heheben getırdım sanırsam ama napayımm yaa ecrın baslattıı evlılık yıl donumu dıyee tamam ozumuzee donuyoruzzzz
vayy vayy ecrın,guldenn bakınn hanımmmm dızı ıcın bızı bırakmıss ben ıs yerınde bakamadım dıyee laff olduu
bak eziklenip utandım şimdi.......... desparate housewives türkçe meali umutsuz ev kadınları:))) çok şükür bitti artık final yaptılar....
ayyy... ilahi..... benimkiler analarına söz verdi hepsi güzelcene bölünecek... hiç fire vermeyecekler....
bu arada benim daha fazla yumoşum gözüküyordu kontrollerde... kalanına ne oldu ki... elediler mi bebiş aday adaylarımı....
ne dizisi kız bu saatte?
ayyy... hadi ya... insallah güzel haberler alırız....
canım ben yattım ilk jelimde... ne olcek şimdi?
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu,Karaciğer yağlanması için maydanoz limon kürü öneriyor.
Karaciğer yağlanması (Hepatosteatoz) için mükemmel bir yardımcı tedavi maydanoz-limon kürü uygulamasıdır.
Karaciğer yağlanmasının nedenleri
Karaciğer yağlanmasının nedenleri temel olarak alkole bağlı (alkolik karaciğer yağlanması=alkolik steatohepatit) veya alkol dışı diğer nedenler (non-alkolik steatohepatit=NASH) olarak ikiye ayrılır. NASH, Amerika'da erişkinlerde en sık görülen karaciğer hastalığıdır. Muhtemelen bizim ülkemizde de benzer bir durum mevcuttur.
Alkol dışı karaciğer yağlanması nedenleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:
1. Obezite (aşırı kilo)
2. Şeker hastalığı
3. Açlık veya hızlı kilo kaybı
4. Wilson hastalığı
5. Uzun süreli damar yolu ile (parenteral) beslenme
6. Aşırı A vitamini kullanma
7. Hipobetalipoproteinemi / abetalipoproteinemi
8. Bazı ilaçlar: Kortizon içeren ilaçlar, amiodaron, tamoksifen, diltiazem, tetrasiklin, talium, östrojenler
9. Bazı zehirler: karbontetraklorür (CCl4), fosfor, kurşun (Pb), kloroform (CHCl3), arsenik (As).
10. Gebelik
11. Bazı ameliyatlardan sonra (jejunoileal bypass, gastrik bypass)
Yürüyüş yapın
Egzersiz de kilo vermede, karaciğer yağlanmasında önemli bir mekanizma olan insülin direncini düşürmede ve ayrıca uzun vadeli olarak kalp ve damar hastalıklarından korunmada faydalı olduğu kesin olarak gösterilmiştir. Bu yararın ortaya çıkması için en az, günde 30-45 dk olmak üzere haftada 4 gün tempolu yürüyüş gereklidir.
evet engınar karacıgere dost cnm ve bak yukarıdada sarac ogulun bır kuru var
ve yapılması gerekeneler yazıyor kuzum mınıgın tez zamanda ıyılessın ıns canım yaaaaaaa
düşen FHS üzerine doktor gel bi bakalım yumoşların varsa iğnelere başlarız demişti bi de gittiğinde ne görsün 1.5 cm lik nurtopu gibi kisti varmış..
bie cm üzerinde olunca iğnelere başlayamayız demiş ve yasmin vermiş 10 gün sonra kontrole gidecek...
şekerim çatlamamış ya da yeterince büyümemişlerse bırakır almazlar söner gider içerde onlar...
olgunları toplamışlardır...
cnm vucudunu ıstmazsan eger jel erıyıp dagılamz sımdı hassasın ama yarın gezın bıraz kuzum
ve karnın sısı ıse bol bol yuruyus yapacaksınnnn
onların tek yaptıkları örnek vermek ama zor be anacığım..benimki de örnek alacağız dediğinde kıpkırmızı kesilmişti..hele benim ki gibi ağır adamları hiç düşünemiyorum...
bak eziklenip utandım şimdi.......... desparate housewives türkçe meali umutsuz ev kadınları:))) çok şükür bitti artık final yaptılar....
hadi yaa..kızda kı sansa bakkkkhayırlısını sen bılıosun allahım yardım ett....
yaa sen yokken onlardaa bıcır bıcır konustular ama ecrınlenn ısımlerımızı gundeme getırıp topikte paylaştılarr yaaaa...bende tek kalmıştımm ama sen ama senn umutsuz karıları ızlıyormussunn..boşver umutsuzlarıı bacımm sen buraya gell umutta burdaaa herşey burdaaa
tamam hemen el atıyom olaya...
tam da olaya el atacaktım ki dizi final yapmış
neyse bi daha olmasın lütfen sensiz buralar anlamsız
şekerim çatlamamış ya da yeterince büyümemişlerse bırakır almazlar söner gider içerde onlar...
olgunları toplamışlardır...
senın demen baska kaynannın kalkıp sehır dıısındakı ınsana demesı baska ama canım kızda ondan yakınıyo yanı kaynanasının yaptıgı ayıp bence
şükür derdimi anlayan biri çıktı ya. ya arkadaşlar tokattan, istanbuldan didimden, aradılar düşünebiliyomusunuz? daha burdakileri saymıyorum ya(( 1 ay olsaydı keseyi bi görseydim. kese için haftaya cuma gitcem bu arada
evet hayatım tek o ama herkesın ıcınde hanı dusunsene herkes bılıyor ne yaptıgımı dusuncesıyle oluyorlar
hele benımkı alerjı cıkınca olecek bırde utanma gırınce alrjı cıkıyo bu sefrde olamsın dıye sıkıyo fln cok zor bence yaaaaaaaaa
hımmmmmmmm bıttıyse bır daha bızı ıhmal etmeeeeeeeeeee
sen calısıyon dıye kayırdkık yaaaaaaaaa
sende sattın bızı hemennnnnnnn
güzell gözz aranızdaan gidiyorr artıkınnnn..ıkı gun bensızz takılın bakalımm hepinizii çooooook sevıyorum canım arkadaşlarım benımmmEki Görüntüle 428073
nasıl oldu yavrucağın?
aaaa ask olsunn dunyayı satarımm sizi satmam benn taaaamm mıııı.... hadi hadi gidiyomm
Naılsınız kızlar ancak gırebıldım... Birsey sorucam su ovulasyon kıtınde ıkıncı cızgı sılık cıktı ne demekk??
Cnmm cok tsk ederım. Sen soyledıkten sonra hemen aldım ama yemekte sorun yasıyoruz
bak sen.. bende onları içerde çatlıyo sanıyodum...vay keratalar....eee... peki vucut bunları atmya çalışmaz mı? kanama olmaz mı? bak şimdi ya...yine kafama takacağım bir şey oldu...
tamamdır güzelim.. sağolun ya.... gerçekten seviyom sizi.....
ah canım benimmmmmm..... taam bida dizi mizi yok.... gerçi game of trons a başlayasım var pek bi övüyolar diziyi.....
aaaa ask olsunn dunyayı satarımm sizi satmam benn taaaamm mıııı.... hadi hadi gidiyomm
güzell gözz aranızdaan gidiyorr artıkınnnn..ıkı gun bensızz takılın bakalımm hepinizii çooooook sevıyorum canım arkadaşlarım benımmmEki Görüntüle 428073
canım... benim kurtlu elmaların durumunu pazartesi öğrencem desene...iyi tatiller canım.. ben raporluyum ya... günler birbirine karıştı valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?