oooooooooo süpermıs canımevden yapabılıyorsan cok guzel yaaaaaaa
en ıyısını yaparsın ısınde bırıkmez hemmm
yapıldı canım
doktor suratıma bakıp gerek yok şeker yüklemesine sende taban sınıra yakındır dedi
biz yaptırdık tabi
dediği gibide çıktı doktorun
ecrinim yaa,bende pek takılamadım,kafam da çok doluydu,2 cenaze demişin???başınızsağolsun canım,kimler vefat etti?
ılgıncmıs
annemın amca oglu kuzenı yanı bırde halasının esı enıste kuzum yaaa
sagol kuzum mekanları cennet olsun
ılgıncmıs
annemın amca oglu kuzenı yanı bırde halasının esı enıste kuzum yaaa
sagol kuzum mekanları cennet olsun
allah rahmet eylesin canım geride kalanlara sabır versin...
evet canım aynen dediğin gibi. Birikmiş işi yapması zor olur böyle rahat oluyo ama sanki insan evde sıkılıyo
amin canım aminn,,Allah rahmet eylesin,,
sen doktor işini ne yaptın??
allah rahmet eylesin canım geride kalanlara sabır versin...
kızlar merhabalar sabah opum oldu 15 yumurta toplanmış daha az düşünüyodum ama hayırlısı olsun kaliteleri iyi olsun inşallah sabah arıycaklar dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar eşim bu gece evimize dönüyor yine ayrılık şimdiden özlüyorum bolca gezdik hasret giderdik 3 gün boyunca neyse rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
super kuzum yaaaaaaaaaaa sana zamanda gecmez evdeee
canım c.tesı kaynanamın doktoruna gıttım kadıkoye gıtme dedı eurofertıle gıt dedı hakan bey varmıs orda sankı ılgısızlık gordum ben dedı dosyada ıste baktı okudu fln sonra sana fazla doz verılmıs dedı 14-15 mm 1 adet yumurtam varmsı oyle asırı ıalca gerek yok ama sen cok kullanmsısın dedı hatat normal olsa hersye 2 gun sonra bırlıkte olun hamılesın derım sana dedı ....sonra eurofertıılı aradık analtıtık durumu c.tesıye randavu aldık ... ve cal ın gıtıgı fıgen hanım var onada randevu aldım 2 yere gıdecem konuyu analtıcam kım kafama yatarsa yapcaz bakalım fıyatta uygun olursa tabı kuzum yaaaa yanı eskı yere gıtmıycez oyle gozukuyor hayatım
zuzucuğum yaa,,baktımda şimdi sende 8 haftalık olmuşsunn2 ayı doldurdun bak,ne mutlu ,,varmı bulantılar ,istifralar
kızlar merhabalar sabah opum oldu 15 yumurta toplanmış daha az düşünüyodum ama hayırlısı olsun kaliteleri iyi olsun inşallah sabah arıycaklar dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar eşim bu gece evimize dönüyor yine ayrılık şimdiden özlüyorum bolca gezdik hasret giderdik 3 gün boyunca neyse rabbim bu mübarek günlerde hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
evet canım ya bulantılarım iyice arttı yemek yapamıyorum hatta yemek yapılan yerde duramıyorum ama çok şükür daha çıkarmadım iştahsızlığım devam ediyor çok ilginç bir şey ...
yemek yapılan yerde durma zaten,mümkünse tabi,,,ben hiç yemek yapmamıştım,iştahsızlık bende de vardı,bir süre böyle olucak,3,aydan sonra bişi kalmayacak,ben doktora yalvarmıştım ilaç ver bana diye,ama vermemişti:))
iyi yapmışsın kuzucum,,,hangisi kafana yatarsa , sana ilgili gelirse ona git,demekki fazla dozda ii değilmiş,herşeyin bir ayarı dozu var demekki,,eski yere gitme be canım tabiki,,iyiyce bir araştır,seçeneğiniz çok sizin ist.da,bizim edirnede hiç yok mesela ,mecbur ist,a geliyoruz,o da bir yer duyduk arkadaşımdan ona gittik,
super kuzum yaaaaaaaaaaa sana zamanda gecmez evdeee
canım c.tesı kaynanamın doktoruna gıttım kadıkoye gıtme dedı eurofertıle gıt dedı hakan bey varmıs orda sankı ılgısızlık gordum ben dedı dosyada ıste baktı okudu fln sonra sana fazla doz verılmıs dedı 14-15 mm 1 adet yumurtam varmsı oyle asırı ıalca gerek yok ama sen cok kullanmsısın dedı hatat normal olsa hersye 2 gun sonra bırlıkte olun hamılesın derım sana dedı ....sonra eurofertıılı aradık analtıtık durumu c.tesıye randavu aldık ... Ve cal ın gıtıgı fıgen hanım var onada randevu aldım 2 yere gıdecem konuyu analtıcam kım kafama yatarsa yapcaz bakalım fıyatta uygun olursa tabı kuzum yaaaa yanı eskı yere gıtmıycez oyle gozukuyor hayatım
evet canım ya bulantılarım iyice arttı yemek yapamıyorum hatta yemek yapılan yerde duramıyorum ama çok şükür daha çıkarmadım iştahsızlığım devam ediyor çok ilginç bir şey ...
yemek yapılan yerde durma zaten,mümkünse tabi,,,ben hiç yemek yapmamıştım,iştahsızlık bende de vardı,bir süre böyle olucak,3,aydan sonra bişi kalmayacak,ben doktora yalvarmıştım ilaç ver bana diye,ama vermemişti:))
bende yapmıyorum :))) kahvaltı bile hazırlamıyorum ...
ayy 3 ten sonra geçsinde az kalmış ben çook mecbur kalmadıkça ilaç kullanmak istemem çekerim ....
sen nasılsın bebiş nasıl
evet canım zaman gecmiyo. Birde insanın evdeyken çalışası gelmiyo. Işyeri psikolojisi olmadıgı için sanırım .
Canım sen elindeki tüm tahlil ve sonuçlarınla git derim. Ben öyle yapmıştım ilk gittiğimde. Onlara bakarak durum değerlendirdi. Sonrada ultrasyonda bakıp istediğin zaman adetin 2-3 günü gel başlayalım demişti. Tekrar ne fsh nede başka bisey istemedi.. Sadece en son sarılık , tam kan v.s onları istemişlerdi. Hakkında hayırlısı olsun. Biliyorsun ilk etapta bende kararsız kalmıstım ama fiyatı ve yakın olması cazip etmişti. Birde burda yumurtalar boş çıkıncaydı sanırım paranın bi kısmı iade oluyomus. Hemsire bana demişti ama tam hatırlamıyorum.
merhaba kızlar
dün yumurtalarımı topladılar çok sayıda olgun yumoş varmış
çok ağrım sancım vardı o yüzden otele gelince bütün gün uyudum akşam yemeğe bile zor çıktım diyebilirim
bugün daha iyiyim bugün aradılar çok sayıda yumoş döllenmiş maşallah transfer için yarınki duruma bakacaklar ona göre karar verecekler
yarında olabilirmiş cumarteside olabilirmiş hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın dimi
benden haberler böyle dualarınızı esirgemeyin kızlar bu mübarek ayların hürmetine Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak yumoş toplamadan sonra çok ağrınız oldumu karnım bugün bile ağrıyo mesela ilaçlarımı kullanıyorum
ve jeli kullandıktan sonra bi miktarı dışarı akıyo bu normalmi
bide dün çok az leke tarzında kanama olmuştu amam bugün şükür olsunki yok buda normalm sizdede oldumu
canım benim ilk mesajını okuduktan sonra kutladım ben seni...iyi aksamlar kizlar sevincimi sizinle paylasmaq istiyorum HAMILEYIM sukurler olsun RABBIME ALLAH isteyen bekleyen her kese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?