Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynennn altıma çişimi yapmak üzereyken son anda hızlıca bir manevra ile wcye gidip geldimm

BENDE erken adet süprizimle başbaşa olduğumdna arada yerimden kalkıyom mecbur....yani güldenin gelmeyen adeti bana 10 gün önc egeldi
olsun içimizden biridaha hamiel ya çok şükürrrr

canım benimm çok geçmiş olsunn..çok üzüldümm inan...RABBİM yardımcın olsun maddi manevii..zor bi süreç geçiriozzz hepimiz zor anlar yaşıoz umarım en kısa sürede toparlanırsın....belki meleğin kendiliğinden gelirr RABBİMİN MUCİZELERİ ÇOK BÜYÜKKK....

sende öyle canım

benım hep resim dersim de yaptıgım resimdir çünkü hiç becerim yoktur yeteneksızım yanıııı

hehe bende cok beceremezdım anneme yaptırırdım hepp..ama smdı boyama ısını ıyı yapıorum sac boyası olsun makyaj olsunn iyi bilirimm yanii

zaten 2 aydır güldenin sonuçlarını beklmekten işlerimizi yapamadık hep kaldıı

değdi ama sonunda bebişi geldii ya ay bebişlerii

evet canım yaa aynen öylee eyer gündüz bi aksilik olurda giremezsem gece 3 saat bakıyorum kim napmış sonuç nee allahım nolur benim ve arkadaşlarımın yüzü gülsün artık .....
görmemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mikemmmelllllllllllllllllllllll
bu arada güldenın haberini diyer tarafada yazmayı unutma tamammı bebiş

millet dağıldı uleeyyyynnnnn deli kadir sonuç nerd ekaldııı...
napsınlar akılılar ya acıktılar yada sıkıştılar wceye koştular.....bense sancımla bekliyorummmm

canım nasılsın eliffff napıyo yerim ben onu

iyiyiz canım benim.... ama bugün çok bunalıyorum havalar iyice ısınınca ne yapcam bilmiyom çünkü benim ev fırın gibi oluyo akşamaca güneş içinde.... birde ne hikmetse göz kenarlarım kızarmış ve sol göz kapağım şişmiş... sende durumlar nasıl????

aynen canım cok zro bakalım bızım kurler ne kadar yaradı .....

hmm benım daha cooooookk varr deseneeeee

evet ıkınızınde cok varrrrrrrrrrrrrr

aynennn altıma çişimi yapmak üzereyken son anda hızlıca bir manevra ile wcye gidip geldimm

yavrum ya yinede iyim diyosun canım benim annelik fedakarlık işte...yani şişmeyen yerinde kalmadıı bu elif çok fenaa yerim onuuu
ya alalhtan kuru havadasın ebn gibi karadeniz nemind eolsan ben zaten hamişken yazın burda durmam

ayy cok gecmıs olsun canım ya allah bı daha yasatmasın bu acıyıııı smdı kendını toparla sabırlı olmaya calıs bzı senıı gercekten cok ıyı anlıyoruzz

ama varya ankaraya gideyim bu aç beklediklerimin yerine gülden beni kaç gün doyurur bilmemm.....
hem gebeyeken görücem onudaaaa

cnm Rabbim sabrını versin..Aramızda var kimyasal olanlar ama şu anda yoklar..Maalesef yaşanabiliyor böyle durumlar.Ama sen lütfen öyle bozuk embriyomu koydular falan gibi düşüncelere kapılma lütfen..Kendini yiyip bitirmene yol açar sonra..Çok zor biliyorum ama kabullenmeye çalışıp önüne bakman gerekli..
Tekrardan çok geçmiş olsun Rabbim sana mucizesini bir an önce yaşatsın cnm..

kızlarrr smdı bu guldenn aldı ya bebelerı gobeğinee ağırlaştı sankım baksana gıttı yerden gelemdı yandık kı ne yandıkk

kızlarrr smdı bu guldenn aldı ya bebelerı gobeğinee ağırlaştı sankım baksana gıttı yerden gelemdı yandık kı ne yandıkk

Canım benim dedim ya kardeşinide doktora götürdü..Hatta yanında vınınıda almış ama ben bakıyorum diyince tamam o zaman açmıyim dedi.Yoksa benim aşkısım fena hızlı ve pratik gerçektenn

canım çok üzüldüm bende Allahım sabır versin sana ve eşine güç kuvvet versin çok çok para versin en kısa zamanda durumları toplayıp tekrar başlarsınızz dualarımız seninle((((((

a a a aa.. canımcım neden oyle oldu kı sana yaaaa.... valla ya bız tek canken zorlanıyoruz bu havada sızın ıcın daha zordur canım mumkun olduğunca evden cıkma gercı evım sıcak demıssın yaa sık sık duss all ne bıleyım kendıne dıkkat ettt...

aynen canım cok zro bakalım bızım kurler ne kadar yaradı .....

evet ıkınızınde cok varrrrrrrrrrrrrr

pehh cok olsa ne olcak şekerımm 3 kalbı yapan 4 ü de yapar 5 i de (ama biraz zor yaparrr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…