inşallah kızlar...sağolun..
sahalara bomba gibi dönmek için çalışmam lazım..kafamı dağıtmam lazım..
Allahım büyüktür elbet..bu da gececek..elbet gelecek yavrularımız
canım napıyosunnn....
hu hu akasya nerdesin iki lafın belini kırıcaktım yahu...
canım burdayım... topik açık ama uzanıyorum geziniyorum biraz şişkinliğim var....
normaldiz bebeyim ya ben açık bırakıyorum bi iş yapmaya gidiyorrum geliyorum kapanmış tekrar şifre giriyorumm neden böle
Bendede oyle oluyor onceden olmuyordu neden acaba:26:
canım burdayım... topik açık ama uzanıyorum geziniyorum biraz şişkinliğim var....
normaldiz bebeyim ya ben açık bırakıyorum bi iş yapmaya gidiyorrum geliyorum kapanmış tekrar şifre giriyorumm neden böle
Bendede oyle oluyor onceden olmuyordu neden acaba:26:
vallahi bende anlamış deyilim canım yaa..
Iyisindir insallah Ben cooook Yorgunum ucuyor gozlerim sisiyor
selam kızlar kandilimiz mübarek olsun hakkımızda hayırlı dualarımız kabul olsun
selam kızlar kandilimiz mübarek olsun hakkımızda hayırlı dualarımız kabul olsun
amin...... zuzum....... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin......
sagol canım seninde kandilin mübarek olsun
zuzum haberin var mı papatya_özmen ( Ayşe )hamile
kendisi haber verse daha iyi olur ama dayanamadım senide online görünce müjde vereyim dedimhadi ya süper bi haber çok şükür niye haber vermiyo tahmin etmiştim ama ne kadarlık:
kendisi haber verse daha iyi olur ama dayanamadım senide online görünce müjde vereyim dedimcanım testi bugün yaptı bugün öğrendi vee değeri 421 evinde değil annesinde opudan beri ve annesinde net yok arada bir eşinin telden giriyordu bugünde müjde verdi değerini yazdı ve çıktı yani ilerleyen gelişmelerde haber verir
kendisi haber verse daha iyi olur ama dayanamadım senide online görünce müjde vereyim dedimcanım testi bugün yaptı bugün öğrendi vee değeri 421 evinde değil annesinde opudan beri ve annesinde net yok arada bir eşinin telden giriyordu bugünde müjde verdi değerini yazdı ve çıktı yani ilerleyen gelişmelerde haber verir
hımm arkadaşın inşallah durumu daha iyidirolsun canım ya bugün moralim bozuktu arkadaşım için bu iyi geldi çok şükür allahıma rabbim devamını getirsin çoğul gebelik galiba çook sevindimmm aman iyi olsunda sonra oda haber verir...
hımm arkadaşın inşallah durumu daha iyidirevet yaaa bende çok mutlu oldum inşallah tüm hepimziin hasreti son bulsun tez zamanda hayırlı sağlıklıca kucaklarımza alalım evlatlarımzı evet canımm mutlaka haber verir evet büyük ihtimal çoğul gibi değeri belli ediyo
canım çıkıyorrumm hayırlı geceler Rabbime emanet oldiğer kızlar selam veremedim hal hatır soramadım öpüyorumm kocamann hoş sohbetler cici bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?