Tüp Bebek Günlüğümüz !

merak etme yaşı küçük ya tedaviye olumlu cevap verir..ALLAH yardımcınız olsun..öpüyorum onu kocaman kocaman..

ya yumoşun çatlamış ya da daha çatlamasına var demek...
ikinci çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkarsa o zaman şaapın demek oluyooo...

Kız Gulden ben senı takıp edıyorum,
bak senın transferden sonra benımkı
senın gebelık haberınden sonra benımkı
senın kımyasaldan sonra benımkı
senın yumurtlamadan sonra benımkı
Bu ay senden hamıle haberı beklıyorum ona goree

canım sen fazla strese gırme bebegını dusun lutfennnnnn
bosver onu ne yaparsa yapsınnnnnnn

bu superdıııııııııııııııı

duzelıcek annesı hıc dert etmeeeeee mınık melegınnnn
mıncıkla onu ısırarak op benım yerıme kocaman da op taammııııı

önceden bi sürü dizi izliyodum topiğe takıldım takılalı sizi bırakıp izleyemiyom..... bunu da yılların alışkanlığı olduğu için bırakamadım...... ayrıca kocişinle sana nice mutlu sağlıklı ve bebişli yıllar dilerim........

cok sagol canımmmmmmmmmm amın
bu mutluguga bırde bebemız eklensın en yakın zamanda yaaaaaaaa
analdım cnm ızle sen dızılerıne 8 sezondur bırakmadan ızlemsıısn bunu senı yagmuruna tutuyorummmmmmm

öpüyorum hepinizi...dua edinde transferim sorunsuz geçsin..haber veririm sabah hastanede internet bağlantısı var...dua bekliyorum...gece girerim belki akasyayla sayfa kutlaması yapmak istiyorum...

öpüyorum hepinizi...dua edinde transferim sorunsuz geçsin..haber veririm sabah hastanede internet bağlantısı var...dua bekliyorum...gece girerim belki akasyayla sayfa kutlaması yapmak istiyorum...

dualarım senınle canımmmmmmmmmm

Cok fena bu kız yaaa :) Ama gun versın dıyor işini sagğlama alıyor cadı kızım

gun yok eurorertılde tedavıye ok dersem gorusuuz senle cadında gelır hemmmm
tabı bunu ona nasıl dersın bılmem

defne bugun gunlerden ne tarıh ne de bakımmmmmmmmm

hımmmm... ne desem ki... zaten anestezi almışım...böyle zor sorular sormayın....
ama elmalarımı döktüğüm gün diyeyim... eskiler öyle dermiş ya...
-anne ben ne zaman doğdum?
-tarlada tütün zamanı..
-kiraz zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…