Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
ayy gercekmi ya.asla gorursem cevap vermeden gecmem canim benim
ozur dilerim canim,bazen oluyor gecmisi okumadan,hemen son 2 sayfadan okuyorum yorgun oldugum icin oyle bi gune denk gelmistir,degilse asla yapmam
Aminn şifacım..
bu arada kutlamalarına bayıldım ve çooooooook teşekkür ediyorum kalkıp oynayasım geldi
yok be o da sade ötesi bişi olurdu...
benim amacım o yüz ifadesini görmek ve yıllar sonrada hatırlamaktı ve iyiki akşama kadar beklemişim dedim...
Aminnn canım...ne güzel dualar etmişsin Allahrazı olsun
bizimkide yakındır o havaya girmesi...
o potansiyele sahip olduğunu bu akşam görür gibi oldum...
evet canım bende çok duygulu bi haldeyim...
Aminnnnnn....
Çok yorulmuşum hemen yatmalıyımmm...
iyi geceler canım arkadaşlarım
beğenmene sevindim tatlım kıpraşma ama sen bebişini sarsmayalımAminn şifacım..
bu arada kutlamalarına bayıldım ve çooooooook teşekkür ediyorum kalkıp oynayasım geldi
yok be o da sade ötesi bişi olurdu...
benim amacım o yüz ifadesini görmek ve yıllar sonrada hatırlamaktı ve iyiki akşama kadar beklemişim dedim...
bende yorgunum yaa dediğim gibi haftasonu sınav var hemen kalkmalıyım seni bekledim aslındaÇok yorulmuşum hemen yatmalıyımmm...
Çok yorulmuşum hemen yatmalıyımmm...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Pek bi güzel anlardı
Saol tatlimöyle hayatım..
iyi olmana sevindim..
öp yavrularını bnm yerimeee...
aman ya bazen bende yurtdışı düşünüyorum ne yalan söylim cnm bnmm daralıncaa
iyi geceler annelerin guzeli,optumkızlar ben kaçıyorum.... ekrana bakkarken bile gözlerim yanıyo yorgunluktan.... daha duş alıp sütümü içeceğim........ hepinizi seviyorum....... iyi geceler........
iyi geceler canim,sanada allah rahatlik versinkızlar iyi geceler ALLAH rahatlık versin hergünümüz böyle mutlu haber paylaşmayı nasip etsin
evet bencede yat artik taze hamis,guzel bi uykuyu hak ettin artik..))Çok yorulmuşum hemen yatmalıyımmm...
ama zuzucum vallaha bilincli bisey yapmadim utandirdin beni,seni hatirlamazmiyim hic,lutfen aklina sakin oyle bisey getirme gercekten oyle denk gelmistirolabilir canım sen online kende yazdım ama boşver sen iyi olda bende beni hatırlamıyor mu acaba dedimm
canlar bende kaçıyorum...
bnmki yedi içti keçiboynuzlarını fındık fıstığı...keçi gibi oldu..
Allahım adamın içindeki canavarı mı ortaya çıkardım yoksa :26:
neyse cnmcıklarım..iyi geceler..tatlı rüyalar..
Allaha emanet olunnnnn
iyi geceler canim,bugun kutlamalar icin epey bi emek verdin...eline yuregine saglikkızlar çıktım öptüm kaçtımm hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin hepimize yeni bir güne yeni bir umutla tebessümle uyanmak dileğiyle
canlar bende kaçıyorum...
bnmki yedi içti keçiboynuzlarını fındık fıstığı...keçi gibi oldu..
Allahım adamın içindeki canavarı mı ortaya çıkardım yoksa :26:
neyse cnmcıklarım..iyi geceler..tatlı rüyalar..
Allaha emanet olunnnnn
Saol tatlim
opmezmiyim hic..))
vallaha imkanin varsa misafirim ol,basim ustunde yeriniz var
iyi geceler annelerin guzeli,optum
iyi geceler canim,sanada allah rahatlik versin
evet bencede yat artik taze hamis,guzel bi uykuyu hak ettin artik..))
optum canim
ama zuzucum vallaha bilincli bisey yapmadim utandirdin beni,seni hatirlamazmiyim hic,lutfen aklina sakin oyle bisey getirme gercekten oyle denk gelmistir
canim arkadasim
kızlar çıktım öptüm kaçtımm hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin hepimize yeni bir güne yeni bir umutla tebessümle uyanmak dileğiyle
Eve geç geldik...
Pek bi güzel anlardı
süper olmuş yaaa,,çok güzel olmuş,,bugün ağlamaklıyız hepp ama mutluluktann,,Allahım hep böyle ağlayalım inş,,Allahım mutluluğunuzu bozmasın inş,
canım sana rabbim yeniden yaşatsın hamilleiği bukez kucağına alacağın bebekelrin olsun..bende tüp bebişin testinde eşim kağıdı getirmişti ve o söylemişti bana..
o halini gerçekten unutamıyorum gülden ya..
o kadar masumdu ki anlatmam..
haklısın bu yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım yaa..
Eve geç geldik...
Pek bi güzel anlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?