Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam hemen el atıyom olaya...

bak eziklenip utandım şimdi.......... desparate housewives türkçe meali umutsuz ev kadınları:))) çok şükür bitti artık final yaptılar....

tam da olaya el atacaktım ki dizi final yapmış
neyse bi daha olmasın lütfen sensiz buralar anlamsız

şekerim çatlamamış ya da yeterince büyümemişlerse bırakır almazlar söner gider içerde onlar...
olgunları toplamışlardır...

ne dizisi kız bu saatte?

ayyy... hadi ya... insallah güzel haberler alırız....

canım ben yattım ilk jelimde... ne olcek şimdi?

cnm vucudunu ıstmazsan eger jel erıyıp dagılamz sımdı hassasın ama yarın gezın bıraz kuzum
ve karnın sısı ıse bol bol yuruyus yapacaksınnnn

Cnmm cok tsk ederım. Sen soyledıkten sonra hemen aldım ama yemekte sorun yasıyoruz

ne çok üzülmüştür...ALLAH yardımcısı olsun...

Naılsınız kızlar ancak gırebıldım... Birsey sorucam su ovulasyon kıtınde ıkıncı cızgı sılık cıktı ne demekk??

şekerim çatlamamış ya da yeterince büyümemişlerse bırakır almazlar söner gider içerde onlar...
olgunları toplamışlardır...

bak sen.. bende onları içerde çatlıyo sanıyodum...vay keratalar....eee... peki vucut bunları atmya çalışmaz mı? kanama olmaz mı? bak şimdi ya...yine kafama takacağım bir şey oldu...

cnm vucudunu ıstmazsan eger jel erıyıp dagılamz sımdı hassasın ama yarın gezın bıraz kuzum
ve karnın sısı ıse bol bol yuruyus yapacaksınnnn

tamamdır güzelim.. sağolun ya.... gerçekten seviyom sizi.....

onların tek yaptıkları örnek vermek ama zor be anacığım..benimki de örnek alacağız dediğinde kıpkırmızı kesilmişti..hele benim ki gibi ağır adamları hiç düşünemiyorum...

evet hayatım tek o ama herkesın ıcınde hanı dusunsene herkes bılıyor ne yaptıgımı dusuncesıyle oluyorlar
hele benımkı alerjı cıkınca olecek bırde utanma gırınce alrjı cıkıyo bu sefrde olamsın dıye sıkıyo fln cok zor bence yaaaaaaaaa

bak eziklenip utandım şimdi.......... desparate housewives türkçe meali umutsuz ev kadınları:))) çok şükür bitti artık final yaptılar....

hımmmmmmmm bıttıyse bır daha bızı ıhmal etmeeeeeeeeeee

sen calısıyon dıye kayırdkık yaaaaaaaaa
sende sattın bızı hemennnnnnnn

ah canım benimmmmmm..... taam bida dizi mizi yok.... gerçi game of trons a başlayasım var pek bi övüyolar diziyi.....

güzell gözz aranızdaan gidiyorr artıkınnnn..ıkı gun bensızz takılın bakalımm hepinizii çooooook sevıyorum canım arkadaşlarım benımmm

senın demen baska kaynannın kalkıp sehır dıısındakı ınsana demesı baska ama canım kızda ondan yakınıyo yanı kaynanasının yaptıgı ayıp bence

şükür derdimi anlayan biri çıktı ya. ya arkadaşlar tokattan, istanbuldan didimden, aradılar düşünebiliyomusunuz? daha burdakileri saymıyorum ya (( 1 ay olsaydı keseyi bi görseydim. kese için haftaya cuma gitcem bu arada

haklısın canım..annenin yaptığı ayıp..inş. sağlıklı olur gebeliğin ve görürsün keseni ve bebişini..sen de erdemdeydin sanırım seni gördüm test günü.sabah mı gelmiştin saat 10 gibi..

aaaa ask olsunn dunyayı satarımm sizi satmam benn taaaamm mıııı.... hadi hadi gidiyomm

güzell gözz aranızdaan gidiyorr artıkınnnn..ıkı gun bensızz takılın bakalımm hepinizii çooooook sevıyorum canım arkadaşlarım benımmmEki Görüntüle 428073

canım... benim kurtlu elmaların durumunu pazartesi öğrencem desene...iyi tatiller canım.. ben raporluyum ya... günler birbirine karıştı valla....

Naılsınız kızlar ancak gırebıldım... Birsey sorucam su ovulasyon kıtınde ıkıncı cızgı sılık cıktı ne demekk??

ya yumoşun çatlamış ya da daha çatlamasına var demek...
ikinci çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkarsa o zaman şaapın demek oluyooo...

Cnmm cok tsk ederım. Sen soyledıkten sonra hemen aldım ama yemekte sorun yasıyoruz

canım suyu satılıyo aktarda al onu 1 bardağa 4/1 koyuyorsun su meyvesuyuy fln ıcılebılıyor
suyunu al meyve suyuna karıstır ıcır analmaz pek fazla

bizde senı sevıyoz canımmmmmmmmmm
nasıl atıldıgını bılmıyom kuzu yaaaaaaaaa
egunalım yazar sımdı engın tecrubeelrınden dolayııııı

ah canım benimmmmmm..... taam bida dizi mizi yok.... gerçi game of trons a başlayasım var pek bi övüyolar diziyi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…