Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hayirli geceler guzeller mubarek gece topicte yalniz klmissiniz herkes ibadetle mesgul galiba yada akraba ziyaretinde mujdeler bekledigimiz bir gundu uzulduk haliyle

keyif alan kim kızz?*?

bayan lüzumsuz bugüne kadar zırt pırt arayıp yara tuz biber baharat eken hanım mutlu günümde yanımdan bile geçmiyor aradı ama nerdeyse ağlayacaktı bebiş yokken gayet keyifliydi fütursuzca konuşuyordu canımı acıtacak herşeyi fazlasıyla yapıyordu

Hayirli geceler guzeller mubarek gece topicte yalniz klmissiniz herkes ibadetle mesgul galiba yada akraba ziyaretinde mujdeler bekledigimiz bir gundu uzulduk haliyle

evet tatlım bizden başka kimse yok çok tuhaf canım seviniiyoruz üzülüyoruz hüngür hüngür aglladıgımızda oluyo napalım tek isteyim aallahım hepimizin yüzünü güldürsünn

ikramaya tatlım sende katıl kutlamayyaa

Pek kutlama havasinda degilim dua moduna girdim hem dua okuyup hem de topcte eslik ederim size gunduz gelen gidenle mesguldum ugrayamadim topige sabah girdim baktim ama juliettanin haberinden sonra da ugrayamadim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…