iyiyim bitanem sen nasılsın??nasıl gidiyor?yavruların nasıl?
bende adetimin son günü bekliyorum bitmesini..
eşime bugün fındık fıstık k.boynuzu pekmez hepsini yedirdim..
ayrılmıyor dibimden:18:
geceniz güzel olsun............
hosgeldin elifnazin annesi,boncuk oglumun sevgili guzel kayinvalidesi..)))
zuzu yogunluktan gormedin galiba beni
sağol canım seninde
canım çok çok çok tebrik ediyorum inşallah allhım sağsağlim kucağına almayı nasip eder...darısı başımıza inşallah:)))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:
ben sana demiştim kendiliğinden hamile kalacaksın rüyamda gördüm demiştim bak oldu işte :):):)): acaba rüyayamı yatsam kızlarr ayy hepinizi görsemmm keşke 4 arkadaşımı gördüm bide gülden 5 oldu............
gülden naptı acaba merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yazcam şimdi canım...Slm kızlar ben guldenimi cok merak ettim hbri olan varmı acaba nasıl duygusal anlar yaşanmıştır masallh Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
cok yorgun stressli bi is gunun ardindan,bu guzel haber super oldu ya
rabbim tum arkadaslarima yasatsin bu duyguyu
ben cok uzulunce ve sevinince tikanir kalirim,resmen donarim yine aynisi oldu cok seyler soylemek istiyorum ama dokulmuyor kelimeler
canim guldenim sen beni anlamissindirO kadar duygulandimki anlatamam.,tekrar gozunuz aydin ailecek.rabbim 8. ayin sonunda mutlulugunuza mutluluk katsin insallahhhhhhh canimmmm
canım çok sevindim tebrik ederim Allahım tamamını erdirsin inşallah çok mutlu oldum
gulden ne aklima geldi biliyormusun
ben topikten 2 defa uzak kaldim ,sen ikisindede hamile kaldin..:44::44::44: ay yoksa ben ugursuzmuyum senin icin
herkese merhaba, guldencim senin adina cok sevindim tebrik ederim....:))
bende bugun hastanedeydim transfer yapildi, doktor ayin 15 inde test yapabilecegimi soyledi, tane embriyomuz varmis sizce nasil arkadaslar???
egunalcım gelmişşş..anlat hadi beklıyoss
sedacım sakın bozma moralini.. bir tane olsun senin olsun dokuz ay göbüşünde dursun inşallah..........
iyi sayilirim canim toparlandim ise basladim bile,cocuklarla yogun bi tempodur gidiyor,iste monoton bi hayat gavurun memleketinde
canim rabbim vakti saati geldiginde verecektir gonlunu ferah tut,tedbiride elden birakma
hahaa yedir yedir kudurt adami..)))
akasyamm hoş geldin sensiz kutlama olmasın diye düşünüyordummm
geceniz güzel olsun............
hoşgeldin cnmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?