Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim daha onceki degerlerin nasildi bilmiyorum ama kotu bir sonuc degil bence insallah kat kat artar degerlerin canim simdiden hayirli olsun bence hamissin

sanırım bana da yapıldı, transferden 1-2 saat önce rahim içine sıvı ilaç verdiler, doktorum şansı artırmak için olduğunu söylemişti yeni gelişen şeyler demişti, bir de yumurta toplamadan önce 2 şer gün arayla 2 sefer yine rahim içine ilaç verildi ama o ilaçlar farklıydı, doktorum bunların rahimi güçlendirmek için hücrelerin yenlenmesini sağlamak için vs. yeni teknikler olduğunu söylemişti bende kabul etmiştim. ilk denemede yapmamıştık bunları.

Canim senin sonucun ne oldu cikmadi mi hala?Insallah hayirli haberlerle gelirsin..

kızlar sonunda hemsireyle konuşabildim ve malesef negatifmiş .......
bebelerimin ikside tutmamış demek

canım rabbim sabır versin.. keşke bu bekleme günlerinde sizlerden güzel haberler alıp moralimizi tavana çıkarsaydık... ama Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin sana insallah....

canım bencede hamişsin.. ama neden öyle dedin anlamadım ki?

arkadaşlar şuan tüp bebekle 2-3 aydan fazladır hamiş olan kim var??

bu kadar şiddetli kasık ağrıları normal mi?? ne yapmak gerekiyor. iş teyim ve ağrım çok fazla

kızlar....keşke sevinçli haberler alsaydım.. beklemek çok zor test gününü.... Rabbim sevinçli haberler nasip etsin hepimize insallah....

inşallah pozitiftir... senin sonucunu heycanla bekliyorum...

canım yaa benim pek heyecanım kalmadı, çünkü deniz hemşire bana sonucumu söylemedi, 3 buçukta aradığımda bakıp ben arayım seni demişti. aramayınca çaldırdım birkaç kez cebini açmadı sonra hastaneden arayınca daha çıktıları almadık falan diye kıvırdı hulusi bey yokmuş gelsin görüştüreyim seni dedi, pozitif olsa kendi söyler biliyorum, geçen sefer pozitifti o söylemişti görüşmemiştik Hulusiyle. zaten idrar testim de negatif çıkmıştı

bu kadar şiddetli kasık ağrıları normal mi?? ne yapmak gerekiyor. iş teyim ve ağrım çok fazla

canım ben 31 haftalığım,ilk zamanlarda benimde olmuştu kasık ve karın ağrım,,,sen kaç haftalıksın,çok mu şiddetli ağrıyor,istersen bir doktoruna sor ,

arkadaşlar LÜTFENNNNNNN moralinizi yüksek tutun ve olumsuz kötü düşüncelerden arının.. hatta kalkın ya net başından başka şeyler yapın.. kafanızı dağıtın biraz..

bak bunu iyi demedin... acaba değer düşükmü çıktı ondan mı hulusi beyle görüştüreyim dediki... bilemedim şimdi... ama sen niye hastanenin stesinden balkmıyosun? idrar testine güvenme o yanıltıcı oluyo

canım fazlaysa çokta normal değil.... ama hemen telaş yapma biraz yürüş yapabilme imkanın varsa az dolaş.... ben hep evde olduğum için çok ağrı çekmedim

canlarım test günüme çizelge yaptım... Rabbim bu heyecanımı hiç kaybettirmesin insallah...

canım ben 31 haftalığım,ilk zamanlarda benimde olmuştu kasık ve karın ağrım,,,sen kaç haftalıksın,çok mu şiddetli ağrıyor,istersen bir doktoruna sor ,

transferimin 19.günü daha... ara ara geliyor böyle bıçak saplaması gibi hani sürekli devam eden bişey değil. çok ta oturmuyorum ara ara geziyorum tabii. ne yapsam bilemedim

inşallah katlanır canım... bugün kaçıncı gündü????

İnş. bakalımm 12. gündü bugün :18:

Canim daha onceki degerlerin nasildi bilmiyorum ama kotu bir sonuc degil bence insallah kat kat artar degerlerin canim simdiden hayirli olsun bence hamissin

Valla cnm hiç yapmamıştım 10.günde felan . İlk defa bu kadar sabrettim ama dahada sabır etmem gerekiyor sanırım :)

Ya herkeste 90 ları 100 leri görünce benimki çok güşük geldii bana :/ Ohhss riskinden dolayı çatlama iğnesi olmadım ben inş. onunla ilgilidir. Davut kendini avut :)

evet sitede online işlemlerde sonuç kısmı var ama giriyorum bilgileri hatalı girdiniz diyooo, hasta no kısmı bizim protokol numaramız mı acaba

transferimin 19.günü daha... ara ara geliyor böyle bıçak saplaması gibi hani sürekli devam eden bişey değil. çok ta oturmuyorum ara ara geziyorum tabii. ne yapsam bilemedim

sürekli değilse korkma,ara ara benimde oluyordu ağrım,hatta ben doktoruma sorup parol ilaç içmiştim dayanamamıştım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…