:
yarın akşam çatır çatlasın o zaman yumoşların...
az kaldı bitti nerdeyse ne çabuk geçiyooo zaman...
yumoşlarda fire vermezsen 5.güne gider embriyolar ama büyk ihtimal pazartesi göbişine alırsın bebişlerini..
gayet guzel gelısmıs hadı hayırlısı mubarek cuma gunu kandıl ertesı guzel gecer ınsallah opun ve sonra transferınde ...
...
yok o ilaçlardan değil ben çok içli yazmışımda ondan
şaka bi yana içimden geçenler bir anda dökülüverdim...
doğuma giden kadına imrendim birde...
hay Maşallahhhhhh
bişey kalmamış bitmiş ne güzelll...
erkekmi kızmı ?
işte geldimm..... sabahları orgalutran,akşamları puregona devam... en büyük yumoşum 19mm olmuş teyzeleri.. yarın yine kontrolüm var. cumaya opu olur dedi dr. tamda kocamın istediği gibi. hafta sonu geri dönmeyecek.. sonrada transfer olacak Allah ın izniyle...
sizde ne var ne yok bakalım gelişmeler neler?
amin tatlım darısı tüm çocuk isteyenlere...
çok farklı duygularmış.. Allah eline sağlıkla almayı nasip etsin.
gülden kesin sezeryan olursun.... daktırımız normal doğuma girmem diyo.... dün öyle doğumla ilgili konuşmayınca dedimki tamam erken diyosunuzda ben dedim başınıza kalacam haberiniz olsun:))) sonra bana demeyin şu isme git bu isme git diye... ben dedim başka dr istemiyom... beni diyo ki gece diyo ararsan gelmem sakın gece sancılanma..... ama öteki türlü randevulaşır hallederiz şimdi git hamileliğin keyfini çıkar..etrafındakilerden bişey iste.. bidaha bulamassın bugünleri diyo....
egunalcimm,,ben hastaneden geldim,kafam allak bullak oldu,çok şükür herşey yolunda,yaptığım diyette sonuç vermiş,güzel çıktı sonucum,ama yine diyete devam,200 kalori ekledi doktorcuum,arada bir tatlıya izin çıktı,5 kilo vermişim ,,ama kilo vermem bebek için çok iyiyimiş,kızımda çok iyiymiş,gelişimi 1 hafta önden dedi,ve beni 2 hafta sonra izine ayırıyor,,artık 2 haftada bir kontrole gidicez,,ve şuan 30.haftamdayım,32 de izine ayrılmış olucam,ve 36 dan sonra doğum için plan yapıcaz,,,çok heyecanlandımmm yaa,,çok az kaldı,,
maşallah çok iyi gelişmeler...tüm dualarım seninle...
rapor iş için mi?onu nereden alıyorsun?bana da lazım olacak...bakalım rapor işini nasıl halledeceğiz...
ohoo ben senın yazını gore kadarr sen gıttınn geldın bıleee bebişimm....
herşey böyle istediğiniz gibi olmaya devam etsin inşallah...tüm kalbimle dualarım seninle...
egunalcimm,,ben hastaneden geldim,kafam allak bullak oldu,çok şükür herşey yolunda,yaptığım diyette sonuç vermiş,güzel çıktı sonucum,ama yine diyete devam,200 kalori ekledi doktorcuum,arada bir tatlıya izin çıktı,5 kilo vermişim ,,ama kilo vermem bebek için çok iyiyimiş,kızımda çok iyiymiş,gelişimi 1 hafta önden dedi,ve beni 2 hafta sonra izine ayırıyor,,artık 2 haftada bir kontrole gidicez,,ve şuan 30.haftamdayım,32 de izine ayrılmış olucam,ve 36 dan sonra doğum için plan yapıcaz,,,çok heyecanlandımmm yaa,,çok az kaldı,,
kız sana yazdıklarım ucmusss sadeceeebunlar kalmışş hehe cok sevındım canımm bugunlere de geldın ya hayırlısınla ınsallahh göbişine bebişi alırr gelirsinn hayırlısınlaa..ahh ahh cok ozenıyorum size bennnEki Görüntüle 424948
kızımız olacak inşallah
insallah canım.. bakalım son gün bugün o zaman.. zaten puregonu bugünde yapınca kalmıyo elimde..sonra hangi hapa geçeriz bilmem...ayyy.. çok heyecanlandım şimdi ya....
insallah canım. bende cuma mübarek gün diye düşünmüştüm.. her şey hepimiz için güzel olsun insallah....
annemm senı de o göbişindekını de yerım ben yer yerrrr5 kılo verdın demek masallah tatlım benımmm ayy kımının hamıs heycanını kımının doğum heycanını kımının tedavi heycanını paylaşıyoruz ne guzell yaaaaa allahım bize de yasatsın bu duygularııı
bilmiyorum ya öyle hayal kuruyoz ya burda sadece..kız eminsin yani Ankarada doğuracağından ya kocacın Samsunda olacak derse...
ben anne olmak istiyoruuummmm hemde çoookkk istemiyormuş gibi nasıl yapcam..
demekle olmuyokiiii...
her bi yanımızı sarmış evlat hasreti...
sezeryan olacak büyük ihtimal o yüzden hazır olurum ve giyeceklerimde yanıbaşımda olur diye düşünüyorum...
heyy allahım enişteyi öldürcen galiba..baktım çok relaks rahat bi bende telaş var kesin arka arkaya bombaları patlatırım
daha evde suyum geldi derim az bişi ıslaklık yaparım,arabaya bindiğimizde de a ha başı çıktı derim
hastaneye yakında bebe geri kaçtı derim
Maşallah gayet güzel...
2 tanesini transfer ederler inşallah..
ben hamurişinin içinde et gilleri sevmem hiç..
kıyma et tavuk hamur bir arada tercih etmiyorum...
ne güzel işte kaynanlarla buluşup gitceksiniz size gelip temiz evini batırmayacaklar...
yarın akşam çatır çatlasın o zaman yumoşların...
az kaldı bitti nerdeyse ne çabuk geçiyooo zaman...
yumoşlarda fire vermezsen 5.güne gider embriyolar ama büyk ihtimal pazartesi göbişine alırsın bebişlerini..
ayyyyyyy hadi hayırlısııııı kızzzz bende de bok kasık ağrısı varrrr ben de mi hamişimmmmmm acabaaaa ya biraz yazsana bize neler oldu ne belirti oldu benmi bugün 5. günüm ya ya umutsuz olmak istemiyorummm ama olmazsa çok üzülecemmm şimdiden kendimi çok kaptırmayayım diyoruuummmm kdr arkadaşımızzzz bana kızmışşş amaNEEEE OLURRRR KIZMAAAA BANAAAAA
ahhhhhh inşallahhhhh utandırıır beni kuzucuğummmm
annemm senı de o göbişindekını de yerım ben yer yerrrr5 kılo verdın demek masallah tatlım benımmm ayy kımının hamıs heycanını kımının doğum heycanını kımının tedavi heycanını paylaşıyoruz ne guzell yaaaaa allahım bize de yasatsın bu duygularııı
östrojen olmuş 1570..bir dua bile yetiyor gözlerimin dolmasına....
ay heyecan bastı doğum falan deyince ay benımde ortalama 5 hafta varegunalcimm,,ben hastaneden geldim,kafam allak bullak oldu,çok şükür herşey yolunda,yaptığım diyette sonuç vermiş,güzel çıktı sonucum,ama yine diyete devam,200 kalori ekledi doktorcuum,arada bir tatlıya izin çıktı,5 kilo vermişim ,,ama kilo vermem bebek için çok iyiyimiş,kızımda çok iyiymiş,gelişimi 1 hafta önden dedi,ve beni 2 hafta sonra izine ayırıyor,,artık 2 haftada bir kontrole gidicez,,ve şuan 30.haftamdayım,32 de izine ayrılmış olucam,ve 36 dan sonra doğum için plan yapıcaz,,,çok heyecanlandımmm yaa,,çok az kaldı,,
ama kıyamam sen sana yaaakız sana yazdıklarım ucmusss sadeceeebunlar kalmışş hehe cok sevındım canımm bugunlere de geldın ya hayırlısınla ınsallahh göbişine bebişi alırr gelirsinn hayırlısınlaa..ahh ahh cok ozenıyorum size bennnEki Görüntüle 424948
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?