lütfen üzme kanedini umarım ki tutunma belirtisidir..idrar testini de yapma.kanaman kırmızıya dönüşmediği sürece korkma.kahve kan önceden olmuş kanamanın renk değişmiş hali olurmuş...
Canım arkadaşlarım sonucum 1298
veeeeee sonunda bende HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMM
Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Doktorumu aradım oooo süpper hamilesin pazartesi gel bakalım dedi...
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin dedi...
cesaretimi topladım gittim bir daha wc mi yaptım peçeteye sildim bu sefer leke gelmedi.idrar testimi de yaptım,2.çizgi silikte olsa çıktı ama belli,Allah'ım ne olur yalvarıyorum hamile olayım.
canım sen bi kan testi yaptırsana bugün 11.gününmüş bak idrardada silik çıkmış ona göre iğne falan verir doktorun ama lekenin kesilmesi güzel tabi sıkma canını stres yapma sankim hamilesinnn
canım bugün işe gitmedim evde yalnızım,eşimde işte,şimdi hastanede uzak,doktorumu aradım izinliymiş,telinide kaybettim,ne yapsam acaba.bu arada idrar testim 2.çizgim basbaya belli oldu,bu test beni kandırıyor olmasın.
cesaretimi topladım gittim bir daha wc mi yaptım peçeteye sildim bu sefer leke gelmedi.idrar testimi de yaptım,2.çizgi silikte olsa çıktı ama belli,Allah'ım ne olur yalvarıyorum hamile olayım.
:
defnecım sen jelı sıkınca bıraz yuruyorsun dımı ...
bızı doktor kesın uyardı hersefrınde kalkıp bı yarım saat dolanın ılac erısın puturcuk olmasın dedı ..
ama bazısı yuruse bıle cabuk erımeyebılıyomus
sen yıne de sıktıktan sonra yurumeye calıs bıraz
ama ıllakı jelın bı kısmı peceteye gelıo dert etme cok normal yanı
KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk
rabbime şükürler olsun...
güldenle çok ortak noktamız var inşaallah bukez 7 yılı bitmeden anneliği tatttı 8.senesinde kucağınd aolucak...
mubarek gün rabbim hepimiizn sesini duysun,RABBİMİZDEN ÜMİDİ kesmeyelim canlarım....
şu an okadar duyguluyumki işte azmin sabrın karşılığı..arkdaşımız bidaha üzülmesin sonunda kucağında olsun...
heyyy 1298lik bebek
biliyomusun sen benim yaralı kalbime merhem oldun...
sen benim belki diyen yanıma doğdun,güneş oldun...
sen burda annelik hasreti çekenlere umut oldun ışık oldun....
iyiki geldin bebek annen seni nasıl hasretle bekliyordu..
.güzel sağlıklı büyüde kucağına gel annenin babanın inşaallah..
mubarek cuma günü rabbim sen duy sesimizi dulaırmızı kabul eyle bize şer gelenler sende hayırdır biliyoruz...
hakkımızda hayırlı olanı verir...bebişlerimiz geç geliceksede sabır ver rabbim...
senden gelene razıyız diyelim herzaman katlanalım..kahrında hoş lütfunda diyenlerden olalım....
burda benim gibi içi yanan kalplari buruk kardeşlerimin hepsine yaşat annelik duygusunuu.....
kalkıp bend e2 rekat şükür namazı kılıcam hamdolsun rabbimize......güldenciğimin günlerdir işlerini bile ağır yaptı nolur nolmaz diye...
annesinin sakındığı bebeği koruyan sensin rabbim onları koru kolla....nazardan,beladan...
bende rabbime sozsuz teşekkürler ederek minik juniorım için bir halay kurup kaçıyım
Bu arada totemimi bilmeyenlere dipnot düşeyim..eskiler hatırlar belki..ilk topiği açan hülya hatun tam tüpe başlıcakken kendilinden hamile kalmıştı..sonra ardından liste işlerini devralan iki tüpü tıkalı raporu olan melikee hatunda kendilinden hamile kaldı..veeeeee son olarak melikeden sonra topiği devralan egunalım aşkısımm diğer yarımda 2 tüp denemesinin ardından skor borda mucize merkezi yazısını yazdırdı..
Bize bunları yaşatan rabbime binlerce hamd şükürrrrr....
Bir dipnot dahaIlk bana sözü var ona göre kimse heveslenmesin..bu işler bana geçicek..
(tabii ben bu yoğunlukla becerememe ihtimalim çok yüksek ama napalım bakıcaz bir çaresine artık..sonunda bebiş gelsin yeterki.o herşeyden önemli)
kızlar merhaba...benimde yarın kontrol var...transfer günü belli olcak...bugün e2 ve progesteron testi istemişlerdi kontrole gelirken getirin demişlerdi. e2:346 progesteron:0,15 çıkmış transfer öncesi iyimi bu değerler bilmiyorum....:18:
Allah'ım inşaallah dediğiniz gibidir kızlar,lütfen öyle olsun.hiçç sanmıyorum canımben şimdiden sanada bi nazarlık takayım günün ikinci müjdeside senden gelecek gibi
kendin gidemezmisin hastaneye , tedavi olduğun yere gitmeye gerek yok daha yakında varsa atla bi taksiye git cnm yada eşin gelebilirse gelip alsın seni
inşaallah,inşaallahBebeğim sakin korkma Allah'ın izniyle hamilesin.idrarda çıkması bunu gösteriyor.ama sen yine de uzan kendini yorma.Sonu güzel olacak inanıyorum.
Egunalllllllll cnm hayırlı olsun kendi derdime düştüm yazını okuyamadık allahım saglikla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin benim kahve lekelenmemgeldi umudum bitti
tebrik ederiimmm canım çok fazla geçmişini bilmiyorum ben yeni geldim sayılır bu topiğe...
hayırlı olsun, sağlık, sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah...
normal yolla oldu herhalde değil mi?sana sormuştum daha geçen gün hatırlıyorsan sen hangi listedesin inşallah hamileler listesindesindir diye, listeye girdin ne güzelll:)
sizin sorun neydi? normal yolla oldu herhalde merak ettim...
maşallah sana:)
canım şu an telefonda tebrik edememenin buruk hüznü içindeyim...sen böyle kabul et tebriklerimizi...neye inanıyorum biliyor musun?o kadar insana yardım ettin topikte,herkesle ilgilenmeye çalıştın,kimseyi geri çevirmedin..çokk dua aldın çook...RABBİM bu yüzden boş çevirmedi açılan elleri...
off dayanamıyorum ya...ben de kendim için böyle mutluluk gözyaşları dökmek istiyorum.....
kızlar selam,
hastaneden geldim uzun protokol yapılacak lucrin verdiler ve bugünden başlıyorum
yalnız hiç gebelik testi falan yapmadılar , çok düşük ihtimal ama ya hamileysem bu zarar verirmi , orda sormayıda unuttum stresten
nasılsın...seni çok merak ediyorum...
Allah'ım inşaallah dediğiniz gibidir kızlar,lütfen öyle olsun.
inşaallah,inşaallah
canım benimde biraz önve kahve kanamam geldi ama kesildi sanırım.arada yokluyorum devamı yok.ben idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı,umudum yeniden yeşerdi,hastanemi aradım hemşire kahveyse korkma,jelin birikmesi sonucu o leke dedi.inşaallah ikimizde hamileyizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?