Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kızlar ben guldenimi cok merak ettim hbri olan varmı acaba nasıl duygusal anlar yaşanmıştır masallh Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu

cok yorgun stressli bi is gunun ardindan,bu guzel haber super oldu ya
rabbim tum arkadaslarima yasatsin bu duyguyu

ben cok uzulunce ve sevinince tikanir kalirim,resmen donarim yine aynisi oldu cok seyler soylemek istiyorum ama dokulmuyor kelimeler
canim guldenim sen beni anlamissindir O kadar duygulandimki anlatamam.,tekrar gozunuz aydin ailecek.rabbim 8. ayin sonunda mutlulugunuza mutluluk katsin insallahhhhhhh canimmmm

sifacim supersinnnnnnnnnnn yaaaaa ellerine saglik canim insallah kendin icinde bu kutlamalari yaparsin en kisa zamanda
canım benim rica ederim seve-seve zevkle kutlamaların hasını yapmaya çalıştım beğenmenize sevindim inşallah canım amin diyorum o güzel duana hepimiz inşallah bu hasretten kurtulacağız

herkeze iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz
gerci herkezin keyfi yerinde..))) gulden saolsun..)))
iyi geceler aynen canım hepimiz bomba gibiyiz

zuzu merhaba canim,nasilsin nasil gidiyor bebislerle ..)))
ayy ne heycanlidir ya iki tane gobuste prens ve prenses.
saglikla kucagina alirsin insallah canim

gulden ne aklima geldi biliyormusun
ben topikten 2 defa uzak kaldim ,sen ikisindede hamile kaldin..:44::44::44: ay yoksa ben ugursuzmuyum senin icin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:

ayyy

ayy nolur benim içinde yat yaa.yarın transfer var

canım benim rabbim yar ve yardımcın, melekler duacın olsun....
moralini yüksek tut bak senin umudun olacak turginur var bir yumurta bir embriyo ve yakın zamanda prensesini kucağına alacak darısı sana olsun rabbim yüzünü güldürsün..

Slm kızlar ben guldenimi cok merak ettim hbri olan varmı acaba nasıl duygusal anlar yaşanmıştır masallh Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu

valla onların evinde duygu fırtınası vardır egunal ilk fırsatta yazacak bakalımmm

karasu canim benim nasilsin,gorusmeyeli daha dogrusu karsilasmayali epey bi oldu
prensesimiz nasil,keyfi yerindemi annesi

maşallah canım sona yaklaştın
bugün ordada birinden duydum hep 2.gün transfer oluyo diye benimde ona canım sıkıldı,hem uzun protokol yapıyolar hem hemen niye koyuyolar sonuçta 5.gün çok daha sağlıklı ne güzel seninki öyle oluyor insallah benimde öle olur ,bende bugün lucrine başladım

inşallah yumoşlarının hepsi 1.kalite olur en güzelini seçerler hakkımızda hayırlısı olsun canım

Amiin zuzuuummm. İnşallah tatlım bakalım yarın ne durumda olacak? Bi yandan heyecanlıyım bi yandan kafamda soru işaretleri.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah..

karasu canim benim nasilsin,gorusmeyeli daha dogrusu karsilasmayali epey bi oldu
prensesimiz nasil,keyfi yerindemi annesi

Evet cnm baya bir oldu biz gorusmeyeli nerdesin ayol sen ben genel de buradayım ama bizim kiz iyi masallh teyzesi Zamanı geldiğin de Rabbim insallh kucağımıza almayı nasip etsin sen gelmiyormusunizmire

herkese merhaba, guldencim senin adina cok sevindim tebrik ederim....:))

bende bugun hastanedeydim transfer yapildi, doktor ayin 15 inde test yapabilecegimi soyledi, tane embriyomuz varmis sizce nasil arkadaslar???

Amiin zuzuuummm. İnşallah tatlım bakalım yarın ne durumda olacak? Bi yandan heyecanlıyım bi yandan kafamda soru işaretleri.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah..
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun transferin yarınmış inşallah seni bırakmıycak bebişkolar dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…