Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım kasık ağrıları normal olabilir,birşey olmaz korkma inşş hamilesinndir,,jeli daha yeni kullanmaya başladın,ondan akmaz,ilerleyen zamanlarda başlıyor akmaya,hatta kahvrengi topaklar halinde çıkar,opudan itibaren kullanıyosun sanırım,hamile kalsanda 3.aya kullandırıyolar,,,jel genelde göğüslerde ağrı yapar,bende başdönmesi ve baş ağrısı da yapmıştı,

ewetttt hamarat hatun mutfağa giriyor,kimbilir neler yapacak yinee paşalarına,,amman çok yormadan kendini amaaa,,yavaş yavaşş

sağol canım cevapladığın için

evet opudan beri kullanıyorum jeli ilk kutu pazartesi bitecek benimde gögüslerim çok ağrıyo bide baş ağrım var evet

topaklar halindemi o halde içerde birikiyo bu jel dimi :26::26::26::26::26::26::26:

sara , ne zaman test yapacaksın,,bugün bile yapsan olurmuşşş,,ben 10.gün yapmıştımm

ewet topaklar halinde çıkabilir,şaşırma yani,içerde birikiyo ve fazlalığı dışarı atıyor,

sara , ne zaman test yapacaksın,,bugün bile yapsan olurmuşşş,,ben 10.gün yapmıştımm

tatlım bugün 10.günüm test günü 5 haziran yani salı günü çok heyecanlıyım bende bugün yapalım istedim ama eşim bekleyelim diyo

ewet topaklar halinde çıkabilir,şaşırma yani,içerde birikiyo ve fazlalığı dışarı atıyor,

hııııım anladım canım sağol bilmesem korkardım öyle görünce

seninde tüp bebek yöntemiyle dimi Allah sağlıklı bi doğum nasip etsin canım az kalmış günün bi avazda kurulursun inşallah

gunaydın kızlar ıyı haftasonları olsun bakalımmm

canım ınsallah bu sancıların hayra alamettır ... ıcımden oyle gecıyo valla nedense..
hakkaten ben olsam 10. gun test yaparım sanırım ...
suan benımde 3. gunum dunde bugun de cok bel agrım var ve kasıklarda gerılme :18:
ya kızlar dün denizgel de test yaptırmıştı ama sonucu göremedim haberiniz var mı?

bende sımdı o arkadasın nıckını arıyodum aksm ustu 5 gıbı bellı olur demıstı ınsalah pozıtıf sonuc almıstırda dun heyecandan gelıp yazmayı unutmustur dıyelım :26:

ewet canım benimmde tüp bebek,amin inşşşş,,darısı başına

amin inşallah canım inşallah sende hamişsindir ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunuyodur

ewet canım benimmde tüp bebek,amin inşşşş,,darısı başına

amin canım sağol

yok canım benim dondurulmuş değil ben ilk kez tüp bebek denemesi yapıyorum ve inşallah tutunurlar test süresi 12 gündü sanırım bu normal süre öyle değilmi dondurulmuşlarda dahamı fazla oluyo süre:26::26::26::26::26::26:

kızlar benim ayın 24 dünde trasver oldu ayın 31 de acillik oldum yani trasverden bir hafta sonra nefes alama sorunum var kalpte emboliden şüpelendiler kalp saglam dedi uzman doktor gögüs hastalıkları uzmanı baktı cigerin bitarafında bişey var gibi dedi sol tarafıma hiç yatamıyorum agrıyor hiç nefes alamıyorum sag döndümmü okadar agrı yok ama genede nefes alamıyorum ancak başım yüksek düz yatabiliyorum orda tüp bebek yaptırdıgımızı söyledik hemen hcg testi yaptılar bir haftalık hamilesin dediler 35.7 çıktı trasverin 7 . günüydü monitore baglı heryerimde bişey vardı bagıra bagıra agladım eşimle beraber monitör ne biçim bagırdı benle beraber herkez başımıza toplandı tez sevindik hasta oluşumdan çabuk ögrendik inşallah devamı gelir degerlerim yükselir ama ben hiç iyi degilim iyi olurda bebegimle saglıklı 9 ay geçirip kucagıma aldıgım günü görürüm inşallah..

kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

kızlar günaydın bugün 10. gündü test yaptırdım sonuç pozitif 18.28 çıktı çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

benimde 10.günüm test yapsam çıkarmıki acaba :26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…