İyi teyzesi p.tesi baska bır endokrın dr una gıdıcez. Tatlı kırızlerımızı gecıstırmeye calısıyoruz yarım bıraktıgımız sporada devam. Spor şart dedı dr. WU-SHU yapıyor ecem ama ara vermıstık okul nedenıyle tekrar basladık...
ya yumoşun çatlamış ya da daha çatlamasına var demek...
ikinci çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkarsa o zaman şaapın demek oluyooo...
şükür derdimi anlayan biri çıktı ya. ya arkadaşlar tokattan, istanbuldan didimden, aradılar düşünebiliyomusunuz? daha burdakileri saymıyorum ya(( 1 ay olsaydı keseyi bi görseydim. kese için haftaya cuma gitcem bu arada
ya yumoşun çatlamış ya da daha çatlamasına var demek...
ikinci çizgi kontrol çizgisinden daha koyu çıkarsa o zaman şaapın demek oluyooo...
demek raporlusunAllah yardımcın olsun zor tabiii
Kız Gulden ben senı takıp edıyorum,
bak senın transferden sonra benımkı
senın gebelık haberınden sonra benımkı
senın kımyasaldan sonra benımkı
senın yumurtlamadan sonra benımkı
Bu ay senden hamıle haberı beklıyorum ona goree
İyi teyzesi p.tesi baska bır endokrın dr una gıdıcez. Tatlı kırızlerımızı gecıstırmeye calısıyoruz yarım bıraktıgımız sporada devam. Spor şart dedı dr. WU-SHU yapıyor ecem ama ara vermıstık okul nedenıyle tekrar basladık...
şaapın ne demek açıklar mısın?benimki de sabah söyleniyordu orada bekar hayatı,burada bekar ne olacak benim halim diye...[/QU
kuzuşum ben sınıf defterinden takip ediyordum günleri.. şimdi kafam allak bullak..birde eşim yanımdaya hafta sonu olmamasına rağmen kafam karışıyo inan....
bu superdıııııııııııııııı
duzelıcek annesı hıc dert etmeeeeee mınık melegınnnn
mıncıkla onu ısırarak op benım yerıme kocaman da op taammııııı
önceden bi sürü dizi izliyodum topiğe takıldım takılalı sizi bırakıp izleyemiyom..... bunu da yılların alışkanlığı olduğu için bırakamadım...... ayrıca kocişinle sana nice mutlu sağlıklı ve bebişli yıllar dilerim........
Oda sızı opuyormus... Bize gelsınler dıyor
şaapın ne demek açıklar mısın?benimki de sabah söyleniyordu orada bekar hayatı,burada bekar ne olacak benim halim diye...
benımde ablamın kız var ecemmmmm
de oan en yakın zamanda ecrın teyzen gelecekmıs dıye
öpüyorum hepinizi...dua edinde transferim sorunsuz geçsin..haber veririm sabah hastanede internet bağlantısı var...dua bekliyorum...gece girerim belki akasyayla sayfa kutlaması yapmak istiyorum...
Cok fena bu kız yaaa :) Ama gun versın dıyorişini sagğlama alıyor cadı kızım
defne bugun gunlerden ne tarıh ne de bakımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?