Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnmmm arkadasimmmm Rabbim kucağına almayı kokusunu icine göğsüne bastırarak çekmeyi huzurla saglikla büyütmeni nasip etsin insallhhhh okadar. Cok sevindim ki tarifsiz duygularım daha gece 3.30 dua ettik kızimla ismen hepinize şimdi sıra ekinim de Milllstone cim da insallh hadı halay cekelimmm

CANIMMMMMMMMMMM INAN SEVINÇTEN AGLADIM YAAAAAAAAA
RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNNNNNNNNNNNNNN

IKIZLER GELIYORRRRRRRRRRRR
YADIM BELKI CVP VERDIN AMA O KADARA SAYFA GERI DONMEDIM ISIM COKTU BUGUNNNNNNNN

Son düzenleme:

Canıımmm,diğer yarımmm...
evet totemin tuttu valla...
kendiliğinden gebe kalmak isteyenler listeye el atsınlar e tabii bunun için sıraya girmeleri gerekecek
Şükürki gördük bu günleri...
Napıyoruz çalışıyoruz çok çalışmak lazım çok...
İnat ettim demiştim bu ay hamile kalacam diye
Kurban olduğum Rabbim sana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebeklerini göndersin...

valla canım üstelik benim aldığım test 1 tl lik ucuz testlerden hassas bile değil,onuda laf olsun diye almıştım,nasıl olsa çıkmaz diye ama umutlanmakta istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum.Allah'a bıraktım,ben hala kan testi yaptırmıycam inat ettim,yarın yada pazar günü yaptırcam,benim transferim 22 mayısta oldu,bugün ya 10. yada 11.günüm.kahverengiler kırmızıya dönmedikçe ve çoğalmadıkça sorun yok sanırım.

valla seninki az kaldı ben çok heyecan yapmaya başladım...benimde yarın kontrol var transfer günü belli olcak işte...sen nerler yapıyorsun evde yatıyormusun

evet yatıyorum geziniyorum. Fazla heyecan yapma hayırlısı olsun ..ayın 7 si perşembr test günüm
inşallah hayırlı haber veririm. İnşşllah seninkide iyi olur.

Ağlamak yokkk dua et lütfen olucak senin de olucak insallh

İns cnm kırmızı kan gelmez ins hamileyizdir ama çift çizgiyi görmüşsün sen ondan icin rahat olsun 12. Gun rahat rahat kan testi yaptir
Beni sanki suanda biri dövmüş gibi yorgunum heryerim agriyor sabah eğer bsy gelmezse umutlu Olcam ins gelmez ins guzel haber veririz egunal bacım gibi:)

amin............................

Ağlamak yokkk dua et lütfen olucak senin de olucak insallh

İnssss inss Rabbim ins nasip etmiştir esim azospermi idi sperm çıktı ona bile binlerce kez şükür en azından deneme şansımız var ya hiç sperm çıkmasaydı..ama iste insan üzülüyor ins iyi olur sonu

:62:2::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::128::128::128::128::128:128::128::128::128::128::128:
Egunalll allahım kucağına aldığını büyüttüğünü evlendirdiğini torun sevdiğini de hayırlısı ile göstersin... çok mutlu oldummmm..........

amın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
calısıyozda gelmıyo kerata ...... ıste olunca duam az oluyor yaaaaa bıze duadan baska acık kapı yok kuzummmmmmmm

Allahrazı olsun canım...
yine aynı saatlerde dua ediyormuşuz bak...
çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti...

CANIMMMMMMMMMMM INAN SEVINÇTEN AGLADIM YAAAAAAAAA
RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNNNNNNNNNNNNNN

IKIZLER GELIYORRRRRRRRRRRR
YADIM BELKI CVP VERDIN AMA O KADARA SAYFA GERI DONMEDIM ISIM COKTU BUGUNNNNNNNN

canımmm benim kartaliçem...
bak yavru kartal ya da kartallarımı koydum göbüşüme...
sıra sende

kızlar 2 aydır gec yumurtladıgım ıcın adetım gec oluyor sebep ne olabılır ne yapayımmmmmmm

Son düzenleme:

canım çok saol...
inşallah o günleride yaşatır Rabbim..
bana ve hepimize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…