Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bırde benı hamıs gorsene yaaaaaaaaaaaaaaaaa
senın ruyalar cıkıyor bak kuzummmm samsung ace var onu ıstıyom bende ama ne bılım sımdı 500 tl cok gelıyor valla bana
dıyom dur senın su kıst ne olcak bekle ondan sonra alırız ama bakalım kımsetımde varso olcak ama sen benı hamıs gor

benim tam mucize olacak positif cıkarsa dodurulmus 5.gün transferi 21 mayıs da oldu ,transferden sonra 11.günüm
bugun sabah ve dün saba idrar testi yaptım tek çizgi..
ama idrarda cıkmama durumu varmış..bir umuttur insanı yaşatan..
normal de 4 haziran test günü verdiler ama buralarda okudugum kadarıyla 11.gün kanda cıkıo ,
ilkinde son gune kadar bekledim ,daha kotu oldu sanki neyse
artık neyse halim cıksın ortay korkunun ecele faydası yok

tüm dualarim sizinle sizinde benimle olsun arkadaslar ben öglen kan vericem ama iş çıkışı alıcam sonucu eşimle cunku iş yerinde aglamak istemiyorum..dayanabilecek miyim acaba

buara gelgit akıl oldugumdan dayanamayıp arayıp ogrenebilirim oyuzden hemsire kıza tembıhlıcem zaten negatifse mail atmılar genelde..

haydi rasgelsin hepimize:)

Allahım sen duy sesimizi YaRabbim, enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemizi sağla Yarabbim,

canıımm kanmıı verdiiinnnnnnnnnnnn ayy hadiii inşallahhhhhhhh

güldennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kalbim çıkıcak yerinden okuyunca fena heyecan yaptım :) ayyy gülden inşallahhh cuma mübarek gün rabbim sevindirsin inşallah canım dualarım seninle...

HAYIRLISI olsun canım yaaa..kısmett bu ısler kızımm...insallah hamilesindirr....

Canım geçmiş olsunDikkat et kendine,bol bol sıvı al

Haydi hayırlısı olsun kuşum

Canım umutsuzluğa kapılma,belirtilere takılma,git ver kanını...Hayırlısı olsun inşallah.

kızlar fena heyecan yaptım valla...
Allahım göndermiştir inşallah bebelerimi...
aslında sonucu alıp yazayım dedim ama dayanamadım söyledim

saol canım ama ben geçen ay tüp yaptım pozitifi gördüm ama gebelik devam etmedi..,bu ay doğal yolla bebiş çalışması yaptım onun için kan verdim...

mucizler cok oluyor böyle inşallah güzel haberlerini alırız :)
bende 12 de vericem kan :)ama ben aksamustu alıcam sonuc bide benim tüp donduurulmus 2.deneme,
bakalım bakalım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim,

inşşallahh canım görürümm seni hamiş hamiş,,,koca göbekli,
o kadar çok istiyorum ki burdaki herkes hamiş olsunnn,,,

o telefonları biliyorum,bir arkadaşta var,çok memnun,inş kistte sorun çıkmaz kuzum pazartesi güzel sonuç alırsınız,o zaman alır sana kocişin telefonu,

ben idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim canım,kaldı ki kan testi.umarım değerlerin yüksek çıkar,seviniriz burada.lütfen belirtin falan varmıyazsana canım.

hayırlı cumalar arkadşlar benim transferimin 7 günü belim ve kassıklarımda agrı var adet olacakmış gibi korkuyorm

Canım hayırlı olsun.Endişe etme,ilaçların etkisiyle olabiliyor bu tip ağrılar.Güzel haberlerini almak dileğiyle

Canım dilerim hayırlı haberlerle dönersin,Allah yardım etsin

İdrar testine itibar etme,yanıltıyor,moralini bozma...

Allah tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma bu hayırlı günde,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah.

saol canım inşallah gelmiştir nazlı sıpam...
senden de güzel bi haber alırız 2 mutlu haberi kutlarız inşallah...
bende 2 tüp bebiş yaptım 3.için bekliyordum e boş durmayalım dedik...

Allahım sen duy sesimi YaRabbim enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemi sağla Yarabbim,
Hep senden geldik sana dönücez dünyadaki en güzel şeyi banada burda bekleyenlere de nasip eyle YaRabbim.
Elimdekiler sükrediyroum ve herseyin değerini biliyorum,ama cocuğumun olması, cocukluk hayalim, hep hayalimdi hep enüyük hayalim ,
Beni harekete geciren enrji oldu ,evlendiğim ilk gunden beri calistim bu yolda , kendimi bildiğim ilk günden beri istedim bunu , sen en güzel en hayirli sekilde nasip edeceksin biliyorum Allahım,inşallah o zaman gelmiştir Ya Rabbim
Halime bin şükür sen sevdiklerimi koru YaRabbim,

bence yaptır hemen ,11.günde kesin çıkıyo,,benim 10.günde çıkmıştı kanda..belirti arama,hiç bir belirti yaşamadan hamile kalan çok,belirti yaşayıpta hamile olmayan da çok..belli olmuyor,ayrıca tutmadı falan diye düşünüpte kötüyü çağırma,güzel düşün pozitif çıksın

tüpten sonra ilk aylarda hamile kalınıyomuş ,genelde öyle diyorlar,inşşşşş senin öyle olur,bu mübarek cuma gününde yüzün güler

ama bana 2 aşılma ve 1 tüp bebişten sonrada aynı şeyi dediler hamiş kalamadım sonraki aylarda belki bu kez olmuştur inşallahhh...
geçen tüp bebişte pozitif haberini cuma günü vermiştim bugünde cumaaaaaa

ben idrar testi yapmaya bile cesaret edemedim canım,kaldı ki kan testi.umarım değerlerin yüksek çıkar,seviniriz burada.lütfen belirtin falan varmıyazsana canım.

benim hiç belirtim yok kasıklarım agrıyo bitek oda regl belirtisi gibi zaten cunku o kücück sey bukadar agrı yapamaz ,ama inşallah o yapıodur YaRabbim.

bide iki gündür üzdüm kendimi idrardan dolayı oyüzden gerginim birz buda bi belirti olabilir bide sabah jeli yaptıktan sonra midem biraz kalkıo gibi oluo ama mide bulantısı denemez..

bu belirtileri positif sonuc alırsam mucize olursa daha iyi anlatırım .

hepimize en iyi sekilde hayirlisıyla nasip etsin inşallah

canım benim ya,,Allah kabul etsin dualarını,ne güzel ne içten yazmışsın,inşallah kucağın boş kalmaz anne olursun,o güzel duyguyu yaşarsın...Allahım isteyen herkese versinn evlat

canım benim ya,,Allah kabul etsin dualarını,ne güzel ne içten yazmışsın,inşallah kucağın boş kalmaz anne olursun,o güzel duyguyu yaşarsın...Allahım isteyen herkese versinn evlat

can dostu oldu burası bana siz olmasanız naparım bilmiyorum içimde firtınalr kopuyo kimseye belli etmiyorum,iş de wc de aglamayı mı anlatayım ,içimden bebeğimle konusmayı mı

beni anlayan birileriyle konusmak cok iyi geldi ,
Hepimiz iyi düşünelim enerjimizi yüksek tutalim arkadaşlar ,güzel olsun hamile olalım bebklerimiz kucagımıza saglıkla huzrla mutlulukla alalım inşallah.

HERKESE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR

gülden şok şok:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallah bu cuma günün hatırına rabbim bugün seni sevindirir inşallahhh

merıonal devam yumurtalarım 18.5 olmuş yarın sabah tekrar kontrol var uzadı bu kez
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…