Aminnn saol canım...
doğal yolla oldu evet..hatırlamazmıyım liste topiğinde yazışmıştık...
o günlerde idrarda çift çizgiyi görüyordum ama idrar testi diye emin olamıyordum...
önemli bir sorunumuz yoktu canım..
bende pko vardı ama ciddi boyutta değildi...
Allahrazı olsun canım elimden geleni yapıp hepinizle ilgilenmeye çalıştım...
sizde duanızı esirgemediniz benden ve Rabbim dularımızı kabul edip mucizemi gönderdi çok şükür...
Amiinnn inşallah canım inşallah...
eğer ultrasonda bakıldıysa rahim kalığına göre hamileliğin var olup olmadığı hakkında belki bi fikir edinmiştir doktorun..
hem lucrin hamile olsanda bebeğe zarar vermez...
Bende Rabbime sozsuz teşekkürler ederek minik juniorım için bir halay kurup kaçıyım
Bu arada totemimi bilmeyenlere dipnot düşeyim..Eskiler hatırlar belki..İlk topiği açan hülya hatun tam tüpe başlıcakken kendilinden hamile kalmıştı..Sonra ardından liste işlerini devralan iki tüpü tıkalı raporu olan melikee hatunda kendilinden hamile kaldı..Veeeeee son olarak melikeden sonra topiği devralan egunalım aşkısımm diğer yarımda 2 tüp denemesinin ardından skor borda mucize merkezi yazısını yazdırdı..
Bize bunları yaşatan Rabbime binlerce hamd şükürrrrr....
Bir dipnot dahailk bana sözü var ona göre kimse heveslenmesin..Bu işler bana geçicek..
(Tabii ben bu yoğunlukla becerememe ihtimalim çok yüksek ama napalım bakıcaz bir çaresine artık..Sonunda bebiş gelsin yeterki.O herşeyden önemli)
ranacım iyiyim saol test gününü bekliyorum sen nezaman tıransfer
Gercektenmiiiiiiiiii ins bendede öyle olur aksam gebelik testi yapcam yarında hassas gebelik testi yapcam tabi adet olmazsam arkadasımı aradım testleri aksam getircek banada dua edermisin ikinci çizgiyi göreyim sabahtan beri ağlıyorumsenin kaçıncı gunün benim 8
valla seninki az kaldı ben çok heyecan yapmaya başladım...benimde yarın kontrol var transfer günü belli olcak işte...sen nerler yapıyorsun evde yatıyormusun
Gercektenmiiiiiiiiii ins bendede öyle olur aksam gebelik testi yapcam yarında hassas gebelik testi yapcam tabi adet olmazsam arkadasımı aradım testleri aksam getircek banada dua edermisin ikinci çizgiyi göreyim sabahtan beri ağlıyorumsenin kaçıncı gunün benim 8
valla canım üstelik benim aldığım test 1 tl lik ucuz testlerden hassas bile değil,onuda laf olsun diye almıştım,nasıl olsa çıkmaz diye ama umutlanmakta istemiyorum ama üzülmekte istemiyorum.Allah'a bıraktım,ben hala kan testi yaptırmıycam inat ettim,yarın yada pazar günü yaptırcam,benim transferim 22 mayısta oldu,bugün ya 10. yada 11.günüm.kahverengiler kırmızıya dönmedikçe ve çoğalmadıkça sorun yok sanırım.
İns cnm kırmızı kan gelmez ins hamileyizdir ama çift çizgiyi görmüşsün sen ondan icin rahat olsun 12. Gun rahat rahat kan testi yaptir
Beni sanki suanda biri dövmüş gibi yorgunum heryerim agriyor sabah eğer bsy gelmezse umutlu Olcam ins gelmez ins guzel haber veririz egunal bacım gibi:)
Ağlamak yokkk dua et lütfen olucak senin de olucak insallh
Canıımmm,diğer yarımmm...
evet totemin tuttu valla...
kendiliğinden gebe kalmak isteyenler listeye el atsınlar e tabii bunun için sıraya girmeleri gerekecek
Şükürki gördük bu günleri...
Napıyoruz çalışıyoruz çok çalışmak lazım çok...
İnat ettim demiştim bu ay hamile kalacam diye
Kurban olduğum Rabbim sana ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebeklerini göndersin...
Cnmmm arkadasimmmm Rabbim kucağına almayı kokusunu icine göğsüne bastırarak çekmeyi huzurla saglikla büyütmeni nasip etsin insallhhhh okadar. Cok sevindim ki tarifsiz duygularım daha gece 3.30 dua ettik kızimla ismen hepinize şimdi sıra ekinim de Milllstone cim da insallh hadı halay cekelimmm
CANIMMMMMMMMMMM INAN SEVINÇTEN AGLADIM YAAAAAAAAA
RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNNNNNNNNNNNNNN
IKIZLER GELIYORRRRRRRRRRRR
YADIM BELKI CVP VERDIN AMA O KADARA SAYFA GERI DONMEDIM ISIM COKTU BUGUNNNNNNNN
:62: 2: :132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::128::128::128::128::128:128::128::128::128::128::128:
Egunalll allahım kucağına aldığını büyüttüğünü evlendirdiğini torun sevdiğini de hayırlısı ile göstersin... çok mutlu oldummmm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?