evet sitede online işlemlerde sonuç kısmı var ama giriyorum bilgileri hatalı girdiniz diyooo, hasta no kısmı bizim protokol numaramız mı acaba
Kızlar bugün test günümdü. Sonuç 26,6 Çıktı. Yaf bi doğru düzgün pozitif görsem olmıycaktı yani . İğnelere ilaçlara devam. Çatlama iğneside kullanmadığım için değer biraz düşük hatta resmen düşük :) Katlanırsa ne ala katlanmazsa umudumuzu bir dahaki aya devettik :)
internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.
internette buldum, malesef sonucum 1,2 çıkmış negatif kızlar, tahmin ettiğim gibi. hayırlısı böyleymiş ne yapalım Allahım sağlık versin bize başka birşey diyemiyorum.
canım hakkında hayırlısı üzüldüm ama ne yazıkki yapılabilecek bişi yok inşallah bir dahaki denemeye bebeklerin senin olur ..
Canim yorum yapmak icin cok erken bence hemen umitsizlige kapilma bebeklerinin seninle olmasi icin dua edelim insaallah degerin katlanir senin durumunda normal olabilir bu sonuc belki de. O yuzden sabirla bekeleyelim bitanem adet gunu kanaman bile olsa dwgerin belki de katlanarak gider ve insaallah kese gormeye gidersiniz...
Heyy ya 12.gün sonucun mu .. sonuc ne olursa 14 gün tekrar yapman gerekiyor benim 8.gün çıkmıştı 1,4 2 gün sonra 41,33 olmuştu.. dr la konuşmalısın
Dün gecede çok dua ettim cnm yaa çok inandım gerçekten ilk defa dedim kesin bebek var.Hemşire arıycak ve pozitif diycek. Nitekim öyle dedi ama değeri keşke sormaz olaydımm bari 2 gün sevinirdimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?