Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim yorum yapmak icin cok erken bence hemen umitsizlige kapilma bebeklerinin seninle olmasi icin dua edelim insaallah degerin katlanir senin durumunda normal olabilir bu sonuc belki de. O yuzden sabirla bekeleyelim bitanem adet gunu kanaman bile olsa dwgerin belki de katlanarak gider ve insaallah kese gormeye gidersiniz...

internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.

internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.

canım hakkında hayırlısı üzüldüm ama ne yazıkki yapılabilecek bişi yok inşallah bir dahaki denemeye bebeklerin senin olur ..

rabbim sabrını versindilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur bu acı deneyimleri unutursun.....

üzüldüm çok................ allah sabır versin bunu yaşayan herkese ve umut tabii

canım hakkında hayırlısı üzüldüm ama ne yazıkki yapılabilecek bişi yok inşallah bir dahaki denemeye bebeklerin senin olur ..

hatta bakarsın bebeğin kendiliğinden gelir rabbim okadar büyükki bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah....sadece zaman....

ben geldim iyi haberlerle gelemedim galiba yumoşlar büyümedi... ama doktorum süper bir adam benden daha pozitif daha inançlı ve asla soyguncu değil..... 3 ay ilaçlarla deniycez olmazsa bir değişiklşik eylülde tüp bebek çalışmalarına yeniden başlıcaz... umarım bu sefer her şey yolunda gider...

Heyy ya 12.gün sonucun mu .. sonuc ne olursa 14 gün tekrar yapman gerekiyor benim 8.gün çıkmıştı 1,4 2 gün sonra 41,33 olmuştu.. dr la konuşmalısın

Dün gecede çok dua ettim cnm yaa çok inandım gerçekten ilk defa dedim kesin bebek var.Hemşire arıycak ve pozitif diycek. Nitekim öyle dedi ama değeri keşke sormaz olaydımm bari 2 gün sevinirdimm :)

Bilmiyorum kizlar enerjimi somuruyor benim negatif haberleri Rabbim sabir guc ve umut versin. Hepinize. Siz tanidigim ve belki de taniyacagim en guclu kadinlarsiniz icinizde yeserttiginiz umutlari tekrar tekrar yilmadan usanmadan buyutmek icin ne zorluklarakatlaniyorsunmuiz hepinizi seviyorum...Anne olabilmek icin verdiginiz bu mucadele de muvaffak olmanizi diliyorum...
Hepinizi cok seviyorum iyi ki hayatima girdiniz hepinizin ayri birer yeri var kalbimde insaallah birgun hepinizle yuzyuze bebislerimiz yanimizda bu gunleri gulumseyerek hatirlamayi konusmayi diliyorum Allahim senden

Heyy ya 12.gün sonucun mu .. sonuc ne olursa 14 gün tekrar yapman gerekiyor benim 8.gün çıkmıştı 1,4 2 gün sonra 41,33 olmuştu.. dr la konuşmalısın

12. gün canım, doktorumla konuşmadım daha arayacaklar onlarda sonucu söylemeye cesaret edemiyorlar bence. hayırlısı zaten bir iki güne adet olurum.

Dün gecede çok dua ettim cnm yaa çok inandım gerçekten ilk defa dedim kesin bebek var.Hemşire arıycak ve pozitif diycek. Nitekim öyle dedi ama değeri keşke sormaz olaydımm bari 2 gün sevinirdimm :)

canım inşallah ikiye katlanmış bir sonuç alacaksın, yaşadıklarını tahmin ediyorum ama sen pozitif kelimesine odaklan..

bugün 2 negatif var içim bunaldı çok üzüldüm (

bugün son merional iğnemi yaptım persembe sabah son kontrol var sanırım cmts opu olacak

diger 2 tedavimde 3 yumurta oldugundan hıc karnım sısmemıstı
simdi karnım ağrıyor bayagı gerildim

defnelma; transferin hayırlı olsun insallah pozitif sonuc alırsın

demet;opun yapılmış gecmiş olsun canım kaliteli emriyoların olsun insallah

canlarım teşekkür ederim, burda her anı paylaşıyoruz üzüntüyü de sevinci de. Allahım bir gün bize de sağlıklı bebişler nasip eder herhalde, kendiliğinden olması tercihimdir tabikiii:)).
bu arada hala aramadılar hastaneden ben mi onları arasam acaba sonucu biliyorum dert etmeyin olur böyle şeyler diye:))

canım inan çok üzgünüm.Rabbim sabır versin sana.İnşallah en yakın zamanda kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…