ilk günaydın benden olsun o zamannnnn....
güzel birgün olur inşallah..
uyuyamadım geç yatmama rağmen..
bugün test günüm..hakkımda hayırlısı olsun..
nete girip haber veremeyeceğim kızlar..ama elif yada semuş yada sehere amannn hepsine işte mesaj atarım..haberiniz olacak yani..
Allaha emanet olunnnn
ben hazırlanmaya çekliyorum kızlar..giyineyim eşim hadi diyip duruyor..çok heyecanlı bu sefer nedense..tabi bende öyle..
olumsuz olursa yıkım olacak ondan korkuyorum:18:
Regaip kandiliniz mübarek olsun kızlarrrr...
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
Kurban olduğum Rabbim huzurlu olan yuvalarımızı çocuk cıvıltılarıyla şenlendirsin...
günaydın kandılını mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin
buarada yine garip garip rüyalara uyandım bu sabah..ölen kuzenimi gördüm..nasıl öldüğünü anlatıyordu..diğer kuzenlerimi ve halamıda gördüm..
ölü diri getirir derler..
bebem benimle mi yoksa acep:26:
günaydın güzeller
Kandiliniz mübarek olsun
inşallah cnm..dualarınızı esirgemeyin....insallah bu mübarek günde pozitif sonucunu alacaksın kötü düşünme sakın
bekliyoruz
Gunaydin canim arkadaslarim istanbulDa Sicacik gunesli bir saba ha uyandik...
Gece gec yattim julietta naapti acaba diye kocisisinava yollayinca bakayim diye geldim..
Regaib Kandilimiz mubarek olsun bu mubarek gunve gecede RaBbim dualarimiz kabul etsin evlerimizin nesesi senligi yavrularimizi gondersin insaalllah..
Julietta bebegimm ne guzel ne mubarek gun de gidiyorsun kan vermeye hayirli haberlerle donersin insaallah bebeem
hayırlı haberlerle gel
Günaydın kızlar...julietta hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
günaydın
kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun insallahh
ben dün aksamdan beri kötüyüm bogazım çok kötü üşüttüm sanırım:2::2::2:
Baharkus kiz sen hamis misin. Ben seni sanki eski hamislerden diye hatirlIyorum ama takviminde bir haftlik yaZiyor bi karisiklik mi var kusum otomatik mi yapti site noldu anlamadim valla meraktayimm
günaydın cnm..inşallahhh..sende merkezi ara muhakkak..bak yazdıklarımı oku..transfer için ben aramasaydım orayı onlar beni aramayı unutmuşlardı cnmmm...
Topiğe günaydın demeden direk sana yazıyorummm...
nasılsın kuzum napcan anlat bakiimmm ne zaman gidiyosun...
Saat dokuz olsun arayacağım.sıkıntıdan uyuyamadım zaten.
kızlar kanal d doktorum programını kacırmayalım
tüp bebek konusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?