Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amiiiin canım benim

Maşallah kuzucuğa,Allah iyiliğini daim etsin.

Canım idrar testine itibar etme,asıl olan kan sonucudur.İdrarda negatifi görüp kanda pozitif alan öyle çok arkadaşımız var ki...

cevap verdiğin için sağol canım ama olsa çıkmazmıydı :26::26::26::26::26::26:

ayy 41 kere maşallah

cnm idrarda çıkmayabilir gayet normal.. bence üzme kendini... değerin düşüktür sonradan yükselecektir mesela.. idrarda çıkmamıştır değerin düşük diye.. ama sen şimdi üzülüp ağlarsan tüm hormonlarını alt üst edersin.. olacağı varsa da olmaz sakın üzülme... Allahtan her şey... Hayırlsıysa olacaktır.. Hep öyle düşün

Ah be tatlım 3 gündür muscoflexin hapını ikişer attırıveriyorum yanında voltarende içiyom..Kremi zaten sürekli sürüp ütü ile sıcak havlu pres yapıyoz ama nasıl kasıldıysam iğne bile açamadı işte

Ağızdaki yarada çok acır cnm..Boğaz ağrısınıda bilirim her yıl faranjitim olduğu için..
Valla kistim 1,5 cm di..Hatta ben ağrı yapıyo falan dediğimde doktor güldü hissetmezsin dedi.Zaten sonra senindi galiba bir okudum 13 cm lik kist ameliyatı olmuş diye dedim susta otur millstone
Sanada Rabbimden acil şifalar diliyorum tatlım..İyi olalım bir an öncede meleklerimiz geldin inş..

yok be kuzumm ne kazı çalışması.valla biraz umutsuzum ama yinede Rabbimden umudumu kesmiyorum hiçbir zaman. tek embriyo kondu oda 2.kalite 6hücreli.bilmem içimde şimdi ne durumdadır umarım tutunmustur meleğim. Sanada yazamadım çok geçmiş olsun bitanem.

normalmidir gerçekten inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum ama insan hep olacakmış gibi düşünüyo işte

Ben bu konuda aynen sana katılıyorum canım..Çok fazla yorum yapıp böyle önceden fikrimi belirtmem..Nadir görülür şeydir yanii.Şimdiye kadar çok az istatistiki açıdan içime doğanlarda sapma oldu Ay Allah korusun falcı bacı gibi konuştum ama His işte geliyor bazen vee geldii defnelma hamişler listesine adını yazdıracak Rabbin izni ile diyorum ve öyle düşünüyorum

Cnm kinuyu pek anlamadim ama kentte norml dogum 4200 sezeryan 4400 ben vip oda istedim kendi dr um haric 2880 ucret cikardilar kendi dr m icinde 2500 irenbeye vericem oda farki var bende dr disarisn dn gelirse sezeryan da 2400 oduyorsun

evet şekerim 13 cmlik kisti olan bendim doktorlarımız sağolsun valla okuyan doktor varsa bu yazıları sözümü tekrar ediyorum DOKTORLARIMIZ SAĞOLSUN !!! Tabi sözüm mesleğini doğru düzgün icra edenlere değil.. ama doktorum diye kasım kasım kasılıp ortada dolaşan boş kişide çok maalesef...

ama kisti en başından yok edemezsen alır başını gider... 1.5 cm'ken görmeniz iyi olmuş.. o kist ilaçlarla kaybolur gider bir an önce.. zaten daha önce kaybolmayan bir kistin olsa bilirdin.. bu da yok olur gider o yzüden.. sonrada gelsin bebişleeer

canım idrar testi çıkmayabiliyor.. lütfen moralini bozma.. eğer yarını bekleyemiyeceksen hemen hastanenin birine git ve bhcg yaptır.. güzel sonuçlar söylersin bize insallah.. bana annem yasakladı idrar testini...kendisi hemşire olduğu için hımmmmm yaptı bana...

evet doğru... ama benim inancım da tam nedense... insallah bu inancım bebişlerimlede taçlanır...

canım... evet sendin o zaman o... kırk yılın başı rezil olmayacaktım.. gelmedim.. ama transfer günümdü ya zaten heyecanım vardı..o yüzden anlayamadım tam...ismini...

Her gidişimde baharla karşılaştık ,her defasında da bıdır bıdır konuştuk

tamam.... hani o çekiştirdiğiniz kızda bendim...bebişlerimiz göbüşümüzde olsunda...buluşuruz sizlerle....

ya canım hiç belli olmaz hiç görmedeikmi idrarda negatif cıkıp kanda pozitif cıkanları.lütfen üzme kendini

normalmidir gerçekten inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum ama insan hep olacakmış gibi düşünüyo işte

cnm hakkında hayırlısı olsun.. tüp bebekte insan her şeye hazılamalı kendisini.. tüp bebek oldu diye illa hamile kalacaksın diye birşey yok... şansımızı arttırıyor bu tedaviyle doktorlar sadece... bak gülden en yakın örneği... tüp bebek tam tuttu derken olmadı.. ama bak şimdi doğal yollarla gebe kaldı olmazsada üzülme, herşeyin bir zamanı vardır. her zaman böyle düşün.. ama bir daha idrar testi yapma.. kan verdin mi bugün 12. günse?

Merhaba canım arkadaşlarım,hepimiz için güzel bir gün & hafta olur inşallah.

Millstone canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine..

Merhaba canım çok sağolasınn..Yatıyorum ama evin hali içler acısı gerçektenn

Tatlım benim inan bak akasya der şimdi ama çıkmayan çok hamişimiz oldu..Birde testin içinde algılama değeri olarak kaç yazıyor acaba ona bakabilirsin..Bazı testlerin hassasiyetleri çok düşük bazılarınınki ise çok yüksek ondan belli olmjuyor yani..
İçini karartma şimdiden lütfen..Helede ağlama sakınn

Canımsın inşşşş dua ile bekliyelim..Rabbim yüzümüze baksın bizim durumumuz rezerv azlığı daha zor ondan inş kavuşursun meleğine bitanem..Çok sağol cnm inş geçer..

Canım çıkmayabiliyor pembe_hayalin dediği gibi

Moralini bozma,dua et...

hep dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin nolur

benim annemde kızıyo idrar testine şimdi ona söylesem bi ton fırça yerim ama dayanamadım yaptım işte Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sizin dediğiniz gibidir kızlar bebeklerim benimledir

ya canım hiç belli olmaz hiç görmedeikmi idrarda negatif cıkıp kanda pozitif cıkanları.lütfen üzme kendini

inşallah canım inşallah sizin dediğiniz gibidir

Son düzenleme:
[evet aynen öyle.. o yüzden bizim kardeşler bile bilmiyor bebek tedavimi... bir şey diyeceklerinden değil ama hemen duyuluyor böyle şeyler..sonra patavazsızlarda var...geçen bizim dr. ege tv deydi ya.. halka soruyorlar tüp bebek ne demek bir amca dediki.. bebeği olmayanların başkalarının bebeğini taşıması.. yuh dedim ya.. hala böyle düşüneneler var demek...[/QUOTE]

bizim de öyle hiç kimse bilmiyor.

Sende malzeme bol,napalım can sıkıntısı..Bari defnenin kulaklarını çınlatalım dedik randevu sırasını beklerken...

aaaa.. bak kızcam ama... bebiş tutuncaksa her türlü tutunur.. canım sen bir sıfır yenik başlama ama.... aaaaaaa....kızdım bile.. bebişlerim arkadaş istiyormuş..ama annesi güzel düşünsün diyorlar...

canımmmm......kuzum ya.... yicem valla şimdi seni.... ne güzel şeyler yazdın.. Rabbim bu güzel sözleri senin içinde gerçek kılsın insallah....

Cnm kinuyu pek anlamadim ama kentte norml dogum 4200 sezeryan 4400 ben vip oda istedim kendi dr um haric 2880 ucret cikardilar kendi dr m icinde 2500 irenbeye vericem oda farki var bende dr disarisn dn gelirse sezeryan da 2400 oduyorsun

canım sen ameliyathanesini kullanacaksın kentin anladığım kadarıyla... bilmiyorum ki... yav daha bebeişleri öğrenmeden doğum derdine düştüm... Allah ım bana bir belirti mi bu yoksa.... insallah Rabbim insallah insallah......

çok sağol canım Allah hepinizden razı olsun desteğiniz o kadar önemliki burada hiç arkadaşım yok kk da olmasa sizlerde olmasanız kafayı yerim heralde.

sanada çok geçmiş olsun boyun fıtığı bende var kaç gündür su içerken bile başım ağrıyo stres çok etkiliyo bunu kendine dikkat et ve rüzgarda fazla kalma bide banyodan sonra muhakkak saçlarını kurut Allah şifa versin canım

doktor test günü olarak 5 haziran dedi o yüzden yarın kan verecem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…