Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrik ederimm...sağlık,sıhhatle kucağına almanı dilerim...
topiğe yeni gelmeye başladığımdan çok fazla geçmişi bilmiyorum...ama normal yolla oldu sanırım:)
sizin sorun neydi?biz de umutlansak mı acaba?...
maşallah sana:)

canım şu an telefonda tebrik edememenin buruk hüznü içindeyim...sen böyle kabul et tebriklerimizi...neye inanıyorum biliyor musun?o kadar insana yardım ettin topikte,herkesle ilgilenmeye çalıştın,kimseyi geri çevirmedin..çokk dua aldın çook...RABBİM bu yüzden boş çevirmedi açılan elleri...

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

egunal canım sanırım kan tahlilin olumlu çıkmış anladığıma göre,dışarıya çıkmıştım bir geldim nele neler olmuş,tebrikler canım.çok sevindim,Allah bizede nasip etsin inşaallah.

denizciğim bende son 3 gündür acayip sinirliyim sebebini bilmiyorum,biraz önce dışarı çıktım geldim,wc ye girdim jelle birlikte kahve kanamam geldi,çok moralim bozuk.

KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk

benimde biraz önce geldi,bugün transferimin 10-11.günü,çok canım sıkıldı.idrar testi almıştım yapmıycam.acaba dışarıda yürüdüğüm içinmi geldi kanamam,çok moralim bozuk.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama yorulmak yok hadı hoppaaaa :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119: :124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119:

kızlar selam,
hastaneden geldim uzun protokol yapılacak lucrin verdiler ve bugünden başlıyorum
yalnız hiç gebelik testi falan yapmadılar , çok düşük ihtimal ama ya hamileysem bu zarar verirmi , orda sormayıda unuttum stresten

aman allahımmmmmm yanlışmı görüyorumm geçmişe bakmadan hemen kendi derdimi yazdım ,meğer gülden hamileymiş inanamıyorummm yaaa
canımm çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin bu nasıl bir müjdedir yaa geçen ayki üzüntü sonrasında nasıl bir mucizedir
çok çok çokkkkkkk tebrik ederim canım

yok canım zaten reglin biteli daha 1 hafta bile olmamıştır,banada test falan yapılmamıştı,direk iğnelere başlamıştık,içini ferah tut,hakkında hayırlısı.

yok canım zaten reglin biteli daha 1 hafta bile olmamıştır,banada test falan yapılmamıştı,direk iğnelere başlamıştık,içini ferah tut,hakkında hayırlısı.

benim bugün adetin 21.günü canım yani yumurtlamam falan bitti e boşta durmadık tabi bu ay stressiz aşk yaşadık
uzun protokole 21.gün başlanıyormuş ama hiç sormadılar gebelik ihtimali falan diye ondan aklıma takıldı

lütfen üzme kanedini umarım ki tutunma belirtisidir..idrar testini de yapma.kanaman kırmızıya dönüşmediği sürece korkma.kahve kan önceden olmuş kanamanın renk değişmiş hali olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…