Iyigeceler arkadaslarim her gunumuz bugin kadar guzel hatta enbu y kotu gunumuz boyle olsun insaallah
Canim ben de cumartesi pazar yogun olacam bugun olu gundu zsten
Hftaici gorusuruz inssaall opuyorum seni umutlu ev kadini arkadasimm benimm
kızlar ben geldim ama çıkıyorum herkezi öpüyorumm çok çalışınnher gün bebeiş haberi almak istiyorumm şimdi ben rüyaya yatıyorum :))))))))) öpüldünüzzzzz..
arkadaslar hepinize allah rahatlik versin,ben kaciyorum bugun ayin ilk gunu oldugu icin isim cok yogundu halim kalmadi,gozlerim aciyor resmen
kendinize iyi bakin,iyi hafta sonu hepinize..allahima emanet olun
hersey gonlunuzce olmasi dilegiyle,opuyorum hepiniziiii
iyigeceler kızlar bende kacıyorum.opuyorum hepınızııııı...
iyi geceler ...ne kalabalık bir gece...
Iyigeceler arkadaslarim her gunumuz bugin kadar guzel hatta enbu y kotu gunumuz boyle olsun insaallah
Canim ben de cumartesi pazar yogun olacam bugun olu gundu zsten
Hftaici gorusuruz inssaall opuyorum seni umutlu ev kadini arkadasimm benimm
kızlar ben geldim ama çıkıyorum herkezi öpüyorumm çok çalışınnher gün bebeiş haberi almak istiyorumm şimdi ben rüyaya yatıyorum :))))))))) öpüldünüzzzzz..
iyi geceler ikizlerin anası...
tek kalmışım olsun..canım arkadaşlarım bugün çook güzel bir gündü..egunal bize umut ışığı oldu..ben de test günümü bekliyorum.ne yazık ki pek bir belirtim yok..sadece ara sıra hafif bir kasık ağrısı..inş.tutunmuştur bebeklerim bana..delice biliyorum ama transferden sonra 6.günüm ve biraz önce idrar testi yaptım tabii ki negatif..moralim bozulmadı değil...ne olursa olsun isyan edecek değilim ama pozitifi görmek istiyorum..şu yanımda yatan adamın boynu bükük gitmesini istemiyorum..lütfen dualarınızda beni unutmayın...
tamam biz çalışalım sende bizi rüyanda gör sırayla olurmu
Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
bende tüp bebişin testinde eşim kağıdı getirmişti ve o söylemişti bana..
o halini gerçekten unutamıyorum gülden ya..
o kadar masumdu ki anlatmam..
haklısın bu yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım yaa..
Umarım çok sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Çok duygulandım inan.Sağlıcakla kal kendine dikkat et.Mutlu yarınlar...
egunalcım hayırlı uğurlu olsun yaaa,doğal yolla mı hamilesin,anlamadım ben şimdien son değerlerin azalmıştı üzülmüştük ben orda kalmışım,sonra neler oldu?tebrikler tekrar
Herkese günaydın sınava giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum hepinizi öpüyorum.. Mutlu hafta sonları....
taze anne nasılsın canım
ağrın varmı yatınca geçiyormu???nasıldı güzle gecenin sabahı
iyi hafta sonları ....
güldencimmm süprizz anın süper okudum ama senin yazdığın kısmı bulamadım :))))) alıntı yapamadım canım inşallah sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah gönlünüzden geçen gibi ikizdir rabbim yüzünüze güldür darısı bizim başımıza :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?