Hayirli geceler guzeller mubarek gece topicte yalniz klmissiniz herkes ibadetle mesgul galiba yada akraba ziyaretinde mujdeler bekledigimiz bir gundu uzulduk haliyle
Pek kutlama havasinda degilim dua moduna girdim hem dua okuyup hem de topcte eslik ederim size gunduz gelen gidenle mesguldum ugrayamadim topige sabah girdim baktim ama juliettanin haberinden sonra da ugrayamadim zaten
bayan lüzumsuz bugüne kadar zırt pırt arayıp yara tuz biber baharat eken hanım mutlu günümde yanımdan bile geçmiyor aradı ama nerdeyse ağlayacaktı bebiş yokken gayet keyifliydi fütursuzca konuşuyordu canımı acıtacak herşeyi fazlasıyla yapıyordu
Pek kutlama havasinda degilim dua moduna girdim hem dua okuyup hem de topcte eslik ederim size gunduz gelen gidenle mesguldum ugrayamadim topige sabah girdim baktim ama juliettanin haberinden sonra da ugrayamadim zaten
hmm arkadaşın sanırım canım şuandada aynı şeyler bana yapılıyo en yakınım diyosun bile bile herkezin içinde gülerk bebek yok mu diyoo naparsın canım al birini vur ötekineee bende dedim canım nekadar mutlu olmuşun sen böle dedim suratını astıı umrumda bile deyill hiç üzülme helede haöilesinn düşünme bilee deymez........
canım üzülmek değil de insan bu kadar bilemiyorum doğru kelimeyi o kadar şey söyledi yaptı bir günde ağzımı açmadım çünkü ne desem haklılığımı anlatamazdım diyeceklerdi onda var onda yok kıskanıyor kendinin var bide bilmiyorum ki bunun adı ne ben tiksindim sadece ...
bi taraftanda doktor aret kamarı aştırıyorumm allahım şu işi hayırlısıyla bi atlatsaydımm uykularım kaçıyoo benim bol bol bebeiş haberi almam lazım burada ozaman çokk mutlu oluyorum çokkkkkkkkkkkkkk
hatta saçlarını başlarını yolasım varr
amann alma evine görüşme çok yakının deyilsee seninde var ver azının payını kıskanıyoda diyemezler artık........
:):):)canım yolma boşver bebişi düşün onunlada hiç ilgilenmee yokmuş gibi davrannn:):):):)
aret kamara iyi diyorlardı ama sen yine de iyice araştır bide tabii içine sinmesi önemli
bende pozitif haber alınca çok mutlu oluyorum
bugün anneme gidecektim jullietta için gitmedim haberi alınca da çöktüm resmen kuran okudum dua ettim öyle biraz kendime geldim....
ayy canım çok yakın ama ben hamiş oldukça o gelmez çünkü hasetinden çatlıyor
ayy sorma ya ben agladımm çok kötü oldum allahım sabırlar versin inşallah okadar emek var sonuçta ama kısmet işte olmayınca olmuyoo ama inanıyorumm kesin olucak
hahaha bebişlerim gelse hep birlikte saldırırız çete gibi
iyi işte çatlasınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?