Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim bitanem sen nasılsın??nasıl gidiyor?yavruların nasıl?
bende adetimin son günü bekliyorum bitmesini..
eşime bugün fındık fıstık k.boynuzu pekmez hepsini yedirdim..
ayrılmıyor dibimden:18:

iyi sayilirim canim toparlandim ise basladim bile,cocuklarla yogun bi tempodur gidiyor,iste monoton bi hayat gavurun memleketinde

canim rabbim vakti saati geldiginde verecektir gonlunu ferah tut,tedbiride elden birakma
hahaa yedir yedir kudurt adami..)))

canım çok çok çok tebrik ediyorum inşallah allhım sağsağlim kucağına almayı nasip eder...darısı başımıza inşallah:)))))

saol canım evet darısı olmayanlara inşallah...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr benım sol kasıgıma bır agrı gırıyor ya boyle ıgne batar gıbııııııı :18::18::18:

neeeeyyyyy kız sendemi yoksa hemen harekete geç bişi yap öğrenelim...

gülden naptı acaba merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet yaaa sende bişiler var bak

Slm kızlar ben guldenimi cok merak ettim hbri olan varmı acaba nasıl duygusal anlar yaşanmıştır masallh Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuuu
yazcam şimdi canım...

canııımmmmm
anlamazmıyım ben seni...
bende ağlak bi modda dolanıyorum öyle...
çok güzel bir duygu ama henüz idrak edemedim sanırım doktor muayenesinden yani pazartesinden sonra kendime gelirim...

canım çok sevindim tebrik ederim Allahım tamamını erdirsin inşallah çok mutlu oldum

teşekküler kuzum..
demek hemencecik beni kutlamaya gelip kaçtın yine

gulden ne aklima geldi biliyormusun
ben topikten 2 defa uzak kaldim ,sen ikisindede hamile kaldin..:44::44::44: ay yoksa ben ugursuzmuyum senin icin

yok artık diyorum...
uğursuzluğu nasıl kendine yakıştırısın sen ya...
yüreği güzel arkadaşım...

herkese merhaba, guldencim senin adina cok sevindim tebrik ederim....:))

bende bugun hastanedeydim transfer yapildi, doktor ayin 15 inde test yapabilecegimi soyledi, tane embriyomuz varmis sizce nasil arkadaslar???

saol canım..
bak seenn demek aldın bebişi göbişe geldin...
Allah yüzünü güldürsün canım..
ayrıca 6 embriyoda süper yani.

egunalcım gelmişşş..anlat hadi beklıyoss

tamam anlatıyorum

sedacım sakın bozma moralini.. bir tane olsun senin olsun dokuz ay göbüşünde dursun inşallah..........

sagol bitanemm yok yok daha iyiyim. dedim ya heralde alıstırmısım kendımı ki 1taneyi duyunca üzüldüm biraz.olsun inşallah 1tanecik yarın durumu ıyı olurda tutunur annişine

öyle hayatım..
iyi olmana sevindim..
öp yavrularını bnm yerimeee...
aman ya bazen bende yurtdışı düşünüyorum ne yalan söylim cnm bnmm daralıncaa

akasyamm hoş geldin sensiz kutlama olmasın diye düşünüyordummm

hoşbuldum canımmmmm ama fazla kalmayacağım yeni geldik eve bi size bakayım dedim.... çok yorgunum dündende uykusuzum zaten gece 4de yatıp sabah 8de kalktım.... gündüzde uyuyamadım sonra mecburen dışarı çıktık düğüne gittik ve benim pilim bitti bi duş alıp yatacağım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…