Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah kızlar...sağolun..
sahalara bomba gibi dönmek için çalışmam lazım..kafamı dağıtmam lazım..
Allahım büyüktür elbet..bu da gececek..elbet gelecek yavrularımız

inşallah canım bomba gibi dön senin iyi olman lazım tabiki agladın üzüldün ama olmıyaacak diye bişey yokki dualarım seninle canım benim allahım sabır versin sana ve eşine bende yürekten inanıyorum hepimiz anne olucazz inanıyorum.......

normaldiz bebeyim ya ben açık bırakıyorum bi iş yapmaya gidiyorrum geliyorum kapanmış tekrar şifre giriyorumm neden böle

Bendede oyle oluyor onceden olmuyordu neden acaba:26:

vallahi bende anlamış deyilim canım yaa..

Iyisindir insallah Ben cooook Yorgunum ucuyor gozlerim sisiyor

benimkinin sebebi belli... bebişim iyice büyüdü içerdeki alan daralıyo... hele bide yemeği fazla kaçırınca kendimi çatlayacak gibi hissediyorum........

hadi ya süper bi haber çok şükür niye haber vermiyo tahmin etmiştim ama ne kadarlık:
kendisi haber verse daha iyi olur ama dayanamadım senide online görünce müjde vereyim dedim canım testi bugün yaptı bugün öğrendi vee değeri 421 evinde değil annesinde opudan beri ve annesinde net yok arada bir eşinin telden giriyordu bugünde müjde verdi değerini yazdı ve çıktı yani ilerleyen gelişmelerde haber verir

olsun canım ya bugün moralim bozuktu arkadaşım için bu iyi geldi çok şükür allahıma rabbim devamını getirsin çoğul gebelik galiba çook sevindimmm aman iyi olsunda sonra oda haber verir...

olsun canım ya bugün moralim bozuktu arkadaşım için bu iyi geldi çok şükür allahıma rabbim devamını getirsin çoğul gebelik galiba çook sevindimmm aman iyi olsunda sonra oda haber verir...

hımm arkadaşın inşallah durumu daha iyidir evet yaaa bende çok mutlu oldum inşallah tüm hepimziin hasreti son bulsun tez zamanda hayırlı sağlıklıca kucaklarımza alalım evlatlarımzı evet canımm mutlaka haber verir evet büyük ihtimal çoğul gibi değeri belli ediyo

canım çıkıyorrumm hayırlı geceler Rabbime emanet ol diğer kızlar selam veremedim hal hatır soramadım öpüyorumm kocamann hoş sohbetler cici bakın kendinize

evet canım arkadaşım çok güçlü ve yanında bizler varız bugüünleri de atlatacak....
amin canım rabbim isteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı anneli babalı evlatlar versinnn...
papatyaya da tekrar maşallah süphanallah

hadi canım darısı sana hepimize olsun allah rahatlık versin iyi geceler

vallahi böyle bi habere ihtiyacım vardıı çok sevindim allahım sag salim dogurmak nasip etsin inşallah
......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…