ama bana 2 aşılma ve 1 tüp bebişten sonrada aynı şeyi dediler hamiş kalamadım sonraki aylarda belki bu kez olmuştur inşallahhh...
geçen tüp bebişte pozitif haberini cuma günü vermiştim bugünde cumaaaaaa
bence yaptır hemen ,11.günde kesin çıkıyo,,benim 10.günde çıkmıştı kanda..belirti arama,hiç bir belirti yaşamadan hamile kalan çok,belirti yaşayıpta hamile olmayan da çok..belli olmuyor,ayrıca tutmadı falan diye düşünüpte kötüyü çağırma,güzel düşün pozitif çıksın
benim hiç belirtim yok kasıklarım agrıyo bitek oda regl belirtisi gibi zaten cunku o kücück sey bukadar agrı yapamaz ,ama inşallah o yapıodur YaRabbim.
bide iki gündür üzdüm kendimi idrardan dolayı oyüzden gerginim birz buda bi belirti olabilir bide sabah jeli yaptıktan sonra midem biraz kalkıo gibi oluo ama mide bulantısı denemez..
bu belirtileri positif sonuc alırsam mucize olursa daha iyi anlatırım .
hepimize en iyi sekilde hayirlisıyla nasip etsin inşallah
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
gülden şok şok:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallah bu cuma günün hatırına rabbim bugün seni sevindirir inşallahhh
merıonal devam yumurtalarım 18.5 olmuş yarın sabah tekrar kontrol var uzadı bu kez
hayırlısı bakalım
ewttt hatırlıyorum benimde aklıma geldi,o zaman da cuma günüydü,,ama sen 2 aşılama ve 1 tüp te pozitif görmedin dimi?geçen sefer pozitif gördün , şimdide tekrar görürsün inş,,
can dostu oldu burası bana siz olmasanız naparım bilmiyorum içimde firtınalr kopuyo kimseye belli etmiyorum,iş de wc de aglamayı mı anlatayım ,içimden bebeğimle konusmayı mı
beni anlayan birileriyle konusmak cok iyi geldi ,
Hepimiz iyi düşünelim enerjimizi yüksek tutalim arkadaşlar ,güzel olsun hamile olalım bebklerimiz kucagımıza saglıkla huzrla mutlulukla alalım inşallah.
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
bi heyecan gelsin topiğe diye daha adet günüm gelmeden kan verdim...
kız seninde opu gelmiş...
yarın vurursun çatlatma iğneni...
iyi yapmışsın canım inşallah güzel bir haber verirsin bize
canım benimte tahminim öyle yarın gece çatlatma iğnesi olur pazartesi opu olur perşembe inşallah transfer hayırlısı bakalım
evet canım geçenki pozitif belki bebişe hazırlamıştır göbüşümü...
aman amannn ecrinim,Allahım korusunn ,hepsi zamanında gelsinlerr
inşşallahh canım görürümm seni hamiş hamiş,,,koca göbekli,
o kadar çok istiyorum ki burdaki herkes hamiş olsunnn,,,
o telefonları biliyorum,bir arkadaşta var,çok memnun,inş kistte sorun çıkmaz kuzum pazartesi güzel sonuç alırsınız,o zaman alır sana kocişin telefonu,
rabbım hepımıze bır gun anne olmayı nasıp etcek cnmmmmAllahım sen duy sesimi YaRabbim enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemi sağla Yarabbim,
Hep senden geldik sana dönücez dünyadaki en güzel şeyi banada burda bekleyenlere de nasip eyle YaRabbim.
Elimdekiler sükrediyroum ve herseyin değerini biliyorum,ama cocuğumun olması, cocukluk hayalim, hep hayalimdi hep enüyük hayalim ,
Beni harekete geciren enrji oldu ,evlendiğim ilk gunden beri calistim bu yolda , kendimi bildiğim ilk günden beri istedim bunu , sen en güzel en hayirli sekilde nasip edeceksin biliyorum Allahım,inşallah o zaman gelmiştir Ya Rabbim
Halime bin şükür sen sevdiklerimi koru YaRabbim,
kızlar fena heyecan yaptım valla...
Allahım göndermiştir inşallah bebelerimi...
aslında sonucu alıp yazayım dedim ama dayanamadım söyledim
saol canım ama ben geçen ay tüp yaptım pozitifi gördüm ama gebelik devam etmedi..,bu ay doğal yolla bebiş çalışması yaptım onun için kan verdim...
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
ınsallah kotu dusunme bence sende test yaptır bısey varsa ıılllakı cıkar bugun ...günaydın tanıyan tanımayan herkese kızlar,
bugün transferimin 11.günü ve bende hiç belirti yok,ne göğüs hassasiyeti,ne bel ağrısı nede yemek,uyku,dümdüzüm anlayacağınız,gidip test yaptırmayada korkuyorum,biliyorum tutmadı.sizin belirtileriniz falan varmı
benim tam mucize olacak positif cıkarsa dodurulmus 5.gün transferi 21 mayıs da oldu ,transferden sonra 11.günüm
bugun sabah ve dün saba idrar testi yaptım tek çizgi..
ama idrarda cıkmama durumu varmış..bir umuttur insanı yaşatan..
normal de 4 haziran test günü verdiler ama buralarda okudugum kadarıyla 11.gün kanda cıkıo ,
ilkinde son gune kadar bekledim ,daha kotu oldu sanki neyse
artık neyse halim cıksın ortay korkunun ecele faydası yok
tüm dualarim sizinle sizinde benimle olsun arkadaslar ben öglen kan vericem ama iş çıkışı alıcam sonucu eşimle cunku iş yerinde aglamak istemiyorum..dayanabilecek miyim acaba
buara gelgit akıl oldugumdan dayanamayıp arayıp ogrenebilirim oyuzden hemsire kıza tembıhlıcem zaten negatifse mail atmılar genelde..
haydi rasgelsin hepimize:)
Allahım sen duy sesimizi YaRabbim, enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemizi sağla Yarabbim,
senin ilkmiydi ? ilkse artık kan tahlili yaptırsan kesin cıkar öyle diolar ,benim dondurulmus ona ragmen bişiler cıkar tuttuysa dediler..yani 0 civari olmadıgı sürece bi umud olacak bana
sifir civari olursa da haftasonu kendimi iyileştirmem lazım..
2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği)http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-gunlugumuz-tedavidekiler-liste-topigi.html
canım raporlu olursan evet o fıyat ama zzeynep kamılde yaptır oyle bır secenegın var sonucta ....
ve oarada yaptrıran ark var bılgı verırıler sana
kızlar fena heyecan yaptım valla...
Allahım göndermiştir inşallah bebelerimi...
aslında sonucu alıp yazayım dedim ama dayanamadım söyledim
saol canım ama ben geçen ay tüp yaptım pozitifi gördüm ama gebelik devam etmedi..,bu ay doğal yolla bebiş çalışması yaptım onun için kan verdim...
Allahım sen duy sesimi YaRabbim enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemi sağla Yarabbim,
Hep senden geldik sana dönücez dünyadaki en güzel şeyi banada burda bekleyenlere de nasip eyle YaRabbim.
Elimdekiler sükrediyroum ve herseyin değerini biliyorum,ama cocuğumun olması, cocukluk hayalim, hep hayalimdi hep enüyük hayalim ,
Beni harekete geciren enrji oldu ,evlendiğim ilk gunden beri calistim bu yolda , kendimi bildiğim ilk günden beri istedim bunu , sen en güzel en hayirli sekilde nasip edeceksin biliyorum Allahım,inşallah o zaman gelmiştir Ya Rabbim
Halime bin şükür sen sevdiklerimi koru YaRabbim,
kızlar sela vaktı ben kacarrrrrrr
bi heyecan gelsin topiğe diye daha adet günüm gelmeden kan verdim...
kız seninde opu gelmiş...
yarın vurursun çatlatma iğneni...
evet canım geçenki pozitif belki bebişe hazırlamıştır göbüşümü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?