Evet cnm baya bir oldu biz gorusmeyeli nerdesin ayol sen ben genel de buradayım ama bizim kiz iyi masallhteyzesi Zamanı geldiğin de Rabbim insallh kucağımıza almayı nasip etsin sen gelmiyormusunizmire
Amiin zuzuuummm. İnşallah tatlım bakalım yarın ne durumda olacak? Bi yandan heyecanlıyım bi yandan kafamda soru işaretleri.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah..
canim lutfen moralini yuksek tut,kaliteli olsun tek ikizin olsun canim
bu surecte tedavinin yarisi positif olabilmektir,lutfen rabbim ol desin yeterki
benimle opa giren bi bayan vardi 35 tane yumisi toplandi,o kadar yumurtadan 2 tanesi dollendi
allahim yardimcin olsun canim,dualarimdasin
cnm bnm moralli olmalısın..bebeğine odaklan..
Allahım yüzüne gülsün..sonuçta herşey bebişimiz için..
ben kaçırdım sen niye üzüldün..
haklisin canim gelmedim bi sure,cok zor gunler gecirdim malesef,yavas yavas yoluna koyduk gibi bazi seyleri
moralim yerinde degildi,neyse bundan sonra gelirim
canim zaten tum gun calisiyorum,eve geliyorum yemekti,cocuklarin beslenmesiydi,uykusuydu derken aksam 10 u buluyor koltuga oturmam,ozamanda uyuyup kaliyorum..)))) aslinda beni anlaman icin az kaldi
allahim saglikla almayi nasip etsin tatlim,kurban olurum senin prensesine
canim ben 7 temmuzda trye gelecegim tatile ama izmire dugune gelecegim oda agustos sonu gibi olacak
gelirsem insallah gormek isterim seni,kizini isirmadan gidermiyim izmirden hahahaha
Amiin zuzuuummm. İnşallah tatlım bakalım yarın ne durumda olacak? Bi yandan heyecanlıyım bi yandan kafamda soru işaretleri.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah..
neden yazdigim cikmamis 6 tane embriyomuz varmis arkadaslar...
hepsi sana hayirli evlatlar olarak geri donsun..)))neden yazdigim cikmamis 6 tane embriyomuz varmis arkadaslar...
amaaan ne biliim işte zaten zor yumurtam olusuyo diğerlerinde de hep 1tane kondu ya.şimdi odaklanmısım heralde 2 olucak dıye ondan.öyle biran geldiler işte...sagol bitanem opuyorum senii.
seduşumm sonuçta bir evlat için katlanıyoruz değil mi bunlara?
bir tane olsun ama olsun kuzum..
sen onu düşün..dualarım seninle cnm bnm..hayırlısı olsun bende öptüm seni nanaktaaannn
canım üzülmek yok verecek rabbim bak ne güzel tedavi olabildin yumoşun oldu ve en önemnlisi embriyon oldu fazla embriyo dondurmak için iyi ama olmasa da ne yapalım dimi önemli olan bebişin sana tutunsun kafanı boşalt bebişine yönel sev onu konuş onunla rabbim çok büyük inanki dualarımdasınnn....
hayırlısı olsun canım sonu güzel olsun....
zuzu merhaba canim,nasilsin nasil gidiyor bebislerle ..)))
ayy ne heycanlidir ya iki tane gobuste prens ve prenses.
saglikla kucagina alirsin insallah canim
Canlarım ben kaçıyorum 1saate geri gelirim insallh eve geç geldi. Yemek yok esime çorba pişireyim belki canı ister yoldan geliyor öptüm şimdilik sizi
Himmmcnm beni. Dimek sen cok yoruluyorsun tahmin ediyorum bunu çalıştığın icin de aslın da hersey daha yorucu haklisin seni anlamama az kaldı insallh ama ben cok sansliyim Benm annem var bana her zaman yardım eden hamdolsun Allah basım dan eksik etmesin 3gece dir beraberdik şimdi ayrıldık 1saat once evime geldi. Esim yolda geliyor eve insallh düşündüm annem birgun olunca ben ne yapicam diye halen cocuk gibi bakıyor bana ve belki o gun geldiğin de benim çocukluğum bitecek bunalım takılıyorum bu aksamHormonların beni zaman zaman alt üst ediyor neyse saçmaladim bugece beklerim bak gelirsen hbr ver mutlaka gelmeden msj at özelden görüşelim
julietta nasilsin tatlim
.................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?