Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sende malzeme bol,napalım can sıkıntısı..Bari defnenin kulaklarını çınlatalım dedik randevu sırasını beklerken...
aaa... halbuki o kadarda sakin davranıyorum hastanede.. yine mi malzeme çıkarttım.... bak sen ya.... ilahi....

Şaka yaptığımı belirteyim de..Ne olur ne olmaz..Ciddiye alınır bi de sanal dünya ne de olsa ...
canım....aşk olsun şaka olduğunu biliyoruz zaten...sen takma kafanı...

inşallah bende yarın pozitifi görürüm canım bugün 12.gün ama doktor nedense 5 haziranda testi yap dedi

insallah canım.. güzel haberler verirsin.. bak geç kalmış sayılmazsın...istiyorsan git bir baktır kan değerine...

ben 13ünde 8.30 da oradayım siz ne zaman gidiyorsunuz

ben 9 unda sonuç için kan vercem canım....

kızlar ben çıkacağım....azcık yatayım... karnımda aç... anneme söyleyeyimde yemeği hazır etsin sultanım...

ben 9 unda sonuç için kan vercem canım....[/QUOTE]

hayırlısı olsun inşallah pozitifi görür 9 ay sonrada kucağına alırsın.Tekmiydi senin iki mi

2 saat sonra test sonucunu öğreneceğim,adet olduğum için hiç umudum yok, bebekler yine tutunamadı bana herhalde, son bir umut kan tahlilini verdik bekliyoruz...

selam arkadaşlar:)) yarın transferin 15.günü olacak ve son testim var inşallah değerim katlanmıştır.son değer 87,33 tü 160 larda olması lazım yarına :))

inşallah canım yarın öğrenecez anyayı konyayı
inşallahda sende pozitifi görür bebklerini kucaklarsın

canım ıdrar herzaman dogru degıl sakın takma kafanaaaaaa

tamam canım çok sağol desteğin için

2 saat sonra test sonucunu öğreneceğim,adet olduğum için hiç umudum yok, bebekler yine tutunamadı bana herhalde, son bir umut kan tahlilini verdik bekliyoruz...

umudunu kabetme canım allah büyük inşallah pozitifi görürsün

selam arkadaşlar:)) yarın transferin 15.günü olacak ve son testim var inşallah değerim katlanmıştır.son değer 87,33 tü 160 larda olması lazım yarına :))

inşallah değerin katlanır canım kalbini ferah tut

oyy canım benim tamam arkadaş dogurcam senin bebişe bitane söz

anladım cnm.. neden kesti gonal f i? yani lekelenmelerin olması normal olmayabilir.. estrofem i bende kullandım.. ama sadece estrofem mi kullanıosun şu anda? bundan sonraki aşamada ne zaman ne olacak peki, doktorun ne dedi?

gonal f 10 gün sonunda büyümediği için kesti doktor ve yumiler sayıca fazla ama büyümüyorlar cevap vermeleri için 3 ay daha ilaçla deneyelim dedi ESTROFEM VE DUPHASTON kullanmaya başladım ... ama arada aslanpençesi içmeye başladım incir yedim bu ara bol bol... ne bilim papatya çayı içtim .. normalde ilaçsız adet göremiyorum estrofem bitince 3 gün sonra hemen adet görüyorum... şimdi bu lekelenmeyi açıklamakta bende zorlandım((

idrarda çıkmak zorunda değil canım İnşallah kanda hakkında hayırlısıyla pozitif çıkar ....

canım benim çok sağoll.. sizlerin varlığı iyi geliyor yukarıdada anlattım tedaviyi.. böle gidiyor İnşallah iyi bir yoldayızdır.. ama dediğin gibi düşündüm bende ama keşke gitseydim... çok pişman oldum sonra... İnşallah hamişlik kaderimde varsa doğal doğal olur bende sevinçten aklımı yitiririm .. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canımmm...
bende çok merak ediyorum Rabbim onun yüzünü güldürsün...

kızlar şu bebe time gebelik testi varya ondan yapmıştım siz hiç onu kullandınızmı güvenilirliği nasıldır:26::26::26::26::26:

amin inşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…