Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah kabul etsın canım bende orucluyum zaman gecer merak etme...
ogleden sonra hele cabuk aksam olur eve gıdıncede yatarsın

ah canım hiç sorma... ama elbet birgün anlayacaklardır camentacım dua ediyorum bol bol

amin kuzucum benimm öpüyorum seni çok çokkkk

kızçelerim hepinize günaydın ve hayırlı kandiller kahvaltıdayım gelin hepberaber edelim iğnelerim var diye oruç tutamadım bugün tutanların Allah kabul etsin

yaaaa bende anlamıyorum ben saati erteleye erteleye son ana kadar uyuyorum. millet nasıl kalkıyoda süsleniyo hiç anlamıyorum

ya canım ben 08:00 da evden cıkmma lazım valla bugun 07:50 de kalktım esım orucluyum dıye kendı kahvaltısını yaptı 10 dak hazır hop cıktım onlar 6 da kalkıyo demekkı 1 saat suslen fln sonra kahvaltı fln ancadır benceeeee

kızçelerim hepinize günaydın ve hayırlı kandiller kahvaltıdayım gelin hepberaber edelim iğnelerim var diye oruç tutamadım bugün tutanların Allah kabul etsin

amın canımmmmmm
ben nıyetlıyım canım ama sozun olsun olurmuuuuuuuu

günaydın hayatım nasılsın bakımmm
sanada canımmmm

saol canım benim iyiyim. Evdeyim :) dün hastaneye gittim ilaç yazdırmaya. Geze geze biraz yürüye yürüye eve döndüm. Bizim hemşireye dedim ki cumartesi bir arkadasım gelecek burada dedim. Ismini bilmiyordum. Sordu bilmiyorum k .k. Dan tanısıyoruz dedim gülümsedi :)

Allah kabul etsın canım bende orucluyum zaman gecer merak etme...
ogleden sonra hele cabuk aksam olur eve gıdıncede yatarsın

aynen canım allah kolaylığını veriyor ya yeterki biz ona sığınalımm..

kk dan tanısıyoruz guzel hatat supermıs kadın dıycek delı bunlarrrr
az kaldı canım gez tanı arada rahme kan gıtsın hayatımmmm

Kk dan tanısıyoruz guzel hatat supermıs kadın dıycek delı bunlarrrr
Az kaldı canım gez tanı arada rahme kan gıtsın hayatımmmm

ya ama bak ne dicem. Kk nın çok faydası var. Doktorumu ve hastaneyi burdan buldum. Hergün önünden gectiğim hastanenin tüp bebek bölümü oldugunuda . Birde ilk ilaçlarımı almaya gittiğim ezcanede işte diyorum bu ilaç böyleymiş şu şöyleymiş. Dedim eczacı dediki sen ne kadar bilgilisin hemşire yada öğretmenmisin. Dedim yoookk... Nette arastırıyorum özellikle kk sitesinde okudum. :) valla heryerde söylüyorum

aynen canım allah kolaylığını veriyor ya yeterki biz ona sığınalımm...

kız sen cumartesi nereye gıdıyon bakayımm????bak gene bıseyler kaçırmısımm yaa

canım benı eskı yerden aradılarya bende c.tesı kaynanamın doktoruna gıtım ve muayene oldum 14-15 mm cok guzle yumurtan var dedı hersey normal olsa hamılesın derım deıd sonra ordakı dosyaya baktı ıste ılac dozlarına fln sana cok yuklenmısler gerek yok senın cok guzel yumurtlaman var dedı ... ve benı eurofertıl hakan beye yonlendırdı cumarteıs oraya gıdecem ve daha oncedende cal gıtııgı hastaneye randevu aldım gorusmek ıcınde oraya gıdecem ıste yanı 2 hastaneyle gorusucem bakalım kısmet ne olacak

sen buara hep kacırıyon zatennnnnnnnnn

Son düzenleme:

sımdı ben 2 demene yaptım ve olumsuz bılınclendım hanı bazen kızlar gelıyor dıyorlar yenıyım yardım bızde oyleydık ve ogrendık zamanla
burdada tecrubelı cok ınsan var ve herkes bılgısını payalasıyor buda bıze yarıyor valla
eczacıyım deseydın kuuzm yaaaaaaaaaaaaaa
mesaj kutunu bosalt bu arada

Son düzenleme:
günaydın kızlar,,herkesin kandili mübarek olsun,Allahım dualarımızı kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…