hopppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim rica ederim seve-seve zevkle kutlamaların hasını yapmaya çalıştımsifacim supersinnnnnnnnnnn yaaaaa ellerine saglik canim insallah kendin icinde bu kutlamalari yaparsin en kisa zamanda
iyi geceler aynen canım hepimiz bomba gibiyizherkeze iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz
gerci herkezin keyfi yerinde..))) gulden saolsun..)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:
ayy nolur benim içinde yat yaa.yarın transfer var
Slm kızlar ben guldenimi cok merak ettim hbri olan varmı acaba nasıl duygusal anlar yaşanmıştır masallh Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
Amin tatlım.11 yumurta toplanmıştı.genelde 2. gün transferi oluyo.beni de yarın çağırırlar diye düşünmüştüm.çünkü dün opu oldum ama salı günü gelmeni istiyoruz bir değişiklik olursa haber veririz dediler.hayırlısı allah'tan.
ayyy
canım benim rabbim yar ve yardımcın, melekler duacın olsun....
moralini yüksek tut bak senin umudun olacak turginur var bir yumurta bir embriyo ve yakın zamanda prensesini kucağına alacakdarısı sana olsun rabbim yüzünü güldürsün..
valla onların evinde duygu fırtınası vardır egunal ilk fırsatta yazacak bakalımmm
karasu canim benim nasilsin,gorusmeyeli daha dogrusu karsilasmayali epey bi oldu
prensesimiz nasil,keyfi yerindemi annesi
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun transferin yarınmış inşallah seni bırakmıycak bebişkolarAmiin zuzuuummm. İnşallah tatlım bakalım yarın ne durumda olacak? Bi yandan heyecanlıyım bi yandan kafamda soru işaretleri.Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?