yaa ikinizide yirimm bennn dert ettiğiniz mevzuya bakın..Tuanaaa suuuuuu çok tatlısınızzzz
yaa ikinizide yirimm bennn dert ettiğiniz mevzuya bakın..Tuanaaa suuuuuu çok tatlısınızzzz
benım hep resim dersim de yaptıgım resimdir çünkü hiç becerim yokturoohhh ne guzell dans edıyo bu cubuk adam bee
geç kalmıştın sen zatennnn
kızzz hoşgeldinn bebeimm...
iyiyim canım çok şükür kızlardan haber bekliyorum temizlik yapıcam ütü yapıcam yemek yok ama ben güzel haberler almadan kalkmıcammm:)))))
iyiyim canım çok şükür kızlardan haber bekliyorum temizlik yapıcam ütü yapıcam yemek yok ama ben güzel haberler almadan kalkmıcammm:)))))
canım aalh kolaylık versın bu sıcakta ütümü offffffffiyiyim canım çok şükür kızlardan haber bekliyorum temizlik yapıcam ütü yapıcam yemek yok ama ben güzel haberler almadan kalkmıcammm:)))))
kızım sayı olarak geçmişimiyi geçmişimhmmmmmm hmmmm hmmmmmm demek benı gecmısın sennnohh senınde 3 ama nbrrrrrr
mesaj sayınız 2500 olunca 4 kalp olcak canlarrrrrrrrr
emre beyden randevu aldım ama sadece konusma hanı derdımızı anlatmaya 150 tl ucretı var dedı kız muayene olmıycak sadece gorusecez dedım yok yıne 150 tl
ali ugur özlalp var ona gıdıyoruz bızde kı tahlıllerı o ıstemıstı zaten bızden
yaa temizlik yapamıom buraya gelip bakmaktannn..eliff çatlıcam şimdiii meraktann yaaa:18::18::18:gerçiii güzell bi sonuççç olcakk kesinnn
mesaj sayınız 2500 olunca 4 kalp olcak canlarrrrrrrrr
emre beyden randevu aldım ama sadece konusma hanı derdımızı anlatmaya 150 tl ucretı var dedı kız muayene olmıycak sadece gorusecez dedım yok yıne 150 tl
ali ugur özlalp var ona gıdıyoruz bızde kı tahlıllerı o ıstemıstı zaten bızden
milsstone f5 ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten 2 aydır güldenin sonuçlarını beklmekten işlerimizi yapamadık hep kaldıı
canım nasılsın eliffff napıyo yerim ben onu
:18::18::18:
ya lüften gülden bidaha teste gi,ttiğinde desinkiii"""" bir ordu insan bu sonucu bekliyor işini yapmıyor,çişini yapmıyor,karnını doyurmuyor,kocişlere yemek yapmıyorlar..
LÜTFEN ERKEN ÇIKARTIN SONUCUMU"""
tuana bak bunlar bızız aslında bu hareket edıyo ama ben yapamadım
beklemek beklemek ne kadar zor haytta hep birşeyleri bekliyoruzCanım valla yapıyom hatta güldenimle konuştuk şimdi ama progesteronda bakıldığından demekki daha geç çıkacak dedii..İçim çıktı benimdee..Heyecanım geçti ama en azından..Saat 1 gibi titriyodum resmen..:18::18::18:
:18::18::18:
ya lüften gülden bidaha teste gi,ttiğinde desinkiii"""" bir ordu insan bu sonucu bekliyor işini yapmıyor,çişini yapmıyor,karnını doyurmuyor,kocişlere yemek yapmıyorlar..
LÜTFEN ERKEN ÇIKARTIN SONUCUMU"""
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?