hayır olsun canım ya,,,bak malum olmuş bana:))telefon ve misafirler :)benim rüyamdaki telefon çok akıllıydı bak,görüntülü bide ,resmen gördüm seni :)
vallahi bende bekliyorum işte bugün,hayırlıısnla ayrılayım artık evimde kalayım,yarını saymıyorum bende,yarım gün zaten:)
evet hamısler var bırden dogum yapacakalr sımdııııııııııı
canıımm kanmıı verdiiinnnnnnnnnnnn ayy hadiii inşallahhhhhhhh
güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalbim çıkıcak yerinden okuyunca fena heyecan yaptım :) ayyy gülden inşallahhh cuma mübarek gün rabbim sevindirsin inşallah canım dualarım seninle...
HAYIRLISI olsun canım yaaa..kısmett bu ısler kızımm...insallah hamilesindirr....
sok sok sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cadısenı cadıııııııı
ayyy hadı ıns canımmmmmmmmm rabbım sana bebegını vermıs olsun yaaaaaaaaaaaaa
canım kan ver sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadı bugun cıfte kutlama olsunnnnnnnnnn
gunaydın tatlımmmmmmmmmm
Canım geçmiş olsunDikkat et kendine,bol bol sıvı al
Haydi hayırlısı olsun kuşum
Canım umutsuzluğa kapılma,belirtilere takılma,git ver kanını...Hayırlısı olsun inşallah.
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,kız bu ne heyecan böyle,demeyin bana böyle şeyler vallahi heyecan yapıyorum,,sürprizmi yaptın bize sennnn,,inşallah sanada çokkkkkkkkkk güzel bir sürpriz olurr bugünn,,Allahım yardımcın olsunnn
egunal inşaallah ama inşaallah yürekten diliyorum hamilesindir.ayın kaçında transfer oldu,bana 22 mayısta transfer oldu,dr 3 haziranda yaptır testi dedi ama o kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum,ama hiç belirtim yok,sende varmı belirti falan.
Kızlaarrrr kan verdim geldim saat 12 ye doğru çıkar...
tahminen adet günüm pazartesi erken verdim biliyorum kanı ama doğal yolla bişi olduysa tüp bebişe göre daha erken belli olur diye düşündüm..
ve heyecan doruktaaaa
canım bırde benı hamıs gorsene yaaaaaaaaaaaaaaaaa
senın ruyalar cıkıyor bak kuzummmm samsung ace var onu ıstıyom bende ama ne bılım sımdı 500 tl cok gelıyor valla bana
dıyom dur senın su kıst ne olcak bekle ondan sonra alırız ama bakalım kımsetımde varso olcak ama sen benı hamıs gor
benim tam mucize olacak positif cıkarsa dodurulmus 5.gün transferi 21 mayıs da oldu ,transferden sonra 11.günüm
bugun sabah ve dün saba idrar testi yaptım tek çizgi..
ama idrarda cıkmama durumu varmış..bir umuttur insanı yaşatan..
normal de 4 haziran test günü verdiler ama buralarda okudugum kadarıyla 11.gün kanda cıkıo ,
ilkinde son gune kadar bekledim ,daha kotu oldu sanki neyse
artık neyse halim cıksın ortay korkunun ecele faydası yok
tüm dualarim sizinle sizinde benimle olsun arkadaslar ben öglen kan vericem ama iş çıkışı alıcam sonucu eşimle cunku iş yerinde aglamak istemiyorum..dayanabilecek miyim acaba
buara gelgit akıl oldugumdan dayanamayıp arayıp ogrenebilirim oyuzden hemsire kıza tembıhlıcem zaten negatifse mail atmılar genelde..
haydi rasgelsin hepimize:)
Allahım sen duy sesimizi YaRabbim, enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemizi sağla Yarabbim,
hayırlı cumalar arkadşlar benim transferimin 7 günü belim ve kassıklarımda agrı var adet olacakmış gibi korkuyorm
benim tam mucize olacak positif cıkarsa dodurulmus 5.gün transferi 21 mayıs da oldu ,transferden sonra 11.günüm
bugun sabah ve dün saba idrar testi yaptım tek çizgi..
ama idrarda cıkmama durumu varmış..bir umuttur insanı yaşatan..
normal de 4 haziran test günü verdiler ama buralarda okudugum kadarıyla 11.gün kanda cıkıo ,
ilkinde son gune kadar bekledim ,daha kotu oldu sanki neyse
artık neyse halim cıksın ortay korkunun ecele faydası yok
tüm dualarim sizinle sizinde benimle olsun arkadaslar ben öglen kan vericem ama iş çıkışı alıcam sonucu eşimle cunku iş yerinde aglamak istemiyorum..dayanabilecek miyim acaba
buara gelgit akıl oldugumdan dayanamayıp arayıp ogrenebilirim oyuzden hemsire kıza tembıhlıcem zaten negatifse mail atmılar genelde..
haydi rasgelsin hepimize:)
Allahım sen duy sesimizi YaRabbim, enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemizi sağla Yarabbim,
kızlar fena heyecan yaptım valla...
Allahım göndermiştir inşallah bebelerimi...
aslında sonucu alıp yazayım dedim ama dayanamadım söyledim
tüpten sonra ilk aylarda hamile kalınıyomuş ,genelde öyle diyorlar,inşşşşş senin öyle olur,bu mübarek cuma gününde yüzün güler
mucizler cok oluyor böyle inşallah güzel haberlerini alırız :)
bende 12 de vericem kan :)ama ben aksamustu alıcam sonuc bide benim tüp donduurulmus 2.deneme,
bakalım bakalım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim,
günaydın tanıyan tanımayan herkese kızlar,
bugün transferimin 11.günü ve bende hiç belirti yok,ne göğüs hassasiyeti,ne bel ağrısı nede yemek,uyku,dümdüzüm anlayacağınız,gidip test yaptırmayada korkuyorum,biliyorum tutmadı.sizin belirtileriniz falan varmı
tüpten sonra ilk aylarda hamile kalınıyomuş ,genelde öyle diyorlar,inşşşşş senin öyle olur,bu mübarek cuma gününde yüzün güler
ben idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim canım,kaldı ki kan testi.umarım değerlerin yüksek çıkar,seviniriz burada.lütfen belirtin falan varmıyazsana canım.
Allahım sen duy sesimi YaRabbim enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemi sağla Yarabbim,
Hep senden geldik sana dönücez dünyadaki en güzel şeyi banada burda bekleyenlere de nasip eyle YaRabbim.
Elimdekiler sükrediyroum ve herseyin değerini biliyorum,ama cocuğumun olması, cocukluk hayalim, hep hayalimdi hep enüyük hayalim ,
Beni harekete geciren enrji oldu ,evlendiğim ilk gunden beri calistim bu yolda , kendimi bildiğim ilk günden beri istedim bunu , sen en güzel en hayirli sekilde nasip edeceksin biliyorum Allahım,inşallah o zaman gelmiştir Ya Rabbim
Halime bin şükür sen sevdiklerimi koru YaRabbim,
Allahım sen duy sesimi YaRabbim enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemi sağla Yarabbim,
Hep senden geldik sana dönücez dünyadaki en güzel şeyi banada burda bekleyenlere de nasip eyle YaRabbim.
Elimdekiler sükrediyroum ve herseyin değerini biliyorum,ama cocuğumun olması, cocukluk hayalim, hep hayalimdi hep enüyük hayalim ,
Beni harekete geciren enrji oldu ,evlendiğim ilk gunden beri calistim bu yolda , kendimi bildiğim ilk günden beri istedim bunu , sen en güzel en hayirli sekilde nasip edeceksin biliyorum Allahım,inşallah o zaman gelmiştir Ya Rabbim
canım benim ya,,Allah kabul etsin dualarını,ne güzel ne içten yazmışsın,inşallah kucağın boş kalmaz anne olursun,o güzel duyguyu yaşarsın...Allahım isteyen herkese versinn evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?