amin canımmm,,hayırlı cumalar,
akşam rüyamda gördüm ben seni yaaaa,telefon etmişim sana,kızzz turginur nabıyonn demişisin:))ama bu arada yüzünüde görüyorum,görüntülü telefon gibi ,rüyaya bakişyerinde çok yoğunuz falan diyosun,birileri gelmiş galiba,onları anlatıyosun ama hatırlamıyorum daha fazla,
evet canım annem geldi şu an kocişle kahvaltı ediyorlar bende size yazıyorum
tosunlarımda yarın geliyoooo
günaydıınnn canlarıımm biz geldiikkk
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
Tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
Ve heyecan doruktaaaa
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
ve heyecan doruktaaaa
ve heyecan doruktaaaa
canım kan ver sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadı bugun cıfte kutlama olsunnnnnnnnnngünaydın tanıyan tanımayan herkese kızlar,
bugün transferimin 11.günü ve bende hiç belirti yok,ne göğüs hassasiyeti,ne bel ağrısı nede yemek,uyku,dümdüzüm anlayacağınız,gidip test yaptırmayada korkuyorum,biliyorum tutmadı.sizin belirtileriniz falan varmı
günaydınnnnnnnnnnn.........
geçmiş olsun canım yaa,,bu havalarda da grip hiç çekilmezz
Günaydın canım benim iyi olmaya çalışıyorum bu lanet olsaı griple uğraşıyorum..Sen nasılsın tatlım? Sana da hayırlı cumalar...
ve heyecan doruktaaaa
günaydın tanıyan tanımayan herkese kızlar,
bugün transferimin 11.günü ve bende hiç belirti yok,ne göğüs hassasiyeti,ne bel ağrısı nede yemek,uyku,dümdüzüm anlayacağınız,gidip test yaptırmayada korkuyorum,biliyorum tutmadı.sizin belirtileriniz falan varmı
Ya ben de adet öncesi sendromları çok fazla yaşıyorum nefret ediyorum.. Dualarını Allah kabul etsin canım baban ne duası ettirecek?
ve heyecan doruktaaaa
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,kız bu ne heyecan böyle,demeyin bana böyle şeyler vallahi heyecan yapıyorum,,sürprizmi yaptın bize sennnn,,inşallah sanada çokkkkkkkkkk güzel bir sürpriz olurr bugünn,,Allahım yardımcın olsunnn
hayırlara cıksın balımmmmmmmmmmmmm
bugun mısafır gecek bak bulagrıstandan yaaaaaaaa almaya gıtıtler sımdı bugun oyle yogun gececek yanı
he bırde esım bana evlılık yıldonumu tel alacak dokunmatık akıllı telefonnnn....yaaaaa cok hayırlı ruyan ıns alır ama borcumuz var dıye kalsıın dıyom bakalaım ben yarın yada pzara kesın bellı olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?