Tüp Bebek Günlüğümüz !

dua yı kımse merak etmems bosverın ovakıt ben kendı kendıme yaparım ınsl...

kocişim de sizlere dua ediyor sürekli,evet canım izinden sonra işe gidicem kısmetse,,annem ve kayınvalidem var ,onlar bakacak artık,gerçi bırakıp gitmek çok zor gelicek bana ((

ah canım ya ratık bebişine kavuşacaksın ne güzel rabbim sağlık ömür güzel kader versin ...
o kadar emek verip doğuracan sonra annelere bırakmak koyar sana ama olsun her akşam eve gelirken koşa koşa gelirsin bilirsin aşkla bekleyenin var...,

akşamınız güzel olsun kızlar........

senin ki de fıstığımmm....

nasılsın cnımmm hamıs lık nasıl gıdıyorrr hastaneye ne vakıtler gıdıyorsunnn :)

çok şükür canım biraz sıkıntılı ama yinede benim için dünyanın en güzel şeyi ....
hastaneye gelecek hafta gidecem, ondan sonra ayda bir bakalım hayırlısı artık...
sen ne yapıyorsun nasılsın nasıl bir tedavi planı yaptın...

İyi geceler kızlar...

iyi geceler

dua yı kımse merak etmems bosverın ovakıt ben kendı kendıme yaparım ınsl...

ben merak ettim yaz bakalımmm...

Acilen gidiyorum

anammm sen iyice aşka geldin ohh yarasın ama enişteyi bol bol besle ki adam formdan düşmesin

Canım senin tüpde kaçıncı gün transferin olmuştu.bana sabah aeyim transfer saatini bildirelim dediler.yarın yaparlar mı acaba?kafam karıştı.sen nasılsın?heyecan var mı?

Kizlar kafama sicak cikolata doktum yikamaya gidiyorumm...heheeHe
Saka saka sacimi boyadim sicak cikolata rengine dusa giriyorum
Elifcigim beni de yok sayacaksin maalesef yarim saate tekrar donerim belki yarina oruc tutmaya niyetliyim kandil gunu icin kismetse siz napicksiniz bakiim

o zaman güle güle kullan yeni rengini tatlım......

Tatlım benim kafa bir dünya kaçırdım galibaa..
Ne duasıı yaaaa.bizede deee..aşkolll yaniii..
Konu dua ise ben her daim meraktayımmm

anlatıyım o vakıttt

para konusu için dısı bekleyecegız ınsl..artı ayın 2 sınde hormon tahlılverecegım dogum ewine tolga bey var oarada tusgut beyın ogrencısı oda acıbademden gelmıs ıstanbul dan sanırım dogum evınde zorunlu gorev yapıyorr ck iyi bırı sımdılık ona gıdıyorum sorunum olunca ama turgut bey hep aklımda slm söle unutmazsan suzan dan dıye:26:

bende bırazdan yıyp yatacagım cnm ınsl.yarını oruclu gecırecegım....

dua
YARADAN dan bırsey ıstendıgınde yapılıyor inşl...
cuma günü başlıyorsun 7 gün boyunca yapıyorsunuz
KUR AN da ha mim ile baslayan 7 süre var onlar;
1-mü'min süresi
2-fussilet süresi
3-şürasüresi
4-zuhruf süresi
5-duhan süresi
6-casiye süresi
7-ahkaf süresi
bu dua ları her gün birini okuyup dua ediyorsunuz olmasını ıstedıgınız seyler ıcın

cuma baslanıp persembe sonuncu okunuyor benım KUR AN ımda 1-mü-min süresi 468.sayfada yer alıyor ben cuma gunu okumaya baslayacagım ınsl....
hersey bebeklerımız ıcın:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…