Tüp Bebek Günlüğümüz !

Iyigeceler arkadaslarim her gunumuz bugin kadar guzel hatta enbu y kotu gunumuz boyle olsun insaallah
Canim ben de cumartesi pazar yogun olacam bugun olu gundu zsten
Hftaici gorusuruz inssaall opuyorum seni umutlu ev kadini arkadasimm benimm

kızlar ben geldim ama çıkıyorum herkezi öpüyorumm çok çalışınn her gün bebeiş haberi almak istiyorumm şimdi ben rüyaya yatıyorum :))))))))) öpüldünüzzzzz..

Iyigeceler arkadaslarim her gunumuz bugin kadar guzel hatta enbu y kotu gunumuz boyle olsun insaallah

bu msj bana galibatamam görüşürüzz ayy nede umutlu ev kaıdnı sorma...

iyigeceler kızlar bende kacıyorum.opuyorum hepınızııııı...

iyi geceler ...ne kalabalık bir gece...

kızlar ben geldim ama çıkıyorum herkezi öpüyorumm çok çalışınn her gün bebeiş haberi almak istiyorumm şimdi ben rüyaya yatıyorum :))))))))) öpüldünüzzzzz..

iyi geceler ikizlerin anası...

iyi geceler kızlar hepiniz çok seviyorum kocaman öptüm allah rahatlık versin ve rabbim hepinize çifter çifter bebiş versin

tek kalmışım olsun..canım arkadaşlarım bugün çook güzel bir gündü..egunal bize umut ışığı oldu..ben de test günümü bekliyorum.ne yazık ki pek bir belirtim yok..sadece ara sıra hafif bir kasık ağrısı..inş.tutunmuştur bebeklerim bana..delice biliyorum ama transferden sonra 6.günüm ve biraz önce idrar testi yaptım tabii ki negatif..moralim bozulmadı değil...ne olursa olsun isyan edecek değilim ama pozitifi görmek istiyorum..şu yanımda yatan adamın boynu bükük gitmesini istemiyorum..lütfen dualarınızda beni unutmayın...

canım benim sanırım 26 sında olmuş transferin:)))))bende dondurulmuş tansferi olacaktım 26 sında ama çözülürken bozuldular...eğer koyulsaydı birlikte yapardık geri sayımı:))neyse bende senin çin sayayım dua edeyim inşallah bebişlerin tutunmuştur bi belirti olmak zorunda değilki sıkma sen canını inşallah allahımın izniyle hamilesindir suanda:))rüya görüyormusun ben rüyalara çok inanıyorum

tamam biz çalışalım sende bizi rüyanda gör sırayla olurmu

bebeyim uyku tutmadııı ahh elimde bi deynek olsa hepinize dokunsam......yaa şu tüp bebege bi başlaya bilsek beni çok geriyo kızlarr benim normal yoldan bebeyim olmazz biliyoruum........hep kafamda nasıl olucak doktorla nası konuşucam ne dicem deli gibi oldum

egunalcım hayırlı uğurlu olsun yaaa,doğal yolla mı hamilesin,anlamadım ben şimdi en son değerlerin azalmıştı üzülmüştük ben orda kalmışım,sonra neler oldu?tebrikler tekrar

Canım arkadaşım Alalh kalbinize göre versin inşallah bebeişlerinizle mutluluğunuz hep daim olsun...Sağlıklı, mutlu nice yıllarınız olsun...Sorunsuz sağlıklı bir hamişlik diliyorum sana tatlım..

Herkese günaydın sınava giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum hepinizi öpüyorum.. Mutlu hafta sonları....

herkese günaydın....
sınav sonrası hemen büyük temizliğe başlıyamadım keyif yapıyordum daha doğrusu ne yaptığım belli değildi
hiş iş yapasım yoktu canım istemiyordu... bugünde takılcaktımki öylesine.....
akşam kayınvalidem aradı buraya geliyolamrış..
düğün varya kaynımın buay sonu kız eviyle görüşemye geliyolarmış adı orası ama genlede bizde olurlar..
bende mecbur büyük temzilik öncesi kalktım banyo wc hallettim gece gece...
yabancı değiller tamam ama olmuyor bir kişide gelse bana yetiyor...
dün evi süprümüşütm şimdide toz alıcam yemek yapıcam eşim gitti kursa akşam gelne kadar ben takılcam
annesi babasıyla....

taze anne nasılsın canım
ağrın varmı yatınca geçiyormu???nasıldı güzle gecenin sabahı

iyi hafta sonları ....

güldencimmm süprizz anın süper okudum ama senin yazdığın kısmı bulamadım :))))) alıntı yapamadım canım inşallah sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah gönlünüzden geçen gibi ikizdir rabbim yüzünüze güldür darısı bizim başımıza :))))

evet canım o an dünyalara bedel beklemek ve yüzyüze söylemek en iyisi bence...

Umarım çok sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Çok duygulandım inan.Sağlıcakla kal kendine dikkat et.Mutlu yarınlar...

saol canım...
Rabbim hepinize yaşatsın...

egunalcım hayırlı uğurlu olsun yaaa,doğal yolla mı hamilesin,anlamadım ben şimdi en son değerlerin azalmıştı üzülmüştük ben orda kalmışım,sonra neler oldu?tebrikler tekrar

eveeett doğal yolla hamiş kaldım canımcım...
değerim düştükten sonra kanamam başladı ve sonlandı sonra çoooook çalıştık çooookk derken bi bakmışız bebiş göbişte

Herkese günaydın sınava giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum hepinizi öpüyorum.. Mutlu hafta sonları....

günaydın cicim.
bugün sınav günü ve bizim kızlar öğrenci oldular
Allah hepsine yardım etsin inşallah...

taze anne nasılsın canım
ağrın varmı yatınca geçiyormu???nasıldı güzle gecenin sabahı

günaydın canım benim.
ağrım oluyor ara ara yatınca geçiyor neyseki...
güzel bir geceydi evet...
daha da güzeli sabah kocişi işe gönderirken yaşandı...
sarıldık tabii sıradan bi sarılma gibi değil anlamlı duygusal vs...

alıntı yapmadın diye küscem ama sana
Aminnn canım yaaa sağlıkla ve sorunsuz devam eder inşallah...
şimdi pazartesinin heyecanını yaşıyorum acaba değerim ne durumda ve ultrasonda ne görcez...

Kızlae ben şimdi liste topiklerine güncelleme yapmaya gidiyorum...
Ve sonrasında işlerim var...
İlk fırsatta gelirim...
Seviyorummm uleeennnnn sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…