Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım benim bebelerinizle mutlulugunuza mutluluk katılsın inşallah.Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu bozmasın.Çok güzel olmuş

ayy gercekmi ya.asla gorursem cevap vermeden gecmem canim benim
ozur dilerim canim,bazen oluyor gecmisi okumadan,hemen son 2 sayfadan okuyorum yorgun oldugum icin oyle bi gune denk gelmistir,degilse asla yapmam

olabilir canım sen online kende yazdım ama boşver sen iyi olda bende beni hatırlamıyor mu acaba dedimm

bende tüp bebişin testinde eşim kağıdı getirmişti ve o söylemişti bana..
o halini gerçekten unutamıyorum gülden ya..
o kadar masumdu ki anlatmam..
haklısın bu yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım yaa..

Umarım çok sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Çok duygulandım inan.Sağlıcakla kal kendine dikkat et.Mutlu yarınlar...

eniştede o potansiyeli bende gördüm ama çook güzel baba olacak...

Çok yorulmuşum hemen yatmalıyımmm...
iyi geceler canım arkadaşlarım

iyi geceler size taze anne ........

beğenmene sevindim tatlım kıpraşma ama sen bebişini sarsmayalım kendini oynuyo gibi canlandır hayal et bi müddet :13: öptüm kocamann

bende yorgunum yaa dediğim gibi haftasonu sınav var hemen kalkmalıyım seni bekledim aslında

canlar bende kaçıyorum...

bnmki yedi içti keçiboynuzlarını fındık fıstığı...keçi gibi oldu..

Allahım adamın içindeki canavarı mı ortaya çıkardım yoksa :26:

neyse cnmcıklarım..iyi geceler..tatlı rüyalar..

Allaha emanet olunnnnn

ya çok güzel olmuş:))))herşey gönlünce olsun inşallah lokum tadında bi hamişlik geçirirsin canım:)maşallah allah muhabbetinizi artırsın:))))))

öyle hayatım..
iyi olmana sevindim..
öp yavrularını bnm yerimeee...
aman ya bazen bende yurtdışı düşünüyorum ne yalan söylim cnm bnmm daralıncaa
Saol tatlim
opmezmiyim hic..))
vallaha imkanin varsa misafirim ol,basim ustunde yeriniz var

kızlar ben kaçıyorum.... ekrana bakkarken bile gözlerim yanıyo yorgunluktan.... daha duş alıp sütümü içeceğim........ hepinizi seviyorum....... iyi geceler........
iyi geceler annelerin guzeli,optum

kızlar iyi geceler ALLAH rahatlık versin hergünümüz böyle mutlu haber paylaşmayı nasip etsin
iyi geceler canim,sanada allah rahatlik versin

evet bencede yat artik taze hamis,guzel bi uykuyu hak ettin artik..))
optum canim

olabilir canım sen online kende yazdım ama boşver sen iyi olda bende beni hatırlamıyor mu acaba dedimm
ama zuzucum vallaha bilincli bisey yapmadim utandirdin beni,seni hatirlamazmiyim hic,lutfen aklina sakin oyle bisey getirme gercekten oyle denk gelmistir
canim arkadasim

kızlar çıktım öptüm kaçtımm hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin hepimize yeni bir güne yeni bir umutla tebessümle uyanmak dileğiyle

hahah hic gulecegim yoktu ya
hadi kolay gelsin haha
allah rahatlik versin optum canim

iyi gecelerr...

ben seni biliyorum canım yanlış anlama olmuşş

kızlar çıktım öptüm kaçtımm hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin hepimize yeni bir güne yeni bir umutla tebessümle uyanmak dileğiyle

iyi geceler canımmm

arkadaslar hepinize allah rahatlik versin,ben kaciyorum bugun ayin ilk gunu oldugu icin isim cok yogundu halim kalmadi,gozlerim aciyor resmen
kendinize iyi bakin,iyi hafta sonu hepinize..allahima emanet olun
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle,opuyorum hepiniziiii

iyigeceler kızlar bende kacıyorum.opuyorum hepınızııııı...

Gelenegi bozmadan egunalden caldim kutlama yapmak icin yuhhh 4 sayfa atlamis kendimi de kutluyorum yani ben yazarken tam sayfadaydim ama yaa sebeke ye de yuh diyorum artik

Son düzenleme:
canım sana rabbim yeniden yaşatsın hamilleiği bukez kucağına alacağın bebekelrin olsun..
bende özlüyorum tedavi sonucu bir başka oluyor..
kendiliğmdne kaldığımda dha yeniydik 2aylık evliydik uzakta öğrendim yanına geldim yinede güzeldi..
ama aşılamada gebe olduğumu öğrendim eşim okuldaydı aradım konuşamadım ağlamaktan oda sadece
hamdolsun diyebildi sustu tıkandı kimyasala oldu ama o bikaç gün bile bize yetti gece yatakta konuşmalarımız v.s..

çok güzel olmuş canım değmiş gerçekten iyiki telde demedin bende dayanayım tammı sabırsızm ama bende
yüz ifadesi göreyim beni engellersin aratmazsın o gün geldiğinde..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin ayy hemende ikiz lafı gelmiş diline ne güzel...
daha güzle anlarınız olsun kalp atışı tekmeleri inşaallah...
bu gece farklı bir gece oldu size..dinlen dikkat et kendine artık hoş kocişin başlamış uyarıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…