Tüp Bebek Günlüğümüz !

ewttt hatırlıyorum benimde aklıma geldi,o zaman da cuma günüydü,,ama sen 2 aşılama ve 1 tüp te pozitif görmedin dimi?geçen sefer pozitif gördün , şimdide tekrar görürsün inş,,

senin ilkmiydi ? ilkse artık kan tahlili yaptırsan kesin cıkar öyle diolar ,benim dondurulmus ona ragmen bişiler cıkar tuttuysa dediler..yani 0 civari olmadıgı sürece bi umud olacak bana
sifir civari olursa da haftasonu kendimi iyileştirmem lazım..

endol kullanan varmı

bu ilaç ne işe yarıyor???
romatizmal rahatsızlıklar için yazıyor ne alaka anlamadım
günde 6 tane içeceğim

Son düzenleme:

canım o küçücük şeyyy,çokkkk ağrı yapıyo ,öyle deme:))bende çok yaptı mesela,,jel de mide bulantısı çok yapar,göğüslerde hassasiyet yapar,bulantılar zaten ilk zamanlarda olmaz,6-7 hafta arası başlar,ama bazılarında da hiç yapmaz,zor biraz ama kafanı çok yorma belirtilere canm.herşeyin hayırlısı

bi heyecan gelsin topiğe diye daha adet günüm gelmeden kan verdim...
kız seninde opu gelmiş...
yarın vurursun çatlatma iğneni...

ewttt hatırlıyorum benimde aklıma geldi,o zaman da cuma günüydü,,ama sen 2 aşılama ve 1 tüp te pozitif görmedin dimi?geçen sefer pozitif gördün , şimdide tekrar görürsün inş,,

evet canım geçenki pozitif belki bebişe hazırlamıştır göbüşümü...

ewet burası olmasa ne yapardık acaba,o yüzden çok şanslıyız biz..hepimiz dert ortağıyız,birbirimizi çok iyi anlıyoruz,yeri geliyor ailemizle bile konuşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz,sen tek değilisn inan,hepimiz yaşadık bunları,ağladık,umudumuzu kaybettik,neden ben dedik,ama sonra yine toparladık kendimizi,be toplamamız gerekiyor ,bebeklerimize kavuşana kadar

iyi yapmışsın canım inşallah güzel bir haber verirsin bize

canım benimte tahminim öyle yarın gece çatlatma iğnesi olur pazartesi opu olur perşembe inşallah transfer hayırlısı bakalım

aman amannn ecrinim,Allahım korusunn ,hepsi zamanında gelsinlerr

aynen canım zamanında gelsınnnnn bebelerımızzzzz

ayyy gor gor bızı hemımızı gorrrr
ıns tatlım onda bızey cıkmasında yeter bana valla

rabbım hepımıze bır gun anne olmayı nasıp etcek cnmmmm

cılgınlık yaptım dıyon dahada devam edıyon
ıns bugunun hurmtıne beben gelmıstır canımmmmmm

oooo cok heyecan oldu valla bu sımdı ...
hadı hayırlısı olsun ınsallah heyecanın sonu guzel olacak...
ınsallah kotu dusunme bence sende test yaptır bısey varsa ıılllakı cıkar bugun ...

sen de yaptır yaa a
valla bugun 3 kısıden de mujde alalım cumanın bereketı yuzusuyu hurmetıne super olur hadı herkes kan vermeyeee

ewet ilk ti canım,tabi çıkar canım kesin çıkar,,olmazsada herşeyin hayırlısı canım,Allahtan umut kesilmez,ama ne yapıyoruzzz,güzel düşünüyoruz güzel sonuçlar çıksınnnn

verdiğin linke yazdım ama ama çok aktif bi yer değil daha cevap veren olmadı. benim kararsızlığım zeynep kamilde devam edip tüp bebeğide mi orda yaptırsam. yoksa ordan raporumu alıp. özel bir yeremi gitsem. özel olursada referansları iyi olan bi yer olsun istiyorum malum özeller para için insanları harcayabiliyorlar

BAK bak cadıı bıde yaptıktan sonra solemeyıı dusunmuss bızeee kuserdık kı sanaaa

ayy canımm cok guzel bır dua ınsallah..

kızlar sela vaktı ben kacarrrrrrr

tamam canımcımm optum gec kalmaaaa

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 434251

günaydınn canımm hayırlıı cumalarr.....

bu aradaaa sayfa kutlamasını da kacırmadımmm hehe

tatlım inşallah bebişin senledir bende heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…