Amiiiin canım benim
Maşallah kuzucuğa,Allah iyiliğini daim etsin.
Canım idrar testine itibar etme,asıl olan kan sonucudur.İdrarda negatifi görüp kanda pozitif alan öyle çok arkadaşımız var ki...
Slm kizlar biz dr dn geldikk kizim bize hic yuzunu gostermedi suratinda ayaklaru vardi popusuda havada duruyrdu cok komikti dr unuz bak vur buraya dedi ha ha vurdum hafifce poposunu saga sola oynattiBabamiz kizim sallama poponu diyor 34 cm ve cok mutlu oldum 900gr olmus masallh kizim Teyzeleri Hamdolsun 3 hafta gittigimuzde gelisum bir hafta geridemisti simdi sukur yolunda dedi rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallh bizdn hbrler boyle guldenim dn hbr varmi ceptn giriyorum gecmis okuyaniyorunm
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
aaa çok geçmiş olsun canımcım.. haberim yoktu hiç.. kas tutulmasıysa bende boynumdan çekiyorum yaklaşık 3 yıldır.. geçen gün eczaneden bir merhem aldım muscoflex diye kremini kasları bayağı rahatlatıyor.. deneyebilirsin.. üzerinede sıcak su torbası filan yapsan? iğnelerden daha az zararlı olur en azından.. :)
kursu sen yaparsın ben inanıyorum..
inşallah kaybolmuştur kistin :nedir şu kistlerden çektiğimiz... inşallah tedaviye başlarsın cnm hemen ya... bir an önce anne olursun
bende ne yapayım, hastalık benimde peşimi bırakmıyor.. dilimin altında yara çıktı sağ tarafım boğazımda dahil ağrı içinde.. birde sinüzitten şüpheleniyorum tam 8 gündür başımın sağ tarafı sürekli zonkluyor anlamadım gitti.. sanırım doktor yolları göründü yine bana.. yada bir antibiyotik başlayacağım ... öyle tatlım bende de durumlar böyle :)
Sağol canım benimm..
Güzeller güzeliii dmrsda napıyon göbüşünde inş kazı çalışmaları vardır
Valla bende heyecanla senin sonucunu bekliyom..İnş güsel haberler alıcaz içime öyle doğuyor..Öyle olmasını çok istiyorum gerçekten cnm..
Hiç sorma nazlı çiçeğimm ama anlarsın beniii evdeki tozu görünce cinleniyorum resmenn..
Valla benim nacizane tavsiyem önce bir kerede olsa tüp dene derim.Sonra baktır çaresine..Sonuçta müdahaleler her seferinde risk oluşturabiliyor.Yada bu konuda alanının en iyisini bulman gerekli canım..
Sen çık markete merak edilecek bir şey yokmuş henüz kan verdi onu bekliyor cnm
Aminnn cnm inş meleklerin seninledir..
ayy 41 kere maşallah
cnm idrarda çıkmayabilir gayet normal.. bence üzme kendini... değerin düşüktür sonradan yükselecektir mesela.. idrarda çıkmamıştır değerin düşük diye.. ama sen şimdi üzülüp ağlarsan tüm hormonlarını alt üst edersin.. olacağı varsa da olmaz sakın üzülme... Allahtan her şey... Hayırlsıysa olacaktır.. Hep öyle düşün
canımmmmm...inanıyorum gerçekten sonucumu merakla beklediğine...bebeklerimin benle olduğu inancının yüksek olmasıda beni sevindirdi...çünkü ne kadar çok kişi olumlu düşünürsek onlarda kolayca gelirmiş gibi geliyor....
cevap verdiğin için sağol canım ama olsa çıkmazmıydı :26::26::26::26::26::26:
Cnm kinuyu pek anlamadim ama kentte norml dogum 4200 sezeryan 4400 ben vip oda istedim kendi dr um haric 2880 ucret cikardilar kendi dr m icinde 2500 irenbeye vericem oda farki var bende dr disarisn dn gelirse sezeryan da 2400 oduyorsuncanım hiç sormadım..ama zaten bizim sorunumuz erkek faktörü olduğu için ben mecburdum tüp bebek yaptırmaya...
elim göbüşümde onlarda teyzelerini öpüyorlarmış...gelceklerini haber vermelerine az kaldı insallah..
canım... Rabbim nazarlardan saklasın insallah prensesi....
evet aynen öyle.. o yüzden bizim kardeşler bile bilmiyor bebek tedavimi... bir şey diyeceklerinden değil ama hemen duyuluyor böyle şeyler..sonra patavazsızlarda var...geçen bizim dr. ege tv deydi ya.. halka soruyorlar tüp bebek ne demek bir amca dediki.. bebeği olmayanların başkalarının bebeğini taşıması.. yuh dedim ya.. hala böyle düşüneneler var demek...
Ah be tatlım 3 gündür muscoflexin hapını ikişer attırıveriyorum yanında voltarende içiyom..Kremi zaten sürekli sürüp ütü ile sıcak havlu pres yapıyoz ama nasıl kasıldıysam iğne bile açamadı işte
Ağızdaki yarada çok acır cnm..Boğaz ağrısınıda bilirim her yıl faranjitim olduğu için..
Valla kistim 1,5 cm di..Hatta ben ağrı yapıyo falan dediğimde doktor güldü hissetmezsin dedi.Zaten sonra senindi galiba bir okudum 13 cm lik kist ameliyatı olmuş diye dedim susta otur millstone
Sanada Rabbimden acil şifalar diliyorum tatlım..İyi olalım bir an öncede meleklerimiz geldin inş..
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
Kent baya başarılı..En iyi hekimleri kapmış hastane..Aslında başarı oranları grafiğini yayınlamak yasaklanmış..İsrael bey de bu konuda hassasiyet gösteriyor ve bakın bizim başarı grafiğimiz şu kadar diye reklam etmenin dürüstçe olmadığını savunuyor..İstenirse bu değerlerle kolayca oynanabildiğini siz de biliyorsunuz diyor...:)
evet oradaydım
nasılsa daha çok gidecegiz canım inşallah görüşürüz
bizim gelin tunç beyde doğum yaptı 4500 tl ödediler toplam okadar pahalı değil
tunç bey harika bir doğum doktoru benim 2 dış gebelik ameliyatımı o yaptı
inşaallah senin bebeklerinide o takip eder
Her gidişimde baharla karşılaştık ,her defasında da bıdır bıdır konuştuk
normalmidir gerçekten inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum ama insan hep olacakmış gibi düşünüyo işte
Merhaba canım arkadaşlarım,hepimiz için güzel bir gün & hafta olur inşallah.
Millstone canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine..
yok be kuzumm ne kazı çalışması.valla biraz umutsuzum ama yinede Rabbimden umudumu kesmiyorum hiçbir zaman. tek embriyo kondu oda 2.kalite 6hücreli.bilmem içimde şimdi ne durumdadır umarım tutunmustur meleğim. Sanada yazamadım çok geçmiş olsun bitanem.
Her gidişimde baharla karşılaştık ,her defasında da bıdır bıdır konuştuk
Canım çıkmayabiliyor pembe_hayalin dediği gibi
Moralini bozma,dua et...
canım idrar testi çıkmayabiliyor.. lütfen moralini bozma.. eğer yarını bekleyemiyeceksen hemen hastanenin birine git ve bhcg yaptır.. güzel sonuçlar söylersin bize insallah.. bana annem yasakladı idrar testini...kendisi hemşire olduğu için hımmmmm yaptı bana...
ya canım hiç belli olmaz hiç görmedeikmi idrarda negatif cıkıp kanda pozitif cıkanları.lütfen üzme kendini
Sende malzeme bol,napalım can sıkıntısı..Bari defnenin kulaklarını çınlatalım dedik randevu sırasını beklerken...canım idrar testi çıkmayabiliyor.. lütfen moralini bozma.. eğer yarını bekleyemiyeceksen hemen hastanenin birine git ve bhcg yaptır.. güzel sonuçlar söylersin bize insallah.. bana annem yasakladı idrar testini...kendisi hemşire olduğu için hımmmmm yaptı bana...
evet doğru... ama benim inancım da tam nedense... insallah bu inancım bebişlerimlede taçlanır...
canım... evet sendin o zaman o... kırk yılın başı rezil olmayacaktım.. gelmedim.. ama transfer günümdü ya zaten heyecanım vardı..o yüzden anlayamadım tam...ismini...
tamam.... hani o çekiştirdiğiniz kızda bendim...bebişlerimiz göbüşümüzde olsunda...buluşuruz sizlerle....
kıskandım bak şimdiiiii
aaaa.. bak kızcam ama... bebiş tutuncaksa her türlü tutunur.. canım sen bir sıfır yenik başlama ama.... aaaaaaa....kızdım bile.. bebişlerim arkadaş istiyormuş..ama annesi güzel düşünsün diyorlar...yok be kuzumm ne kazı çalışması.valla biraz umutsuzum ama yinede Rabbimden umudumu kesmiyorum hiçbir zaman. tek embriyo kondu oda 2.kalite 6hücreli.bilmem içimde şimdi ne durumdadır umarım tutunmustur meleğim. Sanada yazamadım çok geçmiş olsun bitanem.
Ben bu konuda aynen sana katılıyorum canım..Çok fazla yorum yapıp böyle önceden fikrimi belirtmem..Nadir görülür şeydir yanii.Şimdiye kadar çok az istatistiki açıdan içime doğanlarda sapma olduAy Allah korusun falcı bacı gibi konuştum ama His işte geliyor bazen vee geldii defnelma hamişler listesine adını yazdıracak Rabbin izni ile diyorum ve öyle düşünüyorum
Cnm kinuyu pek anlamadim ama kentte norml dogum 4200 sezeryan 4400 ben vip oda istedim kendi dr um haric 2880 ucret cikardilar kendi dr m icinde 2500 irenbeye vericem oda farki var bende dr disarisn dn gelirse sezeryan da 2400 oduyorsun
Merhaba canım çok sağolasınn..Yatıyorum ama evin hali içler acısı gerçektenn
Tatlım benim inan bak akasya der şimdi ama çıkmayan çok hamişimiz oldu..Birde testin içinde algılama değeri olarak kaç yazıyor acaba ona bakabilirsin..Bazı testlerin hassasiyetleri çok düşük bazılarınınki ise çok yüksek ondan belli olmjuyor yani..
İçini karartma şimdiden lütfen..Helede ağlama sakınn
Canımsın inşşşş dua ile bekliyelim..Rabbim yüzümüze baksın bizim durumumuz rezerv azlığı daha zor ondan inş kavuşursun meleğine bitanem..Çok sağol cnm inş geçer..
cnm hakkında hayırlısı olsun.. tüp bebekte insan her şeye hazılamalı kendisini.. tüp bebek oldu diye illa hamile kalacaksın diye birşey yok... şansımızı arttırıyor bu tedaviyle doktorlar sadece... bak gülden en yakın örneği... tüp bebek tam tuttu derken olmadı.. ama bak şimdi doğal yollarla gebe kaldıolmazsada üzülme, herşeyin bir zamanı vardır. her zaman böyle düşün.. ama bir daha idrar testi yapma.. kan verdin mi bugün 12. günse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?