kız çok sakın ben çıglık atıyom ooooo hiç umursamıyo daha eşine bile habber vermemiş
benim hiç belirtim yok kasıklarım agrıyo bitek oda regl belirtisi gibi zaten cunku o kücück sey bukadar agrı yapamaz ,ama inşallah o yapıodur YaRabbim.
bide iki gündür üzdüm kendimi idrardan dolayı oyüzden gerginim birz buda bi belirti olabilir bide sabah jeli yaptıktan sonra midem biraz kalkıo gibi oluo ama mide bulantısı denemez..
bu belirtileri positif sonuc alırsam mucize olursa daha iyi anlatırım .
hepimize en iyi sekilde hayirlisıyla nasip etsin inşallah
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
Kizlaaaarrr, Sanatci arkadaslarim!!!!!!!!!!! nerde bu gulden ya kendi kendimize dans ediyoruz burada :118::118::118:
yokkkk kız dedim ver telofunu sen söylemiyosan ben söylerimmmmmmmmmmciddi misin ben de delirdim ya..ben de eşiyle duygusal anlar paylaştığını hayal ediyordum...
yokkkk kız dedim ver telofunu sen söylemiyosan ben söylerimmmmmmmmmmama süpriz yapacakmış
kızlar selam,
hastaneden geldim uzun protokol yapılacak lucrin verdiler ve bugünden başlıyorum
yalnız hiç gebelik testi falan yapmadılar , çok düşük ihtimal ama ya hamileysem bu zarar verirmi , orda sormayıda unuttum stresten
yok canım zaten reglin biteli daha 1 hafta bile olmamıştır,banada test falan yapılmamıştı,direk iğnelere başlamıştık,içini ferah tut,hakkında hayırlısı.
egunal canım sanırım kan tahlilin olumlu çıkmış anladığıma göre,dışarıya çıkmıştım bir geldim nele neler olmuş,tebrikler canım.çok sevindim,Allah bizede nasip etsin inşaallah.
denizciğim bende son 3 gündür acayip sinirliyim sebebini bilmiyorum,biraz önce dışarı çıktım geldim,wc ye girdim jelle birlikte kahve kanamam geldi,çok moralim bozuk.
benimde biraz önce geldi,bugün transferimin 10-11.günü,çok canım sıkıldı.idrar testi almıştım yapmıycam.acaba dışarıda yürüdüğüm içinmi geldi kanamam,çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?