kızlar bişey soracam benim bugün transferin 10.günü ve sabah uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi
bide oturup kalkern bile ağrım oluyo çok korkuyorum bişey olmaz dimi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bide bu crinone jel varya bazı kızlarda dışarıya aktığını okudum ama bende hiç akmıyo çünkü ben jeli sıkar sıkmaz kalkıp 10 - 15 dakika geziyorum doktor öyle dedi hiç yatma dedi acaba buda ağrı yaparmı :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
soğan suyunu baştan başla derim adetine 10 kala dediğin gibi 2.ay da oluyor...
yaptım bi işe yaramadı falan dersin bu kez...
en iyisimi olması gerektiği gibi yap sen...
ovu testi için geç gibi duruyor ama sen test gelir gelmez yap bi tane belli olmaz yani..
evet şimdi kalkcam daha kahvaltı yapmadım...
akşama doğru burda olurlar ama bi mutfağa gireyim bişiler yapayım istiyorum...
gelirim ara ara ..
kızların çoğuda sınavda bugün...
canım kasık ağrıları normal olabilir,birşey olmaz korkma inşş hamilesinndir,,jeli daha yeni kullanmaya başladın,ondan akmaz,ilerleyen zamanlarda başlıyor akmaya,hatta kahvrengi topaklar halinde çıkar,opudan itibaren kullanıyosun sanırım,hamile kalsanda 3.aya kullandırıyolar,,,jel genelde göğüslerde ağrı yapar,bende başdönmesi ve baş ağrısı da yapmıştı,
canım kasık ağrıları normal olabilir,birşey olmaz korkma inşş hamilesinndir,,jeli daha yeni kullanmaya başladın,ondan akmaz,ilerleyen zamanlarda başlıyor akmaya,hatta kahvrengi topaklar halinde çıkar,opudan itibaren kullanıyosun sanırım,hamile kalsanda 3.aya kullandırıyolar,,,jel genelde göğüslerde ağrı yapar,bende başdönmesi ve baş ağrısı da yapmıştı,
sağol canım cevapladığın için
evet opudan beri kullanıyorum jeli ilk kutu pazartesi bitecek benimde gögüslerim çok ağrıyo bide baş ağrım var evet
topaklar halindemi o halde içerde birikiyo bu jel dimi :26::26::26::26::26::26::26:
sara , ne zaman test yapacaksın,,bugün bile yapsan olurmuşşş,,ben 10.gün yapmıştımm
ewet topaklar halinde çıkabilir,şaşırma yani,içerde birikiyo ve fazlalığı dışarı atıyor,
kızlar bişey soracam benim bugün transferin 10.günü ve sabah uyandığımdan beri kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi
bide oturup kalkern bile ağrım oluyo çok korkuyorum bişey olmaz dimi :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bide bu crinone jel varya bazı kızlarda dışarıya aktığını okudum ama bende hiç akmıyo çünkü ben jeli sıkar sıkmaz kalkıp 10 - 15 dakika geziyorum doktor öyle dedi hiç yatma dedi acaba buda ağrı yaparmı :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ya kızlar dün denizgel de test yaptırmıştı ama sonucu göremedim haberiniz var mı?
ya kızlar dün denizgel de test yaptırmıştı ama sonucu göremedim haberiniz var mı?
tatlım bugün 10.günüm test günü 5 haziran yani salı günü çok heyecanlıyım bende bugün yapalım istedim ama eşim bekleyelim diyo
canım senin dondurulmuşlarlamı yoksa?ondan mı çok uzun test günü??
hııııım anladım canım sağol bilmesem korkardım öyle görünce
seninde tüp bebek yöntemiyle dimi Allah sağlıklı bi doğum nasip etsin canım az kalmış günün bi avazda kurulursun inşallah
dün hiç rastlamadım ben test yapan birine,,bütün günde topikteydim,
sımdı baktım arkadasın mesaj gecmsınee ..
soncunu almıs 68 cıkmıs ama baska topıkte yazmıs
sımdı baktım arkadasın mesaj gecmsınee ..
soncunu almıs 68 cıkmıs ama baska topıkte yazmıs
gunaydın kızlar ıyı haftasonları olsun bakalımmm
canım ınsallah bu sancıların hayra alamettır ... ıcımden oyle gecıyo valla nedense..
hakkaten ben olsam 10. gun test yaparım sanırım ...
suan benımde 3. gunum dunde bugun de cok bel agrım var ve kasıklarda gerılme :18:
bende sımdı o arkadasın nıckını arıyodum aksm ustu 5 gıbı bellı olur demıstı ınsalah pozıtıf sonuc almıstırda dun heyecandan gelıp yazmayı unutmustur dıyelım :26:
ewet canım benimmde tüp bebek,amin inşşşş,,darısı başına
kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?