canım hiç sormadım..ama zaten bizim sorunumuz erkek faktörü olduğu için ben mecburdum tüp bebek yaptırmaya...
elim göbüşümde onlarda teyzelerini öpüyorlarmış...gelceklerini haber vermelerine az kaldı insallah..
canım... Rabbim nazarlardan saklasın insallah prensesi....
evet aynen öyle.. o yüzden bizim kardeşler bile bilmiyor bebek tedavimi... bir şey diyeceklerinden değil ama hemen duyuluyor böyle şeyler..sonra patavazsızlarda var...geçen bizim dr. ege tv deydi ya.. halka soruyorlar tüp bebek ne demek bir amca dediki.. bebeği olmayanların başkalarının bebeğini taşıması.. yuh dedim ya.. hala böyle düşüneneler var demek...
hep dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin nolur
benim annemde kızıyo idrar testine şimdi ona söylesem bi ton fırça yerim ama dayanamadım yaptım işte Allah hayırlısını nasip etsin inşallah sizin dediğiniz gibidir kızlar bebeklerim benimledir
inşallah canım inşallah sizin dediğiniz gibidir
Sende malzeme bol,napalım can sıkıntısı..Bari defnenin kulaklarını çınlatalım dedik randevu sırasını beklerken...
Senin de kulaklarını çınlatırız,kıskanma
günaydın güzel insan.............Merhaba canım arkadaşlarım,hepimiz için güzel bir gün & hafta olur inşallah.
Egunalciğim hepimiz merakla ve duayla güzel haberlerini bekliyoruz.
Millstone canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine...
Sara inşallah yarın hayırlı haberlerini alacağız canım.
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
Cnm bak ben idrar test yaptum gece negatif cikti ertesi gun kan verdim kanda pozitifti sakin moralini bozma dur bakalim icin raht etmiyorsa bugun 11. Gun dimi git kan ver
hep dua ediyorum sizde dualarınızı esirgemeyin nolur
canim uzme hic kendini stresde etkilermis bu durumu oluruna birak biliyorum cok zor bende yasadim nisan ayinda olumsuzluklar....umitsizlige kapilma cokda umitlenme ama idrar da cikmayan cok gebelik okudum ve gordum bende, umarim hamilesindir....sevgiler
Kızlar Güldenimin inşşKatlanmış sonucunu görmek için başkentin lab sonuç sayfasında f5 yapmaktan ellerim titremeye başladı gene..Sanki 1287 değerini görmemişim gibi Ay bu heyecan ne zaman bitecek bizde valla bilmiyorum..Teyze olmakta kolay iş değilmiş onu anlşıyorum Ne hayaller kuruyorum şimdiden..Gülden kardeşi için şimdi yollarda olduğundan bakıyım dedim ama heyecan dan şu hale geldim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar Güldenimin inşşKatlanmış sonucunu görmek için başkentin lab sonuç sayfasında f5 yapmaktan ellerim titremeye başladı gene..Sanki 1287 değerini görmemişim gibi Ay bu heyecan ne zaman bitecek bizde valla bilmiyorum..Teyze olmakta kolay iş değilmiş onu anlşıyorum Ne hayaller kuruyorum şimdiden..Gülden kardeşi için şimdi yollarda olduğundan bakıyım dedim ama heyecan dan şu hale geldim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Şaka yaptığımı belirteyim de..Ne olur ne olmaz..Ciddiye alınır bi de sanal dünya ne de olsa ...
anladım cnm, yarına kadar kendini üzme o zaman... Olacağına varır her şey.. inşallah güzel haberler verirsin bize yarın
İnşşşşşşşşşşşşşş canımmmayy bende çok merak ediyorum.. hadi elif bize güzel haberler ver
bitmez bizde heyecanlar...rabbim yarıdmcın olsun...inşaallah güzel değer görür bizede dersin..
ağrılarımıza acılaırmıza derman olur bugünki haberide...zaten koçlarda hep heyecan adrenalin hakimm sabırsızlık:18:
[ı] inşallah canım çok sağol hepiniz çok sağolun allah herkesten hepinizden razı olsun bu yolda hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi kimseye imrendirmesin inşallah[/ı]
günaydın güzel insan.............
sara boşa heba ediyosun kendini... idrara güven olmaz en canlı örneği benim idrar testim negatifti aynı gün kan verdim ve 167 bthcg çıkmıştı... oyüzden lütfen kan testinden önce kendini üzme
canim uzme hic kendini stresde etkilermis bu durumu oluruna birak biliyorum cok zor bende yasadim nisan ayinda olumsuzluklar....umitsizlige kapilma cokda umitlenme ama idrar da cikmayan cok gebelik okudum ve gordum bende, umarim hamilesindir....sevgiler
aaaa sen bencee çok temizsindirrrr yapamasan bile en azından içinde yapma aşkı warr
misafirde ewime değil bana gelsinn wallaaayakın olsak bi koşu gelirdim ben sana
tünaydınnn kocaa göbekliiii
aaa bebeklede dolcak ALLAHIN izniyLE....ama sen şimdilik yemeğinii yee
doğru diyorsun canım.. insallah yüzünü güldürürüm sevimli dr umun.. bana hep sevimli geliyor nedense....
ilahi... güldürdün beni... bebğine dersin önce yediğim yemeklerde vitamindin sonra göbüşümde bebeğim oldun...
kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?