyom.. hormonlar kendini belli ediyor...

herşey böyle istediğiniz gibi olmaya devam etsin inşallah...tüm kalbimle dualarım seninle...

canıımmmm.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah... östrojen olmuş 1570..bir dua bile yetiyor gözlerimin dolmasına....

ayyyy..... heycanlandım şimdi...... böyle yazınca doğuma çok az kalmış oluyo maşallah öykü kızımıza bak ne güzel gelişimi

canım...ağlama ama....bak ağlarım sonra..... inan ki bende öyleydim...Rabbim en kısa zamanda bebişler versin sanada hayırlı sağlıklı...

kız tüylerim diken diken oldu...
çok heyecanlı yaaa..
artık doğum planlarıda yapmaya başladık
hem duygulanıyorum hem heyecanlanıyorum...
az kaldı tabii zaten 32.hafta itibariyle bir risk kalmıyor...
Maşallah herşey yolunda
hem kilo verdin hem bebek sağlıklı daha ne olsun...
doğumdan sonrada kilo konusunda çok rahat edeceksin...

kızımız olacak inşallah

Maşallahh

evet canım bugün son iğnelerindir...
yarın akşamda çatlatma iğnesi tamamdır bu iş..
sonra opu ve döllenme haberinde...

canı gönülden diyorum.... AMİİİNNNNN.....

bilmiyorum ya öyle hayal kuruyoz ya burda sadece..
o gün gelsinde bakarız bellide olmaz benim daktırda hulusi olursadiyebilirde kocacım tabe isterimki evladımda ben gibi
ankara doğumlu olsu hayırlısı ohgüngelince senle yine konuşuruzya işte milletin lafı uyuşturucu alsak anca unuturuz yanii..
tamam canım ama görümcemin tüp değil doğru doktor aldı normale sezeryana döndü.bizimkiller baştan belli.
heyy allahım enişteyi öldürcen galiba..
tamam bebeğim sana yapmam sen gelirsen ney, seviyosan liste gönder bana
ya günümüzde grup çalışması var 13 kişiyiz apartmanın altında oluyor çok çocuk var..3er kişilk gurplaştık herkes sırayla bir çeşit
yapıyor bende bukez ve son olarak hamurişi sıram ama yapmaya yapmaya canımd aistemiyor..farklı olsun dedim tüm börek çeşidi yapıldı..
değişk tarifin varsa yaz hemen dışaır çıkcam melzeme alıcımm.....
yok temizken gelsinler çok titizlerde benim kızdığım juli gibi dereyi görmedn paçayı sıvamam dert etmem..
perşembe akşamıda kandil kimseyi istemem tabi önemli gece..

ahhhhhh inşallahhhhh utandırıır beni kuzucuğummmm

canım kızmadım da öyle yazdım işte çünkü hiç belli olmuyor burda neler yaşandı bol bol ya sabırçek..inş.gebesindir..

nabersiniz hanımlar:?biz iyiyiz..buarada gecen cuma günü şeker yüklememi yaptırdım,dahiliye dr iyi buldu şekerimi 122 cıktı,aclık 91 cıktı..ama ne igrenc bişeymiş şu glikoz,midemi altüst etti sabah sabah,kuscaktım ama tekrar içme korkusundan kusamadım..neyseki onuda atlattık hayırlısıyla:))sizde ne var ne yok?:))

canım benim yaaaa,,,darısı başınıza inşallah,,inan ki çok güzel bir duygu,içimde minicik bir bebek var güngeçtikçe büyüyor hareketler fazlalaşıyor...Allahım isteyen herkese yaşatsın,,,hele ki az kaldıkça heyecanım giderek arttı bugün..ewet 5 kilo vermişim bebişim için verdim:)))

östrojen olmuş 1570..bir dua bile yetiyor gözlerimin dolmasına....

e2 iyi durumda görünüyoooo bugünde artacak iğne vurmaya devam ettiğin için..
çatlatma iğnesiylede biraz daha artacak...
abartılı artmamasını diliyorum ve burdan e2 ne sesleniyorum haddini aşma taammııı

ay heyecan bastı doğum falan deyince ay benımde ortalama 5 hafta var

ee kızımın adaşı kaç kilo olmuş yazmamışın
ama kıyamam sen sana yaaa

amin canım amin.

canım rapor meselesinde ben farklı bir bölümden aldım.. ama rastgeldi desem yeri var.. bende fissül vardı. azdı yine tedavi sırasında.. o yüzden rapor alabildim... ama çok zor bu rapor almak... çalışanlar için dert yani... sana msj attım bu arada hsg hakkında... sakın sıkma canını... arkadaşlar bilir bende topikte az sormamıştım ne olacak şimdi diye....ama şimdi farklı aşamalardayım baksana... insallah güzel heberlerde veririrm hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…