hepinizi çoookkkk seviyorum............ iyiki sizi tanımışım..............
hepinizi çoookkkk seviyorum............ iyiki sizi tanımışım..............
evet kızımda tekrar uyandı.......... kutlamaya yetişti:))))
Tatlim benim pcden tele gecmemin en kotu tarafi bu oldu zaten dua listeleridurdu gordugunuz gibi tedaviler de belirsizlikler ve negatiflerden sonra bir kopukluk yasadi herkestaam semoşum okudum yukarda.............. ama bi an önce hazırlansa süper olur...........
eşim diyoki delisinizgecenin köründe hala konuşcak birilerini buluyosun yetmiyo çat çat ara vermeden yazıyosun............
öyleyiz ama kızı da bizden haberi yokkk eniştenin
Tatlim benim pcden tele gecmemin en kotu tarafi bu oldu zaten dua listeleridurdu gordugunuz gibi tedaviler de belirsizlikler ve negatiflerden sonra bir kopukluk yasadi herkes
Canim kendime torpil yapmis gibi olmayayim hem de biliyorsun benim tedavim 3 kere ertelendi o sebeple bazi seyler netlesmeden liste falan yapmak acelecilik gibi geliyor
Tatlim benim pcden tele gecmemin en kotu tarafi bu oldu zaten dua listeleridurdu gordugunuz gibi tedaviler de belirsizlikler ve negatiflerden sonra bir kopukluk yasadi herkes
Canim kendime torpil yapmis gibi olmayayim hem de biliyorsun benim tedavim 3 kere ertelendi o sebeple bazi seyler netlesmeden liste falan yapmak acelecilik gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?