Günaydın canım hayırlı kandiller...Bizde seni özledik inşallah bol müjdeli bir gün olur... Görümceni de takma dicem ama olmuyor biliyorum sen elinden geldiği kadar duymamaya çalış bebişin için...
kızede gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmm
Günaydın hayırlı kandiller tatlım.. sen nasılsın?
iyiyim canım nasıl olayımm bugun allah kabul etsın orucluyum bakalım bıraz susadım sankı ama herşeyy yolunda yanı..
canım daha iyiyiz çok şükür. daha objktif gibi son günlerde. annesi zaten artık çok daha dikkatli. eşimde ultrasonda bebeği gördüğünden beri çok değişti , hatta geçenlerde rest bile görümceme
bende birşey söylemek istemiyorum canım, bu mübarek günde sadece dua ediyorum allahıma.. huylu huyundan vazgeçmiyor işte napalımsen nasılsın canım benim asıl
oylee canımm ne yapcann takmamaya çalışcan allah hidayet versin kalbine..nasıl olayım kı ben hala randevumu beklıorum ıste tedavıye baslamak içinn sızler bebişleri aldınız bilee karnınıza ben daha tedaviye başlamak için görüşmeye bile gidemedim henüzz
Günaydın canım hayırlı kandiller...Bizde seni özledik inşallah bol müjdeli bir gün olur... Görümceni de takma dicem ama olmuyor biliyorum sen elinden geldiği kadar duymamaya çalış bebişin için....
emelciim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince... bu arada sen naptın işten ayrılcam diyodun?
Ne yapayım tatlım yılan hikayesine döndü benim işim aslında bu ay sondu ama eşimle konuştuk temmuz başına kadar çalışıp çıkarsam en azından borcum bitmiş tatil içinde elimde param kalmış olacak.. Böyle daha mantıklı geldi ama haziran kesin son olacak yani çünkü ramazan da geliyor..
iyiyim canım nasıl olayımm bugun allah kabul etsın orucluyum bakalım bıraz susadım sankı ama herşeyy yolunda yanı..
oylee canımm ne yapcann takmamaya çalışcan allah hidayet versin kalbine..nasıl olayım kı ben hala randevumu beklıorum ıste tedavıye baslamak içinn sızler bebişleri aldınız bilee karnınıza ben daha tedaviye başlamak için görüşmeye bile gidemedim henüzz
Canım benim ya
Nedir bizim bu kayınvalide ve görümce sorunsalından çektiklerimiz.
Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canımIhlamur+bal iç yumuşatır boğazını
Canım hayırlı haberlerle dön inşallah...Dualarımızla...
cok sükur canım ıyım bende
gözlerım agrıyor oda uykusuzluktan sanırsam sen nasılsın canımmmmm
canım sen esınle bırlıkte ol ona destek ol oda sana canım gerısı bossss
bosver bugun bırsey deme hayatım sen yaaaa
Rabbıme havala et...onlar cekecekler kuzum
Günaydın canım hayırlı kandiller...Bizde seni özledik inşallah bol müjdeli bir gün olur... Görümceni de takma dicem ama olmuyor biliyorum sen elinden geldiği kadar duymamaya çalış bebişin için...
ahh tuanacaım hiç kıyamam sana. dua ediyorum bu mübarek günde allahım hepinize en kısa zamanda hamiş olmayı sağlıklı bebişler doğurmayı, biz hamilelerinde aynı şekilde sağlıkla doğum yapmalarını, ve bebeklerimizi hep beraber sağlıkla büyütmemizi nasip etsin diye allahıma
cok sükur canım ıyım bende
gözlerım agrıyor oda uykusuzluktan sanırsam sen nasılsın canımmmmm
iyiyim tatlım ev-iş her zaman ki şeyler.. uykusuzluk deme bende hiç uykumu alamıyorum sabah ayılamıyorum bir türlü
amin kuzucum benimm öpüyorum seni çok çokkkk:
iyiyim tatlım ev-iş her zaman ki şeyler.. uykusuzluk deme bende hiç uykumu alamıyorum sabah ayılamıyorum bir türlü
canımsın balımmmmm
ozaman o duraktakı hatunlar kacta kalkıyo susu puslu
yaaaa gece uyumayayım ama sabah uykusu olsun yaaaaaaaaaaaaa
yaaaa bende anlamıyorum ben saati erteleye erteleye son ana kadar uyuyorum. millet nasıl kalkıyoda süsleniyo hiç anlamıyorum
kızçelerim hepinize günaydın ve hayırlı kandiller kahvaltıdayım gelin hepberaber edelim iğnelerim var diye oruç tutamadım bugün tutanların Allah kabul etsin
günaydın kızlar. Hayırlı kandiler..
günaydın hayatım nasılsın bakımmm
sanada canımmmm
Allah kabul etsın canım bende orucluyum zaman gecer merak etme...
ogleden sonra hele cabuk aksam olur eve gıdıncede yatarsın
ah canım hiç sorma... ama elbet birgün anlayacaklardır camentacım dua ediyorum bol bol
ahh tuanacaım hiç kıyamam sana. dua ediyorum bu mübarek günde allahım hepinize en kısa zamanda hamiş olmayı sağlıklı bebişler doğurmayı, biz hamilelerinde aynı şekilde sağlıkla doğum yapmalarını, ve bebeklerimizi hep beraber sağlıkla büyütmemizi nasip etsin diye allahıma yaaaa bende anlamıyorum ben saati erteleye erteleye son ana kadar uyuyorum. millet nasıl kalkıyoda süsleniyo hiç anlamıyorum
saol tatlımm canımm benımm cok guzel dılekleer bunlrrr ınsallahh hepsi gerçek olurrr...cok ıstıyorum bı bebeğim olsun..eşimle konuşuyoruz zaten bızımkıler dığer bebekler gıbı olmaz zor elde edıyoruz ya cok şımartırız gıbıme gelıyor dıye evet dıyo buldumcuk oluruzzz biz
günaydın kızlar. hayırlı kandiler..
günaydınn canımcımmm..allah razı olsunn senınde kandılın mubarek duaların kabul olsun..
saol canım benim iyiyim. Evdeyim :) dün hastaneye gittim ilaç yazdırmaya. Geze geze biraz yürüye yürüye eve döndüm. Bizim hemşireye dedim ki cumartesi bir arkadasım gelecek burada dedim. Ismini bilmiyordum. Sordu bilmiyorum k .k. Dan tanısıyoruz dedim gülümsedi :)
kk dan tanısıyoruz guzel hatat supermıs kadın dıycek delı bunlarrrr
az kaldı canım gez tanı arada rahme kan gıtsın hayatımmmm
Kk dan tanısıyoruz guzel hatat supermıs kadın dıycek delı bunlarrrr
Az kaldı canım gez tanı arada rahme kan gıtsın hayatımmmm
aynen canım allah kolaylığını veriyor ya yeterki biz ona sığınalımm...
kız sen cumartesi nereye gıdıyon bakayımm????bak gene bıseyler kaçırmısımm yaa
ya ama bak ne dicem. Kk nın çok faydası var. Doktorumu ve hastaneyi burdan buldum. Hergün önünden gectiğim hastanenin tüp bebek bölümü oldugunuda . Birde ilk ilaçlarımı almaya gittiğim ezcanede işte diyorum bu ilaç böyleymiş şu şöyleymiş. Dedim eczacı dediki sen ne kadar bilgilisin hemşire yada öğretmenmisin. Dedim yoookk... Nette arastırıyorum özellikle kk sitesinde okudum. :) valla heryerde söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?