aaa... halbuki o kadarda sakin davranıyorum hastanede.. yine mi malzeme çıkarttım.... bak sen ya.... ilahi....Sende malzeme bol,napalım can sıkıntısı..Bari defnenin kulaklarını çınlatalım dedik randevu sırasını beklerken...
canım....aşk olsun şaka olduğunu biliyoruz zaten...sen takma kafanı...Şaka yaptığımı belirteyim de..Ne olur ne olmaz..Ciddiye alınır bi de sanal dünya ne de olsa ...
inşallah bende yarın pozitifi görürüm canım bugün 12.gün ama doktor nedense 5 haziranda testi yap dedi
ben 13ünde 8.30 da oradayım siz ne zaman gidiyorsunuz
kentçi arkadaşlarım nerelerde oturuyorsunuz.Ben hastaneye oldukça uzağım.Hatayda oturuyorum.
inşallah bende yarın pozitifi görürüm canım bugün 12.gün ama doktor nedense 5 haziranda testi yap dedi
f5 f5 f5 f5
çok oturma ama bak .. belin için uzun süre oturmakda zararlı..
aaa... halbuki o kadarda sakin davranıyorum hastanede.. yine mi malzeme çıkarttım.... bak sen ya.... ilahi....
canım....aşk olsun şaka olduğunu biliyoruz zaten...sen takma kafanı...
insallah canım.. güzel haberler verirsin.. bak geç kalmış sayılmazsın...istiyorsan git bir baktır kan değerine...
ben 9 unda sonuç için kan vercem canım....
canım ıdrar herzaman dogru degıl sakın takma kafanaaaaaa
2 saat sonra test sonucunu öğreneceğim,adet olduğum için hiç umudum yok, bebekler yine tutunamadı bana herhalde, son bir umut kan tahlilini verdik bekliyoruz...
selam arkadaşlar:)) yarın transferin 15.günü olacak ve son testim var inşallah değerim katlanmıştır.son değer 87,33 tü 160 larda olması lazım yarına :))
aaaa.. bak kızcam ama... bebiş tutuncaksa her türlü tutunur.. canım sen bir sıfır yenik başlama ama.... aaaaaaa....kızdım bile.. bebişlerim arkadaş istiyormuş..ama annesi güzel düşünsün diyorlar...
canımmmm......kuzum ya.... yicem valla şimdi seni.... ne güzel şeyler yazdın.. Rabbim bu güzel sözleri senin içinde gerçek kılsın insallah....
canım sen ameliyathanesini kullanacaksın kentin anladığım kadarıyla... bilmiyorum ki... yav daha bebeişleri öğrenmeden doğum derdine düştüm... Allah ım bana bir belirti mi bu yoksa.... insallah Rabbim insallah insallah......
tahlilleri kaç kere yapıyoruz.kesin sonucu öğrenmek için
anladım cnm.. neden kesti gonal f i? yani lekelenmelerin olması normal olmayabilir.. estrofem i bende kullandım.. ama sadece estrofem mi kullanıosun şu anda? bundan sonraki aşamada ne zaman ne olacak peki, doktorun ne dedi?
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
Sağol gülüm..Bu arada senin durumunu sıkı sıkı takipteydim..
Yumoşların büyümemesine çok üzüldüm gerçekten..Çünkü çok iyi anlıyorum iki kere yaşadım onca iğneden sonra eli boş olmak üzücü gerçekten..Ama demin yazdıklarını okuyunca benimde aklıma takıldı..yakında başka kadın doğumcuya gidip bir kontrol yaptırsaydın en azından..Bazen öyle olabiliyor çünkü.Benim ikinci aşılama serüvenimde 10 gün iğneden sonra hiç yumi yokken 11 . gün 14,5 mm 2 tane yumi ortaya çıkmıştı bir anda..İnş o yumiler büyümüştür ve en azından bu ay onlar sana kendiliğinden mucize merkezinde göbüşüne bebiş olurlar tatlım..İnan bunu taa en yüreğimden diliyorum..İnş Rabbim mucizelerini yaşatsın bizlere..Kendine dikkat et sen genede ekşın günlerini kaçırma sakın.Anlamadığım tedavide gonal-f i kesip sonra ne yapmaya çalıştı doktor..Tamamen iptal ettimi tedaviyi yoksa başka bir şeymi deneyeceğiz dedi..Öpt senii..
bende çok merak ediyorum Rabbim onun yüzünü güldürsün...Kızlar Güldenimin inşşKatlanmış sonucunu görmek için başkentin lab sonuç sayfasında f5 yapmaktan ellerim titremeye başladı gene..Sanki 1287 değerini görmemişim gibi Ay bu heyecan ne zaman bitecek bizde valla bilmiyorum..Teyze olmakta kolay iş değilmiş onu anlşıyorum Ne hayaller kuruyorum şimdiden..Gülden kardeşi için şimdi yollarda olduğundan bakıyım dedim ama heyecan dan şu hale geldim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selam arkadaşlar:)) yarın transferin 15.günü olacak ve son testim var inşallah değerim katlanmıştır.son değer 87,33 tü 160 larda olması lazım yarına :))
2 saat sonra test sonucunu öğreneceğim,adet olduğum için hiç umudum yok, bebekler yine tutunamadı bana herhalde, son bir umut kan tahlilini verdik bekliyoruz...
gonal f 10 gün sonunda büyümediği için kesti doktor ve yumiler sayıca fazla ama büyümüyorlar cevap vermeleri için 3 ay daha ilaçla deneyelim dedi ESTROFEM VE DUPHASTON kullanmaya başladım ... ama arada aslanpençesi içmeye başladım incir yedim bu ara bol bol... ne bilim papatya çayı içtim .. normalde ilaçsız adet göremiyorum estrofem bitince 3 gün sonra hemen adet görüyorum... şimdi bu lekelenmeyi açıklamakta bende zorlandım((
idrarda çıkmak zorunda değil canım İnşallah kanda hakkında hayırlısıyla pozitif çıkar ....
canım benim çok sağoll.. sizlerin varlığı iyi geliyor yukarıdada anlattım tedaviyi.. böle gidiyor İnşallah iyi bir yoldayızdır.. ama dediğin gibi düşündüm bende ama keşke gitseydim... çok pişman oldum sonra... İnşallah hamişlik kaderimde varsa doğal doğal olur bende sevinçten aklımı yitiririm .. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canımmm...
bende çok merak ediyorum Rabbim onun yüzünü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?