Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlara cıksın balımmmmmmmmmmmmm
bugun mısafır gecek bak bulagrıstandan yaaaaaaaa almaya gıtıtler sımdı bugun oyle yogun gececek yanı
he bırde esım bana evlılık yıldonumu tel alacak dokunmatık akıllı telefonnnn....yaaaaa cok hayırlı ruyan ıns alır ama borcumuz var dıye kalsıın dıyom bakalaım ben yarın yada pzara kesın bellı olcakkkk

Son düzenleme:
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa

günaydın tanıyan tanımayan herkese kızlar,

bugün transferimin 11.günü ve bende hiç belirti yok,ne göğüs hassasiyeti,ne bel ağrısı nede yemek,uyku,dümdüzüm anlayacağınız,gidip test yaptırmayada korkuyorum,biliyorum tutmadı.sizin belirtileriniz falan varmı

canıımm kanmıı verdiiinnnnnnnnnnnn ayy hadiii inşallahhhhhhhh

güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalbim çıkıcak yerinden okuyunca fena heyecan yaptım :) ayyy gülden inşallahhh cuma mübarek gün rabbim sevindirsin inşallah canım dualarım seninle...

egunal inşaallah ama inşaallah yürekten diliyorum hamilesindir.ayın kaçında transfer oldu,bana 22 mayısta transfer oldu,dr 3 haziranda yaptır testi dedi ama o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum,ama hiç belirtim yok,sende varmı belirti falan.

HAYIRLISI olsun canım yaaa..kısmett bu ısler kızımm...insallah hamilesindirr....

sok sok sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cadısenı cadıııııııı
ayyy hadı ıns canımmmmmmmmm rabbım sana bebegını vermıs olsun yaaaaaaaaaaaaa

canım kan ver sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadı bugun cıfte kutlama olsunnnnnnnnnn

gunaydın tatlımmmmmmmmmm

geçmiş olsun canım yaa,,bu havalarda da grip hiç çekilmezz

Sağ ol canım benim gerçekten sinir bozucu 1 hafta olacak geçmedi hala:2:

Eki Görüntüle 434159

Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...

Günaydın canım ...

valla canım bende adet olucammı olmıycammı gerılmeye basladım goguslerım acayıp agrıyo sınırlıyımda azcık ama ortada bısey yok 7 gunun gene gectı 2 tedavında sonra karsıtı ıyıce ya gec yumurta olmaya basladı ahlıye adetımde gecıkıyorrr
selayı beklıyom 11 fetıh okuycam bugun sonra babam gıdıp camıde hocaya dua ettırcekkk bakalımmmm

Ya ben de adet öncesi sendromları çok fazla yaşıyorum nefret ediyorum.. Dualarını Allah kabul etsin canım baban ne duası ettirecek?

Günaydın canım benim iyi olmaya çalışıyorum bu lanet olsaı griple uğraşıyorum..Sen nasılsın tatlım? Sana da hayırlı cumalar...

Canım geçmiş olsunDikkat et kendine,bol bol sıvı al

Haydi hayırlısı olsun kuşum

Canım umutsuzluğa kapılma,belirtilere takılma,git ver kanını...Hayırlısı olsun inşallah.

amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,kız bu ne heyecan böyle,demeyin bana böyle şeyler vallahi heyecan yapıyorum,,sürprizmi yaptın bize sennnn,,inşallah sanada çokkkkkkkkkk güzel bir sürpriz olurr bugünn,,Allahım yardımcın olsunnn

evet hamısler var bırden dogum yapacakalr sımdııııııııııı

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadşlar benim transferimin 7 günü belim ve kassıklarımda agrı var adet olacakmış gibi korkuyorm

hayır olsun canım ya,,,bak malum olmuş bana:))telefon ve misafirler :)benim rüyamdaki telefon çok akıllıydı bak,görüntülü bide ,resmen gördüm seni :)
vallahi bende bekliyorum işte bugün,hayırlıısnla ayrılayım artık evimde kalayım,yarını saymıyorum bende,yarım gün zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…