Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayirli geceler guzeller mubarek gece topicte yalniz klmissiniz herkes ibadetle mesgul galiba yada akraba ziyaretinde mujdeler bekledigimiz bir gundu uzulduk haliyle

canım rabbim bizleri mucizelerimizden mahrum bırakmasın bazen dibe vuracağız ama çıkıp tavan yapmayıda bilecez RABBİM ÇOOOK BÜYÜK....

Pek kutlama havasinda degilim dua moduna girdim hem dua okuyup hem de topcte eslik ederim size gunduz gelen gidenle mesguldum ugrayamadim topige sabah girdim baktim ama juliettanin haberinden sonra da ugrayamadim zaten

canım kutlama havasında açıkçası bende değilim ama işte bir değişiklik bak az önce şifa haber verdi bi arkadcaş hamile galiba 4 yada 5 denemesiydi

hmm arkadaşın sanırım canım şuandada aynı şeyler bana yapılıyo en yakınım diyosun bile bile herkezin içinde gülerk bebek yok mu diyoo naparsın canım al birini vur ötekineee bende dedim canım nekadar mutlu olmuşun sen böle dedim suratını astıı umrumda bile deyill hiç üzülme helede haöilesinn düşünme bilee deymez........

Pek kutlama havasinda degilim dua moduna girdim hem dua okuyup hem de topcte eslik ederim size gunduz gelen gidenle mesguldum ugrayamadim topige sabah girdim baktim ama juliettanin haberinden sonra da ugrayamadim zaten

anladım canımm bende duamı ettim geldimm ama bebiş haberi aldık çok sevindim...

canım üzülmek değil de insan bu kadar bilemiyorum doğru kelimeyi o kadar şey söyledi yaptı bir günde ağzımı açmadım çünkü ne desem haklılığımı anlatamazdım diyeceklerdi onda var onda yok kıskanıyor kendinin var bide bilmiyorum ki bunun adı ne ben tiksindim sadece ...

acısını derdini cefasını çeken biz kaygıya kalan millet ne yapacaklarsa bebek olsa ne var onlara göre olmasa ne var sinir oluyorum böyle insanlara ...

bi taraftanda doktor aret kamarı aştırıyorumm allahım şu işi hayırlısıyla bi atlatsaydımm uykularım kaçıyoo benim bol bol bebeiş haberi almam lazım burada ozaman çokk mutlu oluyorum çokkkkkkkkkkkkkk

amann alma evine görüşme çok yakının deyilsee seninde var ver azının payını kıskanıyoda diyemezler artık........

aret kamara iyi diyorlardı ama sen yine de iyice araştır bide tabii içine sinmesi önemli
bende pozitif haber alınca çok mutlu oluyorum
bugün anneme gidecektim jullietta için gitmedim haberi alınca da çöktüm resmen kuran okudum dua ettim öyle biraz kendime geldim....

ayy sorma ya ben agladımm çok kötü oldum allahım sabırlar versin inşallah okadar emek var sonuçta ama kısmet işte olmayınca olmuyoo ama inanıyorumm kesin olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…