Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm bak ben idrar test yaptum gece negatif cikti ertesi gun kan verdim kanda pozitifti sakin moralini bozma dur bakalim icin raht etmiyorsa bugun 11. Gun dimi git kan ver

Kızlar Güldenimin inşş Katlanmış sonucunu görmek için başkentin lab sonuç sayfasında f5 yapmaktan ellerim titremeye başladı gene..Sanki 1287 değerini görmemişim gibi Ay bu heyecan ne zaman bitecek bizde valla bilmiyorum..Teyze olmakta kolay iş değilmiş onu anlşıyorum Ne hayaller kuruyorum şimdiden..Gülden kardeşi için şimdi yollarda olduğundan bakıyım dedim ama heyecan dan şu hale geldim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

günaydın güzel insan.............

sara boşa heba ediyosun kendini... idrara güven olmaz en canlı örneği benim idrar testim negatifti aynı gün kan verdim ve 167 bthcg çıkmıştı... oyüzden lütfen kan testinden önce kendini üzme

doktor test günü olarak 5 haziran dedi o yüzden yarın kan verecem canım[/QUOTE]

anladım cnm, yarına kadar kendini üzme o zaman... Olacağına varır her şey.. inşallah güzel haberler verirsin bize yarın

Cnm bak ben idrar test yaptum gece negatif cikti ertesi gun kan verdim kanda pozitifti sakin moralini bozma dur bakalim icin raht etmiyorsa bugun 11. Gun dimi git kan ver

inşallah bende yarın pozitifi görürüm canım bugün 12.gün ama doktor nedense 5 haziranda testi yap dedi

ayy bende çok merak ediyorum.. hadi elif bize güzel haberler ver

bitmez bizde heyecanlar...rabbim yarıdmcın olsun...inşaallah güzel değer görür bizede dersin..
ağrılarımıza acılaırmıza derman olur bugünki haberide...zaten koçlarda hep heyecan adrenalin hakimm sabırsızlık:18:

anladım cnm, yarına kadar kendini üzme o zaman... Olacağına varır her şey.. inşallah güzel haberler verirsin bize yarın

inşallah canım çok sağol hepiniz çok sağolun Allah herkesten hepinizden razı olsun bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi kimseye imrendirmesin inşallah

Son düzenleme:
soru sordun gittin.. sonra kimse cevap vermiyor deme bak nereye kaybolduuuun , ben sonra aralarda yazılanları görmüyorum çünkü :126:

ayy bende çok merak ediyorum.. hadi elif bize güzel haberler ver
İnşşşşşşşşşşşşşş canımmm
Şüphem yok ama nedense valla titriyorum yani fena heyecan yaptım sanki ilk defa öğrenicek gibiyim..

Ne iyi anlıyorsun beni dimi..Hep heyecantrik hep adrenalinliyimdir gerçekten..Dediğin gibi bu heyecan hiç bitmeyecek gibi..

kentçi arkadaşlarım nerelerde oturuyorsunuz.Ben hastaneye oldukça uzağım.Hatayda oturuyorum.

çok sağol canım bu sözler bana umut oldu inanki biraz olsun rahatladım

çok sağol canım desteğiniz ve ilginiz için sağolun inşallah bebeklerim benimledir inşallah hepimizin kucakları dolar bu sene

aaaa sen bencee çok temizsindirrrr yapamasan bile en azından içinde yapma aşkı warr
misafirde ewime değil bana gelsinn wallaaayakın olsak bi koşu gelirdim ben sana

ayyyyyyyy canım benım cok sagol balımmmmmmmmmmmmmm
gelmıs kadar oldun yaparımda evde durmuyomya balım o yuzden hafta sonralıda yapamaıyom yapsamda ıdare eder cınstennnn

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

tünaydınnn kocaa göbekliiii

aaa bebeklede dolcak ALLAHIN izniyLE....ama sen şimdilik yemeğinii yee

insalah canım ya allahım tum isteyen kullarına nasip etsin bu duyguyuu....

valla olee derım artını sen yokken yemekle dolduruyordumm sen geldın hem yemekle hem senle doluyor gobişimm dicemmmm onaa yada onlaraaa

valla bence ole dusunme canım hemen olumsuzz kan testi herzmn doğru sonuc vermıyor ben kendımden bılıorumm yaa adetım gecıkmstı yenı evlıydık daha test yaptım pozitif grdumm ayy dedımm hamıleyım ne salakmısım kı o an uzulmustum hanı yenı evlıyım ya olcak dıyee bak sımdı tırım tırım koşturuyoruz olsun diee..

ayy canım benım yaa eee kolay deıl tabı teyze olmakk..teyze demekk anne yarısı demekk.. hepimizin en kısa surede anne olması dileğiyleee....

canım üzme kendini testte negatifi görüp aslında hamile olan çok arkadaşımız var ve o arkadaşlarımdan biri şuan yanımda biz evden çıkarken test yaptık negatifti ama kanda pozitifff:)) senin durumda inşallah öylee olacakk rahat ol birazz ALLAHIM çaresiolan dertler versinn napalımm herşeeyin hayırlısı olsun bebişin seninledir inşallahhhhh............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…