Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar

yarın transferim olacak dualarınızı esirgemeyin

günaydın kandılını mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin

Cülyetimmmmmm nasilsin adini gorunce geldim

günaydın güzeller

Kandiliniz mübarek olsun

günaydın

kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun insallahh

ben dün aksamdan beri kötüyüm bogazım çok kötü üşüttüm sanırım:2::2::2:

Günaydın kızlar...julietta hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Topiğe günaydın demeden direk sana yazıyorummm...

nasılsın kuzum napcan anlat bakiimmm ne zaman gidiyosun...

günaydın canım arkadaslarım kaderdaşlarımmmmm
bu mübarek gunde guzel haber almak dılegıyle Julietta dan
Regaib kandiliniz mübarek olsun güzel Allah ım dualarımızı kabul etsin inş.

yok canım 3.deneme basladı
nasılsa hamile olacagım için takvimi hazırladım
allahım bu mübarek günün hatırına dualarımızı kabul etsin insallahh

saka bır yana onemli bilgiler veriyor her gün
Inanmak basarmani yarisidir degil mi ben telden girdigim icn listeleri goremiyorum acilsada inceleyemiyorum karsiyo hangi merkezde. Tedavin ve ne asamadasin benim de yarin muyenem var ilk transferim amaa donmus babylerimi alacam insaallah onumuzdeki hafta...mgecmis olsun bogaz agrisinasuda eriyen tabletler birebirdi benim de agriyo ama niyetliyim aksami bekliyorum uykusuzm basim agridi yatacam geri simsi
Kiz sen. Saat kacta ogrenirsin sonucu ona gore arasiriz bebem...opuyom seni ben yatar gozlerim aciyo artik
Gorusmek uzere topigin sabah sekerleri

günaydın

Günaydın kızlar...julietta hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Günaydın kızlarrrr, giremedim kaç gündür işlerin yoğunluğundan :44::44: çok özledim hepinizi ben... öpüyorum güzel haberler aldığımız bir gün olur umarım

günaydın kandılını mübarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsin

Regaip kandiliniz mübarek olsun kızlarrrr...
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
Kurban olduğum Rabbim huzurlu olan yuvalarımızı çocuk cıvıltılarıyla şenlendirsin...

günaydın güzeller

Kandiliniz mübarek olsun

hepinize birden günaydın olsun canım arkadaşlarım inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olacak...

canımcımm hayırlı haberlerını beklıyoruzz ınsllahh guzel haberlerle gelırsınn

nice mutlu haber dolu sayfalara

:nazar

azmine bayıldım canımm ama bana ayrı kutlama yapmamıssın uzuldumm

günaydınn canımm bız ıyıyız sen nasılsın bebiş nasıll?

tuanacım bende iyim. görümce belasıyla yine başım dertte. uğraşıp duruyorum işte :44::44: mübarek günde allah kalbine sevgi versin, ıslah etsin onu diye dua ediyorum. iş yerinde de çok stresli bu ara. birde hamileyken sinirden stresten uzak durun derler. bende ne mümkün valla

Eki Görüntüle 426616 allah herkesin gönlüne göre versin inşallahh...

Günaydın kızlarrrr, giremedim kaç gündür işlerin yoğunluğundan :44::44: çok özledim hepinizi ben... öpüyorum güzel haberler aldığımız bir gün olur umarım

kızede gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

biz çıkıyoruzzzz öptüüüüümmmmm

Güzel haber alıca senden bugun canımmmmmm

Regaib Gecesi Namazı Nasıl Kılınır?

Regâib Gecesi Namazı: Bu geceyi ibâdetle geçirmenin sevabı çoktur. Bu gecede kılınacak namaz 12 rek’attir. Bu namazın kılınışı şöyledir:

Her rek’atta fatihadan sonra üç kadir suresi ile 12 adette ihlas suresi okunur. Her iki rek’atta bir selam verilerek 12 rek’at tamamlanır. On ikinci rek’at kılınıp selam verildikten sonra yerinden kalkmadan yetmiş kere “ Allahumme salli ala Muhammedinin nebiyyil ummiyyi ve ala alihi” denilir. Sonra secdeye varılır. Secdede yetmiş kere “ subbuhun kuddusun Rabb-ul melaiketi verruhi” denir.

Sonra secdeden kalkılarak ettahiyyatta oturulur. Ve yetmiş kere “Rabbiğfir ve erham ve tecavez ta’lemü” dedikten sonra tekrar secde edilir. Secdede yetmiş kere “ subbuhun kuddusun Rabb-ul melaiketi verruhi” dedikten sonra, isteklerimizi alemlerin Rabbine arz edilir.

Regâib namazını cemaatle kılmak bid'attir. Zaten terâvihten başka hiçbir nâfile namaz cemaatle kılınmaz.

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM...

be yaptı gene oruclu oruclu actırcak bak kadın agzımı yaaaaaaaaa
amın canım uslanmayan uslanamz canım esınle aran nasıl bu arada yanı hala onları tutuyomu kı ?

amın canım uslanmayan uslanamz canım esınle aran nasıl bu arada yanı hala onları tutuyomu kı ?

ah be canımm ayıp ama yaptığı gercekten bugun bısey solemek ıstemıyorum artık onaa yada onlaraa... allah bızı bılıyo onları bılıyor en ıyısı allaha havale etmek.işin cok streslıyse çalışma canım sende olmaz mı?

Evde olan hatunlar,Kanal D'de doktorum programında kist ameliyatı & tüp bebek konusu var.

Son düzenleme:

Günaydın canım hayırlı kandiller...Bizde seni özledik inşallah bol müjdeli bir gün olur... Görümceni de takma dicem ama olmuyor biliyorum sen elinden geldiği kadar duymamaya çalış bebişin için....

Eki Görüntüle 426616 allah herkesin gönlüne göre versin inşallahh...

kızede gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

Günaydın hayırlı kandiller tatlım.. sen nasılsın?

canım daha iyiyiz çok şükür. daha objktif gibi son günlerde. annesi zaten artık çok daha dikkatli. eşimde ultrasonda bebeği gördüğünden beri çok değişti , hatta geçenlerde rest bile görümceme

bende birşey söylemek istemiyorum canım, bu mübarek günde sadece dua ediyorum allahıma.. huylu huyundan vazgeçmiyor işte napalım sen nasılsın canım benim asıl

Günaydın kızlar Regaip Kandilimiz Mübarek olsun.. Rabbim edeceğimiz tüm dualarımızı kabul etsin....

Canım benim ya

Nedir bizim bu kayınvalide ve görümce sorunsalından çektiklerimiz.

Allah yardımcın olsun.

günaydın

Geçmiş olsun canımIhlamur+bal iç yumuşatır boğazını

biz çıkıyoruzzzz öptüüüüümmmmm

Canım hayırlı haberlerle dön inşallah... Dualarımızla...

cok sükur canım ıyım bende
gözlerım agrıyor oda uykusuzluktan sanırsam sen nasılsın canımmmmm

canım sen esınle bırlıkte ol ona destek ol oda sana canım gerısı bossss
bosver bugun bırsey deme hayatım sen yaaaa
Rabbıme havala et...onlar cekecekler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…