Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende Rabbime sozsuz teşekkürler ederek minik juniorım için bir halay kurup kaçıyım

Bu arada totemimi bilmeyenlere dipnot düşeyim..Eskiler hatırlar belki..İlk topiği açan hülya hatun tam tüpe başlıcakken kendilinden hamile kalmıştı..Sonra ardından liste işlerini devralan iki tüpü tıkalı raporu olan melikee hatunda kendilinden hamile kaldı..Veeeeee son olarak melikeden sonra topiği devralan egunalım aşkısımm diğer yarımda 2 tüp denemesinin ardından skor borda mucize merkezi yazısını yazdırdı..
Bize bunları yaşatan Rabbime binlerce hamd şükürrrrr....
Bir dipnot daha ilk bana sözü var ona göre kimse heveslenmesin..Bu işler bana geçicek..
(Tabii ben bu yoğunlukla becerememe ihtimalim çok yüksek ama napalım bakıcaz bir çaresine artık..Sonunda bebiş gelsin yeterki.O herşeyden önemli )

lütfen üzme kanedini umarım ki tutunma belirtisidir..idrar testini de yapma.kanaman kırmızıya dönüşmediği sürece korkma.kahve kan önceden olmuş kanamanın renk değişmiş hali olurmuş...

cesaretimi topladım gittim bir daha wc mi yaptım peçeteye sildim bu sefer leke gelmedi.idrar testimi de yaptım,2.çizgi silikte olsa çıktı ama belli,Allah'ım ne olur yalvarıyorum hamile olayım.

Canim cok sevindim tebrik ederim aktar bebisin sana geldi tutundu ..hic birakmasin insaallah. Annesini. Rabbim yuzune guldu kendiliginden geldi bebegin annesine......sukurler olsun.
:119::119::119::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:

cesaretimi topladım gittim bir daha wc mi yaptım peçeteye sildim bu sefer leke gelmedi.idrar testimi de yaptım,2.çizgi silikte olsa çıktı ama belli,Allah'ım ne olur yalvarıyorum hamile olayım.

canım sen bi kan testi yaptırsana bugün 11.gününmüş bak idrardada silik çıkmış ona göre iğne falan verir doktorun ama lekenin kesilmesi güzel tabi sıkma canını stres yapma sankim hamilesinnn

canım sen bi kan testi yaptırsana bugün 11.gününmüş bak idrardada silik çıkmış ona göre iğne falan verir doktorun ama lekenin kesilmesi güzel tabi sıkma canını stres yapma sankim hamilesinnn

canım bugün işe gitmedim evde yalnızım,eşimde işte,şimdi hastanede uzak,doktorumu aradım izinliymiş,telinide kaybettim,ne yapsam acaba.bu arada idrar testim 2.çizgim basbaya belli oldu,bu test beni kandırıyor olmasın.

hiçç sanmıyorum canım ben şimdiden sanada bi nazarlık takayım günün ikinci müjdeside senden gelecek gibi
kendin gidemezmisin hastaneye , tedavi olduğun yere gitmeye gerek yok daha yakında varsa atla bi taksiye git cnm yada eşin gelebilirse gelip alsın seni

Bebeğim sakin korkma Allah'ın izniyle hamilesin.idrarda çıkması bunu gösteriyor.ama sen yine de uzan kendini yorma.Sonu güzel olacak inanıyorum.

canım yürüyorum.. ama açık söylemek gerekirse yarım saat yürümüyorum.10-15 dakika felandır yani...daha çok yüriyim o zaman sağol canım....

KiZlar bugun transferin 8. Gunu ve sabah kahve leke geldi adetim mı gelio cok moralim bozuk

sakın kötü düşünme.. tutunma kanaması derler o kahverengi lekelenmelere... bebişin tutunuyorum diye haber veriyordur belkide... ve bence öyle... tabi Allahın izniyle...

Egunalllllllll cnm hayırlı olsun kendi derdime düştüm yazını okuyamadık allahım saglikla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin benim kahve lekelenmemgeldi umudum bitti

sevinçten insan ağlarmış egunal canımıssın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrıkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Senden sonra bennnnnnnnnnnnnnnn

Canım tebrik ederim ya inanamıyorum hala ne gsldesin tahmin edebiliyorum ayakların yere basmiyordur :)) Allah sevincini daim etsin kiZ acayip sevindim ne diyeceğimi bilemiyorum. :))

canım.. insallah bebeğin tedavinde sana gelir canım...annesinin göbüşüne konar...

Allah'ım inşaallah dediğiniz gibidir kızlar,lütfen öyle olsun.
Bebeğim sakin korkma Allah'ın izniyle hamilesin.idrarda çıkması bunu gösteriyor.ama sen yine de uzan kendini yorma.Sonu güzel olacak inanıyorum.
inşaallah,inşaallah
Egunalllllllll cnm hayırlı olsun kendi derdime düştüm yazını okuyamadık allahım saglikla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin benim kahve lekelenmemgeldi umudum bitti

canım benimde biraz önve kahve kanamam geldi ama kesildi sanırım.arada yokluyorum devamı yok.ben idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı,umudum yeniden yeşerdi,hastanemi aradım hemşire kahveyse korkma,jelin birikmesi sonucu o leke dedi.inşaallah ikimizde hamileyizdir.

transferim dahil 5. gün olmuş... zaman geçmiyor gibi gelsede..geçiyormuş baksanıza... insallah bebeklerim bana tutunmaya çalışıyorlardır... Rabbim emanetlerini bizlerden eksik etmesin...

Aminnn saol canım...
doğal yolla oldu evet..hatırlamazmıyım liste topiğinde yazışmıştık...
o günlerde idrarda çift çizgiyi görüyordum ama idrar testi diye emin olamıyordum...
önemli bir sorunumuz yoktu canım..
bende pko vardı ama ciddi boyutta değildi...

Allahrazı olsun canım elimden geleni yapıp hepinizle ilgilenmeye çalıştım...
sizde duanızı esirgemediniz benden ve Rabbim dularımızı kabul edip mucizemi gönderdi çok şükür...

off dayanamıyorum ya...ben de kendim için böyle mutluluk gözyaşları dökmek istiyorum.....

Amiinnn inşallah canım inşallah...

eğer ultrasonda bakıldıysa rahim kalığına göre hamileliğin var olup olmadığı hakkında belki bi fikir edinmiştir doktorun..
hem lucrin hamile olsanda bebeğe zarar vermez...

Gercektenmiiiiiiiiii ins bendede öyle olur aksam gebelik testi yapcam yarında hassas gebelik testi yapcam tabi adet olmazsam arkadasımı aradım testleri aksam getircek banada dua edermisin ikinci çizgiyi göreyim sabahtan beri ağlıyorum senin kaçıncı gunün benim 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…